מאפינס תפוז שוקולד
סוף כל סוף תוקן התנור ונכנסתי לאטרף אפייה.
הבוקר ירדתי מוקדם לצרכניה וקניתי 2 תפוזים שהפכו למאפינס. חלק הכנתי עם תוספת של שברי שוקולד לעיסה (בדיעבד עדיף שוקולד צ'יפס)
המצרכים
2 כוסות קמח
100 גרם חמאה רכה
1 כוס סוכר
מיץ משני תפוזים
גרידת קליפה (זסט) 2 תפוזים
גרידת קליפה (זסט) חצי לימון
1 כפית בהיריון סודה לשתייה
1 כפית בהיריון אבקת אפייה.
1/2 כוס שוקולד צ'יפס (אופציונלי)
אופן ההכנה
במיקסר עם וו גיטרה מערבלים את כל החומרים
משמנים תבנית מאפינס וממלאים כל שקע עד 2/3 גובה
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-20 דקות
זה יצא רך ועסיסי וטעים מאד
סוף כל סוף תוקן התנור ונכנסתי לאטרף אפייה.
הבוקר ירדתי מוקדם לצרכניה וקניתי 2 תפוזים שהפכו למאפינס. חלק הכנתי עם תוספת של שברי שוקולד לעיסה (בדיעבד עדיף שוקולד צ'יפס)
המצרכים
2 כוסות קמח
100 גרם חמאה רכה
1 כוס סוכר
מיץ משני תפוזים
גרידת קליפה (זסט) 2 תפוזים
גרידת קליפה (זסט) חצי לימון
1 כפית בהיריון סודה לשתייה
1 כפית בהיריון אבקת אפייה.
1/2 כוס שוקולד צ'יפס (אופציונלי)
אופן ההכנה
במיקסר עם וו גיטרה מערבלים את כל החומרים
משמנים תבנית מאפינס וממלאים כל שקע עד 2/3 גובה
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-20 דקות
זה יצא רך ועסיסי וטעים מאד



