מאפינס תפוח וקינמון בציפוי פירורים

liorminster

New member
מאפינס תפוח וקינמון בציפוי פירורים

מאפינס תפוח וקינמון בציפוי פירורים- 18 מאפינס

2 כוסות קמח תופח (או 2 כוסות קמח רגיל + 1 כפית אבקת אפייה)
1 כפית גדושה קינמון
½ כפית מלח
100 גרם חמאה מומסת
1ביצה
תמצית וניל
קליפת תפוז מגוררת
1 כוס סוכר חום
1 גביע יוגורט 3%
1 תפוח גדול, חתוך דק לרצועות או קוביות ללא קליפה

לציפוי
½ כפית קינמון
½ כוס שיבולת שועל שלמה
¼ כוס קמח רגיל
1/3 כוס סוכר חום
50 גרם חמאה מומסת
1/3 כוס אגוזי לוז (או אגוזים אחרים שאוהבים קצוצים)

אופן הכנה
1.שמים את כל מרכיבי הציפוי בקערה, מערבבים ומניחים בצד
2.מחממים תנור ל180 מעלות. מערבבים בקערה קמח, קינמון ומלח.
3.בקערה נפרדת מערבבים ביצה, חמאה מומסת, סוכר חום, יוגורט 3%, קליפת תפוז ותמצית וניל. מערבבים עם תערובת הקמח.
4.שהבלילה אחידה מקפלים פנימה את התפוח.
5.בתבנית שקעים מניחים מנג'טים וממלאים כל שקע עד שני שליש גובה.
6.מפזרים מעל את הפירורים ואופים 25-30 דקות עד שהעוגות מזהיבות.

בתאבון!!

כל הזכויות שמורות לSWEETABLE
https://www.facebook.com/pages/Sweetable/792760650785288

 

bali

New member
מנהל
נראה מעולה אפילו לאחת כמוני שלא מתה על תפוחים


תודה רבה על השיתוף
 

bali

New member
מנהל
מכיוון שהחמאה במתכון מומסת, לדעתי אפשר להמיר לשמן

במקום 100 גרם חמאה מומסת 1/3 כוס שמן.
 
למעלה