מאפי גבינת פטה
מאפי גבינת פטה
16 יח'
180 גר' קמח
12 גר' אבקת אפיה
80 גר' שמן
3 ביצים L
100 גר' חלב
1/2 כפית מלח
1 כף פטרוזיליה קצוצה
100 גר' גבינה צהובה מגוררת
150 גר' גבינת פטה מפוררת
מאפי גבינת פטה
16 יח'
180 גר' קמח
12 גר' אבקת אפיה
80 גר' שמן
3 ביצים L
100 גר' חלב
1/2 כפית מלח
1 כף פטרוזיליה קצוצה
100 גר' גבינה צהובה מגוררת
150 גר' גבינת פטה מפוררת
- מחממים את התנור ל-180 מעלות, משמנים 16 תבניות מאפינס, תבניות סיליקון אין צורך לשמן.
- מנפים את הקמח ואבקת האפיה לקערה, מניחים בצד.
- בקערה גדולה טורפים את הביצים, השמן, החלב, הגבינות, המלח והפטרוזיליה, מערבבים היטב.
- מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד להבלעתו בתערובת.
- יוצקים את התערובת לתבניות עד 3/4 גובה התבנית, מפזרים מעט שומשום מעל אם רוצים.
- מכניסים לאפיה עד להשחמה קלה, מוציאים ומצננים 5 דקות בתבניות, משחררים מהתבניות ומצננים מעט על רשת לפני הגשה.
