מאפי גבינת פטה

  • פותח הנושא TCHM
  • פורסם בתאריך

TCHM

New member
מאפי גבינת פטה

מאפי גבינת פטה

16 יח'

180 גר' קמח
12 גר' אבקת אפיה
80 גר' שמן
3 ביצים L
100 גר' חלב
1/2 כפית מלח
1 כף פטרוזיליה קצוצה
100 גר' גבינה צהובה מגוררת
150 גר' גבינת פטה מפוררת

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות, משמנים 16 תבניות מאפינס, תבניות סיליקון אין צורך לשמן.
  2. מנפים את הקמח ואבקת האפיה לקערה, מניחים בצד.
  3. בקערה גדולה טורפים את הביצים, השמן, החלב, הגבינות, המלח והפטרוזיליה, מערבבים היטב.
  4. מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד להבלעתו בתערובת.
  5. יוצקים את התערובת לתבניות עד 3/4 גובה התבנית, מפזרים מעט שומשום מעל אם רוצים.
  6. מכניסים לאפיה עד להשחמה קלה, מוציאים ומצננים 5 דקות בתבניות, משחררים מהתבניות ומצננים מעט על רשת לפני הגשה.


 
למעלה