מאפי שמרים 
אחרי שהתגברתי על פוביית השמרים הכנתי עוד סוג של מאפים לכבוד סוף השבוע.
השתמשתי במתכון של הנס ברטלה.
מילויים-
שוקולד רוזמרי ומטבעות שוקולד חלב
גבינה גרידת לימון ושקדים פרוסים
ועכשיו התייעצות:
אופן העבודה שלי היה כזה:
1.לישה והתפחה ראשונה
2.רידוד והכנת המאפים
3.הברשה בביצה
4.התפחה בתנור על 30 מעלות
5.אפייה
העניין הוא שלאחר ההברשה המאפים הכפילו את נפחם (ווהו!), ואז באפייה היו חלקים חדשים שצצו ולא היו מכוסים בביצה והמאפים לא יצאו שחומים מספיק.
האם ניתן להבריש בביצה את המאפה אחרי שהוא תופח בפעם השנייה ואז להכניס לתנור?
המון תודה!
אחרי שהתגברתי על פוביית השמרים הכנתי עוד סוג של מאפים לכבוד סוף השבוע.
השתמשתי במתכון של הנס ברטלה.
מילויים-
שוקולד רוזמרי ומטבעות שוקולד חלב
גבינה גרידת לימון ושקדים פרוסים
ועכשיו התייעצות:
אופן העבודה שלי היה כזה:
1.לישה והתפחה ראשונה
2.רידוד והכנת המאפים
3.הברשה בביצה
4.התפחה בתנור על 30 מעלות
5.אפייה
העניין הוא שלאחר ההברשה המאפים הכפילו את נפחם (ווהו!), ואז באפייה היו חלקים חדשים שצצו ולא היו מכוסים בביצה והמאפים לא יצאו שחומים מספיק.
האם ניתן להבריש בביצה את המאפה אחרי שהוא תופח בפעם השנייה ואז להכניס לתנור?
המון תודה!