מאפרת בתחילת הדרך

tofit

New member
מאפרת בתחילת הדרך

שלומות לחברות/י הפורום היקרות/ים, אני מאפרת בתחילת דרכי המקצועית, ואני די אובדת עיצות. למדתי בפריז במקום מאוד נחשב, כך שמבחינת המקצועיות והידע אין לי בעיה. אבל, איך מתחילים, לאן לפנות, ואיך בעיקר מתמודדים עם הפחד שדי משתק אותי. עלי לציין שאני כבר לא ילדה, עבדתי בעבר בתחום אחר (הייטק) ובחרתי לשנות כיווון בחיים. למישהי/ו יש עיצה, רעיון או סתם מילות עידוד? אשמח לשמוע הכל. שתהיה לכולכן/ם שנה נפלאה ומלאה יזמות ועסקים.

beky1

New member
לכל חברות האיפור שיש בארץ את יכולה

לפנות או להתחיל לעבוד באופן פרטי או במכון קוסמקטיקה ידוע פחות או יותר עיצה : הכיניקורות חיים , לפי מה שכתבת זה צריך להיות מרשים.

האם את מסוגלת להרצות ולהדגים?

אם כן, ואני מדברת על הרצאה מקצועית, לא בסגנון מכירתי, אנא צרי עימי קשר במייל אישי בתפוז

תשובה למאפרת

הייתי מציאה לך לקחת קורס בשיווק, כי בלי שיווק אין עסק. את חייבת ללמוד לשווק את הידע שלך ואת עצמך. גם ממציא הפטנטים הטוב ביותר ללא שיווק הפטנט , לא יהיה פטנט הוא יישאר במגירה. אביבה קונפינו צוקרמן, מומחית לשיווק רישתי

tofit

New member
חשבתי על זה

אך מכיוון שכרגע מצבי הכלכלי אינו מאפשר זאת (גם בעלי מחפש עבודה) זה לא בא בחשבון. מה שכן אני קוראת הרבה חומר בנושא, ספרים ומאמרים. אם יש לך ספר מומלץ בנושא אשמח לשמוע.

למאפרת

כדאי להכנס לחנות ספרים לקטגוריה של שיווק ושם תמצאי את שאת מחפשת. אני מציעה לך קודם למקד עצמך למהן המטרות שלך? עסק עצמאי? שכירה במכון כלשהו? ערבי טיפוח לנשים?.... אם את רוצה את יכולה לדבר איתי ואולי אוכל לכוון אותך- 054-4250870 אני יכולה להציע לבעלך עבודה שגם יפנה אלי אביבה קונפינו צוקרמן מומחית לשיווק רישתי.

R1E2V3I4

New member
להתחבר אל בעלי עסקים בתחום.

היי מאפרת. כל מי שאני מכירה, לקחה לאירוע שלה את המאפרת שהמליצה לה הקוסמטיקאית או הספר. אם תצליחי לחבור למישהו מוכר במקום מגורייך (בהתחלה אפילו בנתינת שירותים או הדגמות חינם) זה יפתח לך את הדלת הנכונה. בהצלחה

tofit

New member
תודה, זה רעיון מצויין

לא חשבתי שרוב הנשים בחרו כך את המאפרת שלהן. אני אלך לעשות סבב מספרות ליד הבית.

R1E2V3I4

New member
היי מאפרת

לדעתי תנסי לפנות קודם כל לאלה שאת משתמשת בשירות שלהם (גיסי למשל לקח את המאפרת שהייתה לקוחה שלו כי הוא הכיר אותה וידע איזה אדם היא ) או שחברה שהיא לקוחה תמליץ עלייך בפני הספר או הקוסמטיקאית (זה תמיד עוזר לשמוע שאת מקצועית ובן אדם מדהים) אפשר להציע שיתוף פעולה שיתרום לשני הצדדים, דיל של איפור+תסרוקת במחיר אטרקטיבי או המלצות הדדיות בהצלחה חמודה.

tofit

New member
כן חשבתי על זה

הבעיה היא שלספר שלי שיש לו חוג לקוחות איכותי יש כבר מאפרת וזו הבת שלו. קשה לי להאמין שהוא ירצה עוד מישהי. אבל אני אנסה בכל זאת, מה כבר יש לי להפסיד.

beky1

New member
תציעי את עצמך

לספר שלך או לאחרים כמאפרת לשעת חירום. תמיד יכולים להיות מקרי חירום או סתם מקרים בהם המאפרת הקבועה אינה יכולה להגיע ואז את יכולה להיות המחליפה שלה (מעין כונן)

missB

New member
בתור התחלה

הייתי יושבת עם עצמי ומנסה להבין מה אני רוצה. איך נראה החלום שלך? את רוצה לעבוד כשכירה בתחום שלך? או שאת חולמת על עסק משלך? את רוצה לאפר כלות או שאולי פנייך לטלויזיה? אחרי שתביני מה את רוצה יהיה הרבה יותר קל לחשוב על דרכים להשיג זאת. רעיונות יש בשפע רק צריך לראות מה מתאים. את יכולה כמו שהציעו לך לפנות לחברות בתחום ולהציע את עצמך. את יכולה לחבור לבעלי מקצוע בתחומים קרובים וליצור שיתופי פעולה. את יכולה להתחיל בפעולות שיווקיות כדי להשיג לקוחות ראשוניים ולאט לאט להגדיל את המעגל. תגדירי מה את רוצה, משם הדרך הרבה יותר קצרה. בהצלחה.

tofit

New member
כבר עשיתי את זה

ויש לי תוכנית די ברורה. הכוונה שלי היא לפנות בעיקר לתחום הארועים ההדרכות והסדנאות האישיות. אין לי כוונות כרגע לעבוד בתור שכירה בתחום.

missB

New member
מצויין

נרשמת כבר ברשויות? קחי בחישוב שעונת החתונות הנוכחית כבר כמעט מאחורינו. אבל בלי קשר את יכולה להתחיל לפנות לספרים, מניקוריסטיות, חנויות לשמלות כלה וכו' ולבחון אפשרות לשיתופי פעולה. את יכולה להדפיס פליירים עם קופוני הנחה ולהציע לחנויות לתת אותן ללקוחות שלהן (כשאני התחתנתי החנות שמלות שלי נתנה לי ערימה של קופוני הנחה לכל מיני שירותים נלווים כמו ספר, אביזרים וכו'). בתמורה כמובן תציעי להפנות אליהם לקוחות. תבדקי אפשרויות פרסום במקומות שונים. (אינדקסים של חתונות למשל, יש מקומות שההרשמה בחינם ואחרים שהיא בתשלום). כנ"ל בהדרכות, לבדוק איפה אפשר לפרסם כדי להתחיל להביא אלייך לקוחות. הייתי גם שוקלת אפשרות של הקמת אתר שיציג את עבודותייך ויכול לעזור להביא אלייך לקוחות.

למעלה