מאקרו העולה עם פתיחת האקסל

nirik

New member
מאקרו העולה עם פתיחת האקסל

אחרי חיפושים רבים מצאתי פתרון להדפסת full path באקסל. הקצאתי את המאקרו ללחצן חדש בתפריט ושמרתי את הקובץ. הבעיה היא שכאשר אני מפעיל את המאקרו בקובץ אחר, נפתח הקובץ המקורי בו ביצעתי את הפעולה. יש למישהו פתרון? נ.ב. צרפתי את הקוד ל - full path אם זה מעניין מישהו.

AO

New member
personal.xls

אם שומרים את המאקרו בקובץ personal.xls בספריה XLSTART אז הוא זמין עבור כל קובץ אקסל. אלון

AO

New member
אני רק מסביר, כל הזכויות שמורות

ל nirik למאקרו יש 7 שורות 1 שם המאקרו 2-3 הסברים לגבי מהות המאקרו 4 פתיחת לולאה שעוברת על כל הגליונות בקובץ. 5 בכל גליון המאקרו מוסיף את השם המלא של הקובץ לfooter בצד שמאל. 6 סוף הלולאה 7 סוף המאקרו אלון

מיכל01

New member
אלון היקר - הכוונה היתה לא מה זה

מאקרו אלא מה עושה המאקרו הספציפי הזה ?? !!

AO

New member
ההסבר שלי מתיחס רק למאקרו הספציפי

למאקרו הזה יש שבע שורות - הסברתי כל אחת מהן: המאקרו הזה עובר על כל הגליונות בחוברת העבודה ומעדכן את הכותרת התחתונה עם שם הקובץ והנתיב. אלון

mm_is

New member
זה עדיין לא זה...

הפתרון שלך מאפשר שימוש במאקרו. אני מחפש פיתרון שיאפשר שימוש במאקרו ללא פתיחתו של הגליון הנוסף personal.xls תודה ניר

AO

New member
תבדוק שוב

אני ניסיתי והצלחתי. קריאה למאקרו שנמצא ב PERSONAL.XLS לא פתחה את החוברת. ליתר ביטחון אני מציע ליצור את החוברת PERSONAL באופן הבא: תקליט מאקרו כלשהו. במסך הראשון שניפתח לפני ההקלטה בחר את האופציה שמאפשרת להקליט אל החוברת PERSONAL . זה יגרום ליצירת החוברת במקום הנכון. עבור אל החוברת הזו בעורך VBA ורשום בה את המאקרו שלך. אלון

למעלה