מארבל נגד די.סי

baba shanti

New member
מארבל נגד די.סי

חברים לא תסכימו איתי שמרבל בהרבה יותר טובה מדי.סי מה כבר יש בDC כלום!!! גיבורים פלצנים חנונים צדקניים ומשעממים חוץ משניים עליי להודות והם באטמן וגרין לנטרן שהם באמת טובים אבל במרבל יש לכם את האקס מו אוונג´רס ספיידי כמובן ולא רק גיבורים עם אישיות מוחצת ושנינות גם הרשעים מעולים מצויירים יפה ומושקעים וכיף לשנוא אותם למרות שיש כמה שאני אוהב אז לשורה התחתונה ספיידי ו-וולברין הכי טובים וכמובן מרבל היא הכי גדולה.

The Flash

New member
טוב...

חוץ מפלאש וGL אין כלום טוב בדיסי מה יש להם כאילו? בחור עשיר שאין לו כלום חוץ מצעצועים ונבלים פסיכופטים?(אני לא מחבב את איירון מן גם...) בחור שהוא סופר חזק סופר מהיר וסופר הכל שיש לו שם מאוד מקורי? וונדר וומן??(אני צריך להוסיף?) ז´ן הוא מגניב אני חייב להודות אני לא יציין כאן את כולם כי ....אין לי כוח אף אל פי שאני נהנה לראות ליגת הצדק הקומיקסים של דיסי רק איכזבו אותי....טוב חוץ מ"שתי דקות אזהרה" ו"פלאש: פסגות הברזל"

green lantern

New member
זה סוגייה רבת שנים...

כל אחד אוהב את הקומיקס שלו אחרת.... אני אישית מעדיף לשמוע על ההרפתקאות של הגיבור מאשר על החיים שלו.. DC ניסו פעם (לפני חצי שנה בערך) גיליון בGL שהוא כאילו מרוולי... אני לא אהבתי והתגובות נמשכו מייל אחרי.. (גילו שטרי הוא הומוסקסואל)... לא יזיק מדי פעם להראות את קייל מדבר עם ג´ייד על הכוחות שלה ומחזיר אותם... אבל כאן זה נגמר... על טעם ועל ריח אין להתווכח...

jonny z

New member
מארבל ודי.סי זה לא רק SUPERHEROES

ל DC יש את חברת הבת המעולה VERTIGO שהביאה אל העולם את PREACHER ו SANDMAN המופתיים. דבר זה בלבד שם את DC במקום הראשון

למעלה