מארבל נגד די.סי.

Superow

New member
מארבל נגד די.סי.

אני בטוח שאני לא היחידי ששמעתי על זה. שמעתי על מספר חוברות שיצאו. אני מאוד אוהב את הסיפורים שלהם, ואת הדמויות שלהם. (מארבל היא כאמור זו שיצרה את ספיידרמן, אקס מן וכל הנלווה) (די.סי. יצרה את סופרמן, באטמן וליגת הצדק.) מעניין אותי לדעת על הקרבות בינהם, אולי החמצתי פרק?

effigy

New member
לא הבנתי, פרק של מה?

אתה רוצה לדעת על הדברים שהיו במרוול נגד דיסי
(אגב אתה ממש לא צריך להסביר לנו מי אלו מארוול ודיסי.. בלי להעליב כמובן)

Superow

New member
מצטער, ככה תמיד אני נוהג לפרט....

בכל אופן, אם אני רק אוכל לדעת אילו פרקים יצאו בסידרה הזאת... מי נגד מי, למה ואיפה, השאר כבר יבוא מעצמו.

effigy

New member
יש את מרוול נגד דיסי שזה

מיני סירייס של 4 חוברות אני חושב.. והיו גם שילובים של דמויות כמו איירון לנטרן וכו´ אם אתה מתכוון לפרקים בסדרות מצויירות אני מצטער להגיד לך שאי לא חושב שהיו

יש לי שילובים של דמויות

לי יש סופרמן וקפטן אמריקה... ועוד שניים יש וולברין באטמן שילוב GL ואירון מן שילוב ועוד כל מיני מוזרים!

Superow

New member
בחייך, ממש לא התכוונתי לקארטונים...

היה גם הענק הירוק עם ספיידרמן או ג´אגרנאט וספיידרמן וכו´... לא רק שפועלים יחד, אלא גם נלחמים אחד בשני...

illustrator

New member
מהסיפורים הישנים

היו שני סיפורים של ספיידר-מן/סופרמן. בראשון הם נלחמו נגד לקס לותור ודוקטור אוקטופוס. בשני נגד ד"ר דום ופרסייט (בשני גם התארחו הענק הירוק ווונדר וומן). אח"כ היה באטמן/ענק הירוק, נגד הג´וקר (מן הסתם) ואיזה חייזר ששכחתי את שמו (Visitor, אני חושב). אח"כ יצא X-men/Teen Titans שבו Darkseid מחייה את Dark Phoenix. מאת כריס קלרמונט ווולט סימונסון. קצת יותר חדשים, יש את מארוול נגד די.סי, מיני סידרה שבה הציבו גיבורים של מארוול נגד גיבורים של די סי, ונתנו לקוראים להצביע מי ינצח בכל קרב. היה שם סופרמן נגד ת´ור, בטמן נגד קפטן אמריקה, פלאש נגד קוויקסילבר, וולברין נגד לובו, גרין ארו נגד הוק-איי, ועוד. היה גם ספיידרמן/בטמן לפני כמה שנים, נגד הג´וקר וקארנג´. זה מה אני זוכר כרגע....

למעלה