!!!! מארב שוטרים ביישוב!!!!

ninagil

New member
!!!! מארב שוטרים ביישוב!!!!

הבוקר בשעה 8:20 , היה שוטר עם רכב מוסתר ברחוב אהוד שעצר תושבים לביקורת. באותה שעה יש פקק ביציאה, בצומת מסוכן. איפה המשטרים שצריכים אותם???? בשיחה עם השוטר הוא אמר שאנשים שגרים ביישובים חושבים שיש להם "פריבילגיות" לנסוע בלי חגורות ולדבר בטלפון. האם מזכירות היישוב הזמין את השוטר, אגב אמר שהוא גר ביישוב.

אליבקר

New member
מבצע מבורך

הגיע הזמן שיטפלו בזה. יש תושבים חסרי אחריות לחיים של הילדים שלהם ושלנו. ברקס הכי קטן של הורה עם ילד על הברכיים זה מוות לילד!! צריך להגביר בהרבה את האכיפה הנ"ל.

ninagil

New member
ביקורת רשיון =בטיחות לילדים?

ב8:20 בבוקר כמעט אין ילדים ברחוב. עדיף שוטר בצומת למנוע תאונות.

טלכספי

New member
מסרייייייייח!

נכון, כולנו חייבים לנהוג ע"פ חוק. נקודה. נכון, מי שלא נוהג ע"פ חוק ראוי שיקבל את העונש המתאים ע"פ חוק. נקודה. והכל בראש ובראשונה למען חיינו וחיי ילדינו. ולמרות זאת משהו במבצע המשטרה מהבוקר (שאגב ארבו גם בתוך רח' הפסגה-יוחנן) מסריח. אם המטרה היא אכן לגרום לכולנו לחגור ולנהוג ע"פ חוק, כל שהיה לעשות הוא לכתוב שלט אזהרה שאומר שבדיקות פתע יבוצעו ע"י משטרת ישראל החל מהיום, ואני בטוחה שרוב התושבים היו ממלאים אחר הכתוב בספר החוקים, ולו רק מהחשש שיתפסו. מלבד זאת, פעולות חינוכיות לציבור (כגון סרטים ופגישות עם נכים) ראוי שיעשו ע"י המשטרה בכדי שכולנו ננהג ע"פ חוק מתוך דאגה לחיינו! המבצע של היום הוא פשוט צורך של המשטרה "לעשות קופה". ישר כח!

shlomoben

New member
מושי כל הכבוד על המבצע

כן ירבו. דאגתך לנושא תאונות הדרכים ראויה לציון. היום אולי כואב בכיס פעם הבאה עלול חס וחלילה לכאוב למשפחה שיקירה יפגע.אני חושבת שזה במקום ומשמש כהרתעה.

ראו - הוזהרתם?!

ב-19/4/04 בשעה 17:37 התפרסמה בפורום זה (לארי - התוכל להצמיד את הקישור להודעה ההיא?) על ידי ועל ידי יקי - השוטר הקהילתי - הודעת אזהרה על מבצעי אכיפה בחודשי הקיץ. כל זה בנוסף למדורי הקבוע בנושא בטיחות בדרכים המתפרסם ב"דבר אורנים". צר לי על מי שנתפס הבוקר ע"י המשטרה, אך לא ניתן להתמם ולומר "לא ידעתי", או אינני מבין את חומרת הנהיגה בישוב ללא חגורות בטיחות או ללא אמצעי ריסון כחוק לילדים (שלא לדבר על הסעת ילדים ותינוקות על ברכי ההורה הנוהג!!!). צר היה לכולנו הרבה יותר לו, חלילה, היינו צריכים ללוות תושב, גדול כקטן, לדרכו האחרונה. חומר למחשבה.

ninagil

New member
אל תפרו את השלווה היישובית

אחת ההנאות שיש לתושבים ביישובים כמו כפר האורנים זה חוסר הצורך להתמודד עם הטרדות מוניציפליות או משטרתיות כפי שקיימות בערים הגדולות. בעיני כל היישוב זה הבית שלי ולא יתכן שאני קופצת לדואר ונעצרת לביקורת מסמכים. נסעתי עם חגורה ובלי ילד באוטו ובכל זאת נעצרתי. כאשר הבנתי ששכחתי את התיק בבית הרגשתי לחץ והיה לי עצוב שהיישוב הפך להיות עיר.

מושי

לטיפולך ,הבנתי שהשוטר דיבר בחוצפה רבה ובסגנון של " שמעתי על התושבים בישוב" , השפיל תושבים על שלא היה ברשותם רשיונות (למרות שהיו חגורים).

ninagil

New member
השוטר

אני חושבת שבטעות חשבתי שהוא תושב כפר האורנים, כאשר הוא אמר שהוא גם "גר ביישוב."

ninagil

New member
בטיחות -- מתחיל מבית!!!

מושי, לא הצלחתי למצוא שלט אחד ביישוב שמראה את המהירות המותרת. מהירות הוא אחד הסכנות הגדולות בכבישים ביישוב. אכיפת מהירות יותר קריטית מביקורת רשיונות.

TRD

New member
למי שאחראי להבאת השוטרים

בישוב כשלנו שיש בו כלכך הרבה פעילות התנדבותית כתרומה (וחסכון)לישוב לא,לא,לא מביאים שוטרים לבצעים כאלו. להזכירכם שאין שום חוק המחייב מישהו להתנדב לפעילות כלשהי, אך רבים מאתנו עושים זאת בכייף למעננו. האם הבאת שוטרים למבצעי קנסות(ולא לשמירה על החוק) היא התודה לכל אותם המתנדבים שביננו

אליבקר

New member
מה הקשר?

בין התנדבות לבין שמירה על החוק ונהיגה פרועה בישוב של הורים חסרי אחריות לחיים שלך ושל ילדיך? הרי כולנו יודעים שרק קנסות עוזרים. זה בדיוק כמו חוסר האחריות בנושא הכלבים. כבר מזמן לא היה לוכד אז שוב יש "מוקשים" בכל הישוב ובגן הציבורי וכלבים מסתובבים חופשי. מושי תמשיך לפעול במרץ בשני הנושאים.זה לפעמים לא נעים וקשה לאנשים שנתפסים להודות שהם לא בסדר. אבל נמאס כבר לראות מכוניות דוהרות ברחובות וכלבים משוטטים בכל מקום. שניהם מהווים סיכון לילדינו שכולנו רוצים שינועו בחופשיות הרי בשביל זה רובנו עזבו את העיר.

שי שורק

New member
הלאה הנאיביות

אני במקרה ראיתי את השוטר, מהירות? נסיעה פרועה? אכן קימת בישוב אך לאכוף? לא מעשי , דבר הנוח ביותר הוא לפגוע בכיס (והכי מכעיס) וזאת המומחיות של משטרת ישראל ושוב תעודת עניות למשטרת ישראל .לא ינום ולא ישן שוטר ישראלץ

היום שוטר תנועה בכפר

מחר פקח בניה, מחרתיים פקידי מס הכנסה. מושי תן לחיות בשקט.

idopel

New member
פקחים ושוטרים

מבחינתי שכל אחד יעשה מה שבא לו כל עוד הו לא פוגע לאחרים. נהג שנוסע עם ילדו על הברכיים מסכן את האחרים. שדה ראיתו מוגבל, יכולת התגובה שלו מוגבלת ואולי אף בלתי אפשרית. לגבי פקחי בניה, מה תעשה אם השכן שלך יחליט לבנות בית בן שלוש קומות בנגוד לחוק? החוק ונציגיו נועדו לתת לנו לחיות בשקט!, נכון שלעיתים דרך פעולתם לא 100% נכונה, אך אין לפסול לחלוטין. ולסיכום אינני מבין על מה המהומה, מדוח כמו מאיידס ניתן להישמר בקלות...קצת כח רצון. יום טוב לכולם

אליבקר

New member
פשוט לא לענין

גם אני הייתי שם. השוטר עצר בעיקר הורים שנסעו עם ילדים לא חגורים - לרבים מהם בכלל לא נרשם דו"ח. אולי במקום להתלונן תתנדב לית"ם ותפעל בישוב (בלי לתת דוחות) ותעזור להציל חיים.

תמרשובל

New member
שום אזהרות

מעניין שכל מי שאני פגשתי קיבל דוח ולא רק הוזהר. לא שזה בסדר איך שחלקינו נוסעים (ונמשיך לנסוע) אבל בתור פעולה ראשונה היה אפשר רק להזהיר (ע"י השוטר ולא בפורום). שובל

למעלה