!!!! מארב שוטרים ביישוב!!!!

אליבקר

New member
שובל

הכל מתגמד לעומת גודל הבעיה והסכנות. התושבים כאן מספיק בוגרים כדי להבין שיש מכת מדינה ואסון לאומי שנקרא תאונות דרכים - אין צורך במבצעי אזהרה. צריך להלחם בזה בכל דרך אפשרית וכנראה שאנשים מבינים רק פגיעה בכיס. אני ראיתי שלחלק לא נתנו דוחות ולאלו שנתנו אולי הצילו אותם מתאונה קרובה. להאשים את המשטרה זה פשוט בריחה מאחריות. הכי פשוט זה לנהוג על פי חוק ולחגור את הילדים.

טלכספי

New member
אלי,

אף אחד לא מנסה לטעון שהפעולה לא מספיק חשובה - זה הרי ברור לכולם. הויכוח הוא על הדרך - לדעתי ישנן דרכים אפקטיביות הרבה יותר למניעת תאונות. ביפן הרחוקה הצליחו לצמצם את מספר התאונות הקטלניות למספר אפסי ע"י חינוך המתחיל כבר בגני הילדים (תוך 15 שנים). לצערנו גם כאן כמו בכל עניין אין "זבנג וגמרנו", גם לא ע"י דוחות.

gath

New member
סוף סוף הנושא החשוב זה עלה,,,

אני שמחה מאוד שסוף סוף ניפתח דיון בנושא. לכל אלה הטוענים שחבל שלא הייתה אזהרה מראש וכו'...או אולי הסברה, הרי למויש יש מדור בטיחות קבוע, שבו הוא מבקש בכל לשון של בקשה "תושבים אנא חיגרו את ילדיכם" ואף מביא הסברים מחוקי הפיסיקה הפשוטים. אני בעצמי ניסיתי לשכנע חברה טובה שלי ביישוב, לחגור את הילדים שלה בתוך היישוב (וכמובן עם הסברים), אך תגובתה היא "תעזבי", " זה כמו קיבוץ". אני מצטערת על הקנסות, אך עדיף לשלם עכשיו בכסף מאשר לשלם בנכות או חס וחלילה בחיי אדם. מעבר לאי חגורת הילדים יש מקרים חמורים יותר כמו הורים שותנים לילדים "לנהוג" ברכב: הפעוט יושב מקדימה בכיסא הנהג על ברכי הוריו, מזעזע!!!!. ויש גם סטטיסטיקה, שדווקא רוב התאונות קורות קרוב לבית בשל ירידת מתח/עירנות. נסיעה בטוחה לכולם!!!!

TRD

New member
../images/Emo35.gif

אם תאונות קורות ליד הבית אולי נעבור בית

למעלה