מארגנים טורניר פוקר !!!

ד מ י א ן

New member
מארגנים טורניר פוקר !!!

אנחנו מארגנים טורניר פוקר (טקסס הולדם) שייערך בתחילת מאי (בארץ) הטורניר לא יהיה על כסף אך יישא פרסים יפים. פרס ראשון - פורש (כן כן - המכונית) פרסים למקומות שני עד חמישי בשווי עשרות עד מאות אלפי שקלים. במסגרת החבילה: שהייה בבית מלון מימים א-ה על בסיס לינה וארוחת בוקר. מתנה לכל משתתף - מזוודה (ערכת פוקר) לשימוש ראשוני בטורניר עצמו. מכיוון שאנו מוגבלים למקסימום של 600 משתתפים ולא מעוניינים להיתקל בבעיות שניתקלנו בהן בעבר, ומכיוון שכל הפרטים יהיו חייבים להיסגר עד סוף מרץ, רק מתאימים יוכלו להיכנס לטורניר. כמובן שכל העניין מוסדר עם הרשויות (אבטחה, רישוי וכו') עלות למשתתף: 10000ש"ח (כן - עשרת אלפים שקלים וטקילין) המחיר נועד קודם כל לסנן את המיטב שבניכם/ן על מנת ליצור אווירה איכותית ותחרות מאתגרת לכולנו. להשארת פרטים וליצירת קשר יש לפנות למייל: [email protected] בהצלחה.

noel1

New member
שאלה

תוכל להסביר את המשפט "מתנה לכל משתתף - מזוודה (ערכת פוקר) לשימוש ראשוני בטורניר עצמו"

ד מ י א ן

New member
בקשר למתנה לכל משתתף

מזוודה מהודרת לפוקר המכילה: בד ירוק (מפה לשולחן פוקר), ג'יטונים בסך 10000 נק', שתי חבילות קלפים. במהלך הטורניר עצמו, כל משתתף למעשה יוכל לשחק על הג'יטונים אותם קיבל במתנה אשר כמובן, בתום הטורניר יוחזרו אליו. בבקשה, שאלות נוספות - אך ורק למייל [email protected] . תודה.

super25

New member
אתם חוקיים? מוכרים?

אני מעוניין מאוד ואני בטוח שעוד הרבה מעוניינים אבל 10000 שקל זה סכום גדול לסכן לא על הפוקר אלא על זה שהמשחק יערך באמינות ושיהיה חוקי מאיפה אנחנו יודעים אם אתה לא מעולם תחתון או שהטורניר קשור לזה ובכלל מי אתם איזה אמינות אתם מציעים שאני יבוא וישים 10000 שקל על טורניר

ד מ י א ן

New member
בנושא האמינות...

כמובן שהכסף מופקד אצל עו"ד בחשבון בנאמנות עד ליום הטורניר עצמו. הסיבה בגללה לא ניחשף אלא רק ניוצג ע"י עורך דין היא למעשה הפחד שלנו מאותו עולם תחתון. לכן המשטרה מעודכנת בדבר ולכן הארוע מאובטח בצורה הרמטית עד כמה שאפשר. כמובן שיש תקנון לכל השבוע הזה (חמישה ימים...) כמו גם לטורניר עצמו, להשלכותיו ולכל מה שכרוח סביב ארגונו. תידרשו לחתום עליו במעמד מסירת הכסף לעו"ד. לשאלות נוספות בבקשה לפנות למייל [email protected] . תודה חבר'ה ובהצלחה.

nadd

New member
בקשר למתנה

מכונית פורש - איזה דגם, שנת ייצור, אחרי תאונה, טרנטה בית מלון - כמה כוכבים למה התמורה היא לא כספית, שהזוכה יבחר מה ברצונו לעשות בכסף. עו"ד זה לא ערובה לביטחון - עו"ד גם יכול לגנוב.

ד מ י א ן

New member
וזאת הסיבה שהמחיר הוא 10000 ש"ח

לפי נסיון העבר ולפי השאלות שהעלת (רלוונטיות ולגיטימיות ככל שיהיו), לדעתי לא תימצא את מקומך בין ה600. בהצלחה בהמשך.

DoubleN

New member
חוקיים/מוכרים?

נראה לך? "אני מעוניין מאוד ואני בטוח שעוד הרבה מעוניינים" זה מה שהופך את זה להונאה טובה.

ד מ י א ן

New member
ניפלא!

ולגבי מי ששאל: 10000X600= מכונית פורש חדשה(!) ועוד הרבה יותר מכך.

DoubleN

New member
אני חושב שלפורום

צריכים להיות נהלים לא לקדם טורנירי פוקר הזויים, אנשים כבר הפסידו כסף "בפוקר בנמל", הפורום משמש לקדם את תרבות הפוקר בארץ, עם ע"י דיונים על חוקי המשחק,דרכים לשחק ידיים , תוכניות פוקר, ופרסום משחקים ביתיים. אסור שנשמש במה לאירוע שהאמינות שלו נוטלת בספק. דמיאן, אני לא מכיר אותך, ויכול להיות שיש לך כוונות טהורות לגבי קידום הפוקר וההון האישי שלך(לגיטמי לחלוטין אם הדברים הולכים ביחד), עדיף שתתרכז בקיום משחקים סגורים או טורנירים קטנים, לפני שאתה נכנס ראש בראש ב-WPT. כמו שציינת ארוע כזה מצריך אישורים שהמשטרה לא תתן, והעולם התחתון יישב לך על הצוואר, דיסקרטי ככל שהעסק יהיה. אז עשה טובה: לנו, לעצמך ולברכיים שלך(שמעתי שיש להם חיבה לאזור הזה), ו"שנה כיוון"(אפרופו משחקי קלפים). למנהל פורום, צריך להגדיר נהלים מה מותר פרסם ומה אסור לפרסם בפורום.

ד מ י א ן

New member
חבר'ה אני ממש לא מבין אתכם

במקום לפרגן כמו שעשו חלק מכם באי-מייל שפירסמתי, להעיר ואפילו לעזור במקרה אחד (בהזדמנות זאת תודה לרוני על הטיפ), אתם ממש מוציאים את הרוח מהמפרשים. ברור שהטורניר כמו גם כל הדיל לא נועד למטרות צדקה ואני לא מתבייש להודות בכך. לכן גם השקיפות שבאה לידי ביטוי בתקנון ואפילו כאן בפורום. אני לא מבין מה האנטיגוניזם והסקפטיזם שנוצר סביב העניין. חבר'ה, אם אתם לא בעניין זו זכותכם (וחבל - זה כיף גדול אירוע מן הסוג הזה), אבל אל תגרמו לנו להתבאס ולאלה שכן מאמינים ורוצים לקחת חלק בחוויה. תודה.

modz0r

New member
ומה שאר הפרסים?

אתה יכול לתת רשימה מלאה של הפרסים + עלויות, כדי להראות שסך הפרסים שווה ל-6 מליון שקל (או בקרוב לכך)? בנוסף, מי מממן את עלויות המס על הפרסים? הזוכים, או אתם?

eilat11

New member
היי מר בחור

מה קורה? סליחה שאני מתעלק עליך ככה פיתאום אני פשוט משחק באנטרנט כבד דיי הרבה זמן ולא מסתדר עם הפקדות כסף (ממש רוצה להפקיד) אתה משתמש ב-webmoney אולי? איך אתה מפקיד .? יש לי אשראי ישראלי ואני ממש לא יודע מה לעשות. תודה רבה רבה מראש!

modz0r

New member
לא יצא לי להפקיד יותר מידי

רק פעם אחת, בעזרת Entropay לפוקרסטארס.

nadd

New member
גם לי נראה הזוי

600 איש במשך שבוע, נראה לי מתאים יותר ללאס וגאס.

למעלה