מארזים יצאו מחיפה היום אל: משלוח הגיע לחיפה

נירה63

New member
מארזים יצאו מחיפה היום אל: משלוח הגיע לחיפה

* יובלי2 ולמשפחה נוספת בנצרת בטיפולה של מימי האחת והיחידה. תודה ללימ3 שהגיעה במיוחד לקחת ולעזור בשינוע. תודה לSIGALI על תרומת עוגות דבש , צנצנת דבש ותפוחים. תודה לציפי שעזרה בשינוע ותודה ללימ ששינעה הכל ועוד הוסיפה תפוחי עץ לכוווווווווווווולםםםםםםםםםם, ועוד ציוד לימודי. תודה לצריפינה שהגיעה לחיפה והביאה תרומה לחג. מקווה שלא שכחתי איש ואם כן מתנצלת ומברכת כבר מעכשיו. קלטות יצאו ממני אל שקדיה10 יועברו עם צריפינה המקסימה. חג שמח ושנה נהדרת לכולם כאן ושם ובכל מקום.

A N N 7

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifלנירה שבת שלום. אני לי וטיפולי שלי../images/Emo70.gif

הכול מתבלבל. אני לא קיבלתי ולא אמרו לי דבר? וגב' היקרה צריפינה מאוד חושבת על מצבי ואכן רצתה להקל על המצב. וכך היא מסרה ל- יובל2 החמודה שבסך הכול גם מנסה לעזור לי. טוב יש שם מארז אחד עבורי. ואין אני יכולה לקחת . רק אחרי שאדע שגם המנה של יובל2 תקבל כך אני ארגיש גם טוב וגם בנוח אנה ממך גב' נירה אני אדם עפ פצעה קשה . לא יכולה אני להגיע לכול מקום. ונכון חשבתי בדרך של יובל2 הכול יכול להסתדר.. אבל לא כך. יש אחרים מועדפים. ולא בא ממך. הדבר. ואני לא בטיפולה של אף אחד אני כאן לעצמי. ומי שרוצה לעזור לי זו גם מצווה . ומי שלא אני גם מקבלת זאת. הבנתי רק שהמצב מבלבל. ולך אין את כול הכוחות לכולם. את בסך הכול עושה טוב. אין לי טענה כאן מי שחוגג ומי שלא האל יעזור.. אין עוד מה להוסיף רק חג שמח לכולם כאן. חני באהבה.

../images/Emo51.gifנירה../images/Emo51.gifלימ../images/Emo51.gifלחברה של לימ

ביום ראשון כשהמארז יגיע -יועבר למשפחה נוספת (שולחת בנוסף פרטים של המשפחה במסר לטלי).

יובל2

New member
../images/Emo51.gif לנירה ולעוזרים שלה

ענקית ללימ3 ולבן שלה על השינוע והסחיבה ועל שאתם אתם
לכל התורמים לאורזים לנהגים ולטלי שניצחה על הכל בצורה מושלמת

נירה63

New member
שמחה שהמארז הגיעה אליך יובל2 ועוד מארז מועבר

בשעה זו ישירות אל מימי בנצרת אל המשפחה שהתווספה אלינו . חג שמח ושנה נהדרת לכולם.

אכן,המארז הגיע../images/Emo51.gifללימ3 ששינעה אלי את המארז

ויועבר ביום ראשון למשפחה . שמחתי להכיר את לימ3 ואת בנה.

Lim3

New member
מכל הלב לכולם ושתהיה שנה טובה../images/Emo74.gif

נירה63

New member
חג שמח והמון איחולים וברכות לכם.

תודה לימ3 על כל העזרה הברוכה שלך, שתהיה לך ולבני ביתך שנה נהדרת, מתוקה נעימה ורק דברים טובים שיקרו. ולמימי תודה על הדאגה לעוד ועוד משפחות- חג שמח לך ולילדיך.

למעלה