מארז Book Of Shadows (מכושפות בDVD)

Lior Knight

New member
מארז Book Of Shadows (מכושפות בDVD)

חשבתי לשתף אתכם במשהו ממש מגניב שקניתי והגיע היום בדואר. אני לא הייתי קורא לעצמי מעריץ מושבע של הסדרה אבל עם האובססיה שלי למארזים מיוחדים לא הצלחתי להחזיק את עצמי מלקנות את המארז האוסטרלי של עונות 1-7 (עם מקום לדיסקים של עונה 8). האריזה ממש מרשימה, הספר בערך בגודל A3 (ודי כבד: 3.5 ק"ג), עם כריכה קשה (דמוית עור) ואפקט תאורה מרשים בסמל המשולש של המכושפות (Triquetra) שכולל שמונה נוריות אדומות שנדלקות כשהספר בתנועה. בין דפי הספר יש מספר העתקים לדפים שנראו בסדרה, עם כשפים שונים, הספרים עד שדים וכדומה. ושאר הדפים זה סיכומי פרקים קצרים והדפים עם הדיסקים עצמם (שיושבים על משהו דמוי ספוג קשיח). בגלל שכבר היה לי עונות 1-7 מארה"ב העדפתי לשמור על הדיסקים המשומשים ואת הדיסקים החדשים שהיו בספר אני מוכר (פרטים בלוח הפורום). אז הדיסקים בתמונות לא אותם הדיסקים שבאו עם המארז... להלן תמונה חיצונית של הספר ויתלוו אליה עוד כמה תמונות של התוכן.

Lior Knight

New member
תמונה אחרונה

מצטער על ההצפה, פשוט עם כל ההתלהבות הייתי חייב לשתף אנשים.

TheRainMaker

New member
וואו! נראה מדהים../images/Emo99.gif

כמה עלה התענוג?

Lior Knight

New member
150 פאונד ב-eBay

אבל בפועל שילמתי רק 300 ש"ח, את השאר גייסתי מכמה פריטי אספנים שמכרתי לפני זה באיביי.

barhenhalliwell

New member
ואוו.. :-O זה ממש מרשים!../images/Emo99.gif

ויפה.. ומעוטר בצורה ממש מרשימה שבאמת דומה לספר הצללים. אני אוהב
, הכל ממש מרשים חוץ מהטריקווטרה על הכריכה, שנראית כאילו היא עשוייה מפלסטיק... אבל זה נראה פשוט אותו הדבר כמעט! תתחדש ותהנה.

Lior Knight

New member
תודה...

והטריקווטרה באמת מפלסטיק (שקוף, עם 8 מנורות קטנות בפנים שנדלקות כשמזיזים את הספר).

o r t a l i t

New member
אעעע I Hate You :(

זה הדבר הכי יפה בעולם !!!1 אני ככ רוצההה. אבל למה זה ככ יקר %$#!& העמ' של העונה השלישית נראה ככ יפה, כמו העונה עצמה 3> ררר. תתחדש בכל אופן חח :)

The Immortal Me

New member
איי הייט הים טו../images/Emo70.gif../images/Emo215.gif

אררררר. גם אני רוצה! התתרום לי? טוב, ניסיתי. כיף לך. בעעע! רוני
.

למעלה