מאריה קארי על שאקירה: היא יפה!

eranmc

New member
מאריה קארי על שאקירה: היא יפה!

בראיון שנערך בתחנת הרדיו WBLS 107.5 בתוכנית של וונדי אחת, אמרו למראייה ששאקירה דומה לה, היא אמרה ששאקירה יפה ואפילו אמרה תודה! איזה אחוות דיוות

לאה 13

New member
תסלחו לי אם אני יגיד משהו שלא בפור-

ום לדעתי ואני מדגישה שוב לדעתי מראיה גם מכיוון שהיא מבוגרת יותר היא זמרת טובה יותר ויפה יותר אבל שאקירה בטיפונת פחות אז מצטערת מראש אם שלא היה נכון לאמר זאת

eranmc

New member
יופי זה בעיני המתבונן

לדעתי יש בשקירה יופי מיוחד במינו - במיוחד שהיא באמת דומה למראייה
מבחינה מוזיקלית זה גם באוזני השומע - אני יותר אוהב את המוזיקה של מראייה כי על זה גדלתי. אתם יודעים הקליפ החדש של שאקירה THE ONE נורא דומה לקליפ של מראייה THROUGH THE RAIN! אני מקווה שהן ישירו דואט בקרוב.

smgfan

New member
לדעתי שאקירה בכלל לא דומה למאריה.

קודם כל, באמת היופי הוא בעיני המתבונן. ואני לא יכולה להגיד מי יותר יפה בעיני. כי שתיהן יפות מאוד! בקשר לכישרון, לדעתי שאקירה אוכלת את מאריה- למאריה ללא ספק יש את הקול המהמם!!! שעומד לצידה! אבל שאקירה הרבה הרבה יותר כשרונית! שאקירה כותבת ומלחינה, יוצרת. מה שלא נראה לי שמאריה עשתה בגיל הזה, וגם לא עכשיו למען האמת. ו-2 הקליפים שלהן מזכירים עוד קליפ שיצא לפני שתיהן- הקליפ של טאליה, "no me ensenaste". ואם כבר, אז לדעתי שאקירה ממש ממש דומה לאליסה מילאנו!!!!!!! לא שמת לב?

perrinat

New member
אני דווקא חושבת שיש../images/Emo103.gif

תמונות ששאקירה דומה למאריה. האמת היא ששאקירה מזכירה כל מיני אנשים בכל מיני תמונות, כשהיא היתה שחורה הרבה אמרו שהיא דומה לאלאניס מוריסט...... סה"כ נחמד שמריה אמרה ששאקירה יפה. מפרגנוווווווווווות.....
ובקשר למי מוכשרת יותר.... אני מעדיפה לא לענות......... אתם יכולים לנחש את התשובה שלי.......

eranmc

New member
אל תעשי את שאקירה זקנה ../images/Emo13.gif

שאקריה בקרירה כמעט כמו מראייה (מראייה קצת יותר). מראייה כותבת ומפיקה את יצירותייה, בקשר להלחנה עצמה היא לא

לאה 13

New member
אולי יש טיפונת

אבל הכל יוצא בתמונה בחיים שאקי לא דומה לאף אחת פשוט בתמונות והפוזות שלה מזכירות לכם משהו

smgfan

New member
לא, לא כפרה, אני עשיתי תחקיר אחו-

-שרמו*ה, על שאקירה ואליסה מילאנו וזה לא רק בתמונות- הן ממש דומות!!! ממש כמו 2 טיפות עמבה! (אל תשימו לב אליי, אני בדיוק ראיתי "רק בישראל" אז אני תחת השפעת הלימור...)

smgfan

New member
אה....עברה ההשפעה... עוד דוגמא!

רק תזכרו שאמרתי דומות, לא זהות!!!! לא צריך להגזים.... ותסתכלו באזור העייניים והגבות ובאזור הפה- שם הן די דומות. כבר מהפעם הראשונה שראיתי suerte (לפני שהכרתי ממש את שאקירה) חשבתי לעצמי שהיא דומה לאליסה מילאנו, לא יודעת איך אתם לא רואים את זה?

perrinat

New member
../images/Emo183.gifיש קצת דמיון../images/Emo103.gif

כמו שאמרתי היא דומה למלא אנשים, בכל מיני תמונות...... אפילו ראיתי תמונה שהיא דומה לאנסטסיה.....

Shir Life

New member
שאקירה../images/Emo26.gifמראיה../images/Emo26.gifאליסה מילאנו

הן פשוט כל כךךךךך דומותתתת!!!! יש תמונות מהופעה של מראיה, ששלחו לי תמונה אחת, ושאלו אותי "למי היא דומה כאן?" ואני פשוט הייתי בשוקקקק!!!! היא הייתה כל כךךךךך דומה לשאקירה!!! ואחר כך שלחו לי תמונה מאותה הופעה, וישר! אליסה מילאנו!!!!!!! זה היה מפחידדד!! לצערי אין לי את התמונות שמורות במחשב הזה (נראה לי שגם לא בשני...
אוףף..) ומראיה כזאת מותקית! מה אתם אומרים?? גם כשאני אהיה דיווה יפרגנו לי ככה?! LOL

perrinat

New member
../images/Emo187.gifבטח ../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

חחח...... אני אפרגן לך
|

למעלה