לאניה שלום רב...ברוך שובך ...עם מחשב תקין, ובתנופה מחודשת
יפה שאת מודה לי, אבל יתכן שהקרדיט על התודה שלך מגיעה למתלמד 8
ולא לי, חה. לא השבתי. אשמח לדעת בתגובה למה הודית לי.
בכול מקרה אניה.
במידה ובעל מפה כלשהי מודע למגבלות - בין באם מצבי רטרו ובין באם אלה חולשות הנובעות ממצב כוכבי כזה כז או אחר, הוא יודע למה להיערך ולאיך להפוך את הקושי לאתגר. התיאוריה הגורסת ש: כוכב בנסיגה כלשהו נמצא בנסיגה הוא במצב הכאילו 'טבעי' שלו ושהוא ממש משפיע עלינו היא מעניינת והופכת לפרקטית כאשר אנו מודעים לקיומו (הכוונה לרטרו כלשהו) ובכך יודעים איך 'לעבוד איתו'.
חושב שמתלמד 8 המבורך בזוויות ראייה מעניינות, העלה זאת כאן בפורום,
כן, ובלבד שנוכל לעבוד עם הכוכב המאתגר.
בנוגע לאותה אישה (בשאלתך המקורית מלפני כמה ימים) אני גורס שאת צודקת, שכך הוא הדבר.
אגב, פנתה אלי מישהי קבועה, העוסקת ברפואה.....(והרטרו הנוכחי פעל תחילה... בשטח הבריאותי בענייני- עבודה ולקשור אליהם במישרין ובעקיפין- בעיקר...) ושאלה אותי "אודי מה קורה לי?!! אתה לא יודע מה עובר אלי בשלושת המרפאות שם אני עובדת, כולם התנפלו עלי....חוסר תקשורת......מעקבים לי תרופות, החליפו לנו את בית המרקחת הרגילה....והנוכחית מספקת לנו את אותן התרופות רק....שבוע לאחר שהפציינט דרש אותה (היא גם עובדת בקביץ כלשהו וטוענת ששם כולם מפונקים...ורוצים שהכול יגיע באותו היום).....
הבוס שלי אודי......פתאום לא נותן לי גב, זאת ולאחר ששנים אני 'מגבה' אותו מפני פאשלות שהוא עושה במרפאה שבהרצליה."......
יותר מאשר נדמה לי, הרטרו הנוכחי מאוד חזק בנושא מערכת העצבים, אנשים מנתקים קשרים.....תוקפים מבלי לחשוב......מתלוננים, אבל לא שמים לב לכך שהם עצמם קונטראיסטים לא קטנים ופועלים ישירות מהאימפולס (בשליפה מהמותן)...
שליט הקריירה גדי בו הרטרו מככב...(ושכעת הוא 'שם') ולאחר שעזב את דלי...פוגע בקריירה של אנשים, שבעיקר בפאניקה....וזה נשמע לי 'כמיני- מגדל- בבל'- לפחות ממה שמתשמע מהפניות החדשות אלי או דרך אנשים שאני פועל איתם 'כמדריך אישי', ומזה שנים לא מעטות.
לסיכום: לרטרו יש השפעה, אפשרי לנטרל אותה כשנערכים 'ויודעים' היכן הוא לוחץ ומתי, ואם אקח זאת 'קצת הלאה'.....אומר ש: כשיודעים מהו מערך האוייב, אנו כבר יודעים מה ואיך...גם לגבי תופעה מעגלית של מחלה- אדם יודע שהסימפטומים ממש עומדים לתקוף אותו...אז הוא לוקח תרופה כזו או אחרת ומצמצם את השפעתה. יש כאלה המאמינים בעין רעה....ומאמינים למשל שאם מתעלמים ממנה....אז השפעתה רחוקה ממפתנם.
שבוע טוב לך, ולכול הנחמדים כאן.....שעושים יחדיו את מלאכת הפריית הפורום, בעת.... הקרה והלחוצה הזאת- בארץ ובעולם.
אודי ברגר