מאש"ע בסופ"ש? שרשור עם ראשי תיבות היישר לסופ"ש
ע ערן1987 New member 22/1/15 #2 Sia - Colour the Small One בתקופה שלפני שהיא החליטה להתנדנד משנדלירים אקראיים
Y YEEZUS New member 22/1/15 #10 בחיים אני לא אבין את ההתלהבות מפלורנס וולש. יש לה קול צורם ושום אלבום שלה ששמעתי לא הרשים אותי. השיר הזה דווקא מתחבב עלי (כן, דווקא הוא ) מאז ההופעה של ריהאנה.
בחיים אני לא אבין את ההתלהבות מפלורנס וולש. יש לה קול צורם ושום אלבום שלה ששמעתי לא הרשים אותי. השיר הזה דווקא מתחבב עלי (כן, דווקא הוא ) מאז ההופעה של ריהאנה.
ע ערן1987 New member 22/1/15 #18 מאז ההופעה של ריהאנה? ה-DJ שם אותו שם? בכל מקרה, אני חושב שפלורנס לא פחות ממעולה! היא מאוד מיוחדת, גם מבחינה מוסיקלית וגם מבחינת הביצוע. מחכה ממש לאלבום הבא שלה!
מאז ההופעה של ריהאנה? ה-DJ שם אותו שם? בכל מקרה, אני חושב שפלורנס לא פחות ממעולה! היא מאוד מיוחדת, גם מבחינה מוסיקלית וגם מבחינת הביצוע. מחכה ממש לאלבום הבא שלה!
Y YEEZUS New member 22/1/15 #12 Years & Years - King מזכיר לי את Time Machine הכל כך מעולה של רובין. אני בטוח שהם הולכים לפרוץ בגדול השנה. סוף סוף יש להקת בנים טובה!
Years & Years - King מזכיר לי את Time Machine הכל כך מעולה של רובין. אני בטוח שהם הולכים לפרוץ בגדול השנה. סוף סוף יש להקת בנים טובה!