מאש"ע? פעם הבאה מישהו אחר פותח!
Y YEEZUS New member 1/4/14 #3 The xx - Fantasy אחד השירים הכי מהפנטים ששמעתי. אני שומע בימים האחרונים רק אותם.
D DAN1EL New member 1/4/14 #4 חייב להודות זה השיר הכי פחות אהוב עלי שלהם. מבחינתי זה ניסיון שלא לגמרי הצליח - גם אם הוא מעניין. הוא משתלב טוב כחלק מהאלבום, אבל אני בחיים לא אקשיב לו בנפרד. אבל גם אני בתקופת XX לאחרונה.
חייב להודות זה השיר הכי פחות אהוב עלי שלהם. מבחינתי זה ניסיון שלא לגמרי הצליח - גם אם הוא מעניין. הוא משתלב טוב כחלק מהאלבום, אבל אני בחיים לא אקשיב לו בנפרד. אבל גם אני בתקופת XX לאחרונה.
D DAN1EL New member 1/4/14 #5 Chemical Brothers - Hey Boy, Hey Girl טוב, אני מקווה שזה ימריץ אותי לקראת עוד לילה של עבודה.
Y YEEZUS New member 1/4/14 #6 Lana Del Rey - Without You בין השירים היחידים שאני אוהב מהאלבום הזה. אני מנסה ופשוט לא מצליח לאהוב אותה. יש לה את כל הנתונים להיות אחת הזמרות האהובות עלי, אבל שירים נוראיים כמו Diet Mountain Dew מורידים לי ממנה.
Lana Del Rey - Without You בין השירים היחידים שאני אוהב מהאלבום הזה. אני מנסה ופשוט לא מצליח לאהוב אותה. יש לה את כל הנתונים להיות אחת הזמרות האהובות עלי, אבל שירים נוראיים כמו Diet Mountain Dew מורידים לי ממנה.
D DAN1EL New member 1/4/14 #10 אוי, הם כ"כ מאוסים וממוחזרים. ימי הזוהר שלהם חלפו מבחינתי. ממש אהבתי אותם בחטיבת ביניים כזה, אבל די.
ע ערן1987 New member 1/4/14 #13 מאור אדרי - לא כואב לה נשבע לכם שזה אמיתי! מסתבר שגלגל"צ התחילו להשמיע הרבה את השיר הזה וחברה שלי נדבקה בו - והיא בכלל לא אוהבת שירים כאלה! נראה לי שהגיע הזמן להיפרד
מאור אדרי - לא כואב לה נשבע לכם שזה אמיתי! מסתבר שגלגל"צ התחילו להשמיע הרבה את השיר הזה וחברה שלי נדבקה בו - והיא בכלל לא אוהבת שירים כאלה! נראה לי שהגיע הזמן להיפרד
2 2Dirrty4U New member 1/4/14 #14 Eminem - Rhyme Or Reason אם הוא לא גאון מוזיקלי אז אני לא יודעת מי כן http://youtu.be/fJe3U3CrpQ4
D DAN1EL New member 1/4/14 #15 מוצארט, בטהובן, באך, קאנייה ווסט, פארל, מייקל ג'קסון, פרינס, אלכס טרנר, דיפלו, מיילס דייויס - ויש עוד כמה.
מוצארט, בטהובן, באך, קאנייה ווסט, פארל, מייקל ג'קסון, פרינס, אלכס טרנר, דיפלו, מיילס דייויס - ויש עוד כמה.
D DAN1EL New member 1/4/14 #17 את פחחחחח! https://www.youtube.com/watch?v=5ZZVhHo3s74 (I JUST TOLD YOU - איזה סייקו! )