מאת המאפיה החיפאית..

טלי ל.

New member
מאת המאפיה החיפאית.. ../images/Emo8.gif

היום בהארץ התפרסמה ביקורת על גליון עיניים החדש - כתב עת לילדים. הנושא הפעם - משפחה. וכך כתוב בין השאר: "בכתבה ארוכה נסקרים סוגי משפחותכמו באיי מקרונזיה וגינאה בהם הילדים גדלים עם אמם וקוראים לדודם אבא. האב הביולוגי שלהם חי בכפר אחר ולפעמים בלי שהילדים יודעים מיהו. בטיבט משפחות עם אמא אחת והרבה אבות...טכן הסברים על פוליגמיה, ומשפחות עם שתי אמהות..האם משהו ראה? זה נשמע מעניין על פניו. אנא דווחו אם שווה משהו.

..שיר..

New member
../images/Emo23.gif שלום למאפיה החיפאית ...

נו אז מה שלום הצפון הרחוק??
, אז אומנם לא ראיתי ולא שמעתי אבל חייבת להביע את דעתי נשמע לי קשה מאוד ויותר מבלבל לדוגמה אמא אחת והרבה אבות עם מי הילד צריך להזדהות? או הפוך הרבה אמהות נשמע לי מזה קשה ומשגע את הראש של הילד שלא יכול לבנות ולעצב את אישיותו בצורה בריאה ,תראי כזה זה קשה שיש 2 אמהות אז תחשבי על מספר גדול יותר של אמהות מסכן הילד שגדל לתוך בילבול ללא 2 דמויות מרכזיות בחייו ,אבל אולי משהו חיובי אני כן יצליח להוציא מזה אז אם הילד רב עם אמא אז הוא הולך לאחרת עם הוא רב איתה אז יש עוד אחת לא כך ?
סתםםםםםםם אז לי בכול אופן זה נשמע לא בריא בכלל ליגדול בצורה כזאת לא לילד וגם לא להורים כי בעצם אין 2 הורים דומננטים אלא כל הורה מתחרה על ההורות וזה נשמע לי כמו רולטה כזאת , לדג: מי יקח היום את הילד לגן איזה אבא ? אז נפיל גורל ... אז
למאפיה מימני שיר

*תמי

New member
שירונת את פה?

בנושא ריבויי ההורים יש גם צד חיובי...
אם הילד מעצבן אפשר לשלוח אותו למישהו אחר שיסבול ממנו קצת..... סתםםםםםם

*תמי

New member
טלי לא ראיתי אבל

קראתי על כך בקורס סוציולוגיה באוניברסיטה. את החלק של אשה אחת שבוחרת לה כמה בעלית כל אחד ליום אחר אולי הייתי מאמצת

מיכל@ל

New member
זה כתב עת משגע

אבל נראה לי שזה מוקדם מדי בשביל נוי,הוא מיועד לילדים גדולים יותר.

למעלה