מאת לאנדרו

מאת לאנדרו ../images/Emo23.gif ../images/Emo39.gif

היי לכולם מה שלומכם? חברים איך עבר החג? לאלון שיהיה לך בהצלחה בלימודים ביום ראשון. ריקי מה שלומך? אם תוכלי תכתבי לי. דליה בסדר גמור החכה עד שהבת תחזור חיכיתי 5 שנים אני מוכן לחכות עוד קצת טוב מקווה לשאלות אם יש להתראות לאנדרו יום נעים

הי לאנדרו

דווקא לך שלחתי את אחד האימיילים הראשונים שלי (ישירות ולא באמצעות הפורום). לא קבלת אותו? לי יש אישור, ובניגוד למה שאולי מצטייר יש כבר כמה ח´ברה שאני מתכתבת אתם באמצעות האי מייל בהצלחה!

ריקי שלום ../images/Emo24.gif

היי ריקי מה שלומך? לא הגיע לי כלום מצטער? אשמח לקבל [email protected] טוב אם לא אפשר להתכתב כאן להתראות ויום טוב מאחל לאנדרו יש שאלות תכתבי לי כאן אני יענה לך בשמחה.

שלום לאנדרו

עכשיו אני לגמרי מבולבלת. מבינה שגםאתה לא קבלת את האי מייל שלי ולא ברור לי מדוע. אני בכל אופן אנסה לשלוח הלילה מהבית כדי לבדוק מה הבעייה. מה שהייתי שמחה לשמוע זה יותר פרטים על העבודה שלך ועל התהליך שעברת בביטוח הלאומי. אני מתרגשת בכל פעם לגלות את השינוי שאתם (במקרה זה אתה!) עוברים במעבר מגיל הילדות וההתבגרות לבגרות הצעירה. כל הכבוד!!!

king crimson

New member
לאנדרו........

מה שלומך איש? תודה רבה לך מתכונן לשחיטה אבל אופטימי. מעבר לזה מקווה שאצלך הכל טוב ומאוד נחמד שאתה כותב בפורום. חיים יפים....... ביי

למעלה