אתה מסתדר, אתה רואה שלא עישנת חודש. יכול להיות שדודה מטורפת אוכלת אותך, אבל ככל שתמשוך אותה יותר ככה הבנג הראשון שתחזיק יהיה לו יותר ערך, ואתה תחטוף סאטלה ממש מגניבה
חומר למחשבה. Z-Blaster נ.ב. תחשוב עם היית מסתדר חודש שלם בלי סיגריה?
להיות סחי, יש מלא דברים מגניבים לעשות. לך לים ת´סתכל על המים הכחולים תאכל אבטיח קר. מה רע?? לך לקולנוע עם שוקולד טעים... קרא ספר מעולה (בדיוק עכשיו סיימתי את הספר "טאי פן" ממליצה בלעתי אותו ממש) אחי , יש מלא דברים מגניבים לעשות גם בלי סמיםםם בחייי - אתה מאמין לי נכון?? חסר לך שלא.
קודם כל, אין זה מומלץ לעשן (כמו שיסכימו איתי ידידי המלומדים טייגר וזהר פלד) לפני סיום ההיתפתחות הפיסית והמנטלית. ובקשר להודעתך, אלו הם אכן דברים מהנים מאד( גם אני נוהג ללכת לקולנוע עם איזה "שוקולד טעים" או לרדת על "אבטיח" מפעם לפעם) אבל כל הדברים הללו הם כאפס וכאין לעומת עשייתם תחת מעטה של ערפל קנביס משובח. "הקנביס נועד לעישון - לא לדיון"
אבל זה לא עוזר לי ממש כל מה שאמרתם לי שאני יכול לעשות כשאני סחי.... אני נהנה הרבה יותר לעשות אותם כשאני מסטול לא נראה שבעתיד הקרוב או הרחוק יהיה לי כסף בשביל לקנות משהו אני פשוט מיואש
כרגע אני לא יכול לעבוד כי אני לפני ניתוח אחר כך אני מחפש עבודה וחוסך כדיי לעבור לגור לבד אז זה יהיה טיפשי לדעתי לפוצץ מלא כסף על גראס כשאני מנסה לחסוך להשכרת דירה