מבאס להיות סחי

vegi force 1980

New member
מבאס להיות סחי

כבר מעל חודש...

ZBlaster

New member
איזה שטויות זה...

אתה מסתדר, אתה רואה שלא עישנת חודש. יכול להיות שדודה מטורפת אוכלת אותך, אבל ככל שתמשוך אותה יותר ככה הבנג הראשון שתחזיק יהיה לו יותר ערך, ואתה תחטוף סאטלה ממש מגניבה
חומר למחשבה. Z-Blaster נ.ב. תחשוב עם היית מסתדר חודש שלם בלי סיגריה?

קשכפית

New member
קח את זה בקלות, זה לא מבעס

להיות סחי, יש מלא דברים מגניבים לעשות. לך לים ת´סתכל על המים הכחולים תאכל אבטיח קר. מה רע?? לך לקולנוע עם שוקולד טעים... קרא ספר מעולה (בדיוק עכשיו סיימתי את הספר "טאי פן" ממליצה בלעתי אותו ממש) אחי , יש מלא דברים מגניבים לעשות גם בלי סמיםםם בחייי - אתה מאמין לי נכון?? חסר לך שלא.

mr smoketoomuch

New member
קשכפית שלום

קודם כל, אין זה מומלץ לעשן (כמו שיסכימו איתי ידידי המלומדים טייגר וזהר פלד) לפני סיום ההיתפתחות הפיסית והמנטלית. ובקשר להודעתך, אלו הם אכן דברים מהנים מאד( גם אני נוהג ללכת לקולנוע עם איזה "שוקולד טעים" או לרדת על "אבטיח" מפעם לפעם) אבל כל הדברים הללו הם כאפס וכאין לעומת עשייתם תחת מעטה של ערפל קנביס משובח. "הקנביס נועד לעישון - לא לדיון"

זהר פלד

New member
יש ויש...

אני מבין שאתה ה enhance smoker של החבר´ה....
(אם אין לך מושג על מה אני מדבר לך לחנות הוידאו הקרובה לביתך ושכור את הסרט "חברים בכל מחיר", או בשמו הלועזי - half baked.)

זה סרט כל כך מצחיק...

והוא כמובן מדבר על נושא חשוב....גראס....ולא סתם גראס,אלא גראס סופר איכותי... פשוט סרט מצחיק... חובה לראות!

vegi force 1980

New member
כמובן שראיתי אותו ואהבתי מאוד

אבל זה לא עוזר לי ממש כל מה שאמרתם לי שאני יכול לעשות כשאני סחי.... אני נהנה הרבה יותר לעשות אותם כשאני מסטול לא נראה שבעתיד הקרוב או הרחוק יהיה לי כסף בשביל לקנות משהו אני פשוט מיואש

vegi force 1980

New member
תראה

כרגע אני לא יכול לעבוד כי אני לפני ניתוח אחר כך אני מחפש עבודה וחוסך כדיי לעבור לגור לבד אז זה יהיה טיפשי לדעתי לפוצץ מלא כסף על גראס כשאני מנסה לחסוך להשכרת דירה

אלנבי52

New member
בראסמי חודש זה בעסה...

סאחי בלטה זה בעסה...למה אבל? ובדוגרי שאתה לא מעשן נהיה לך משעמם ואין לך על מה לחשוב...לפחות ככה זה אני :).

למעלה