מבדקה לבדיקה הידרוסטטית למיכל צלילה מבקש המלצה למבדקה, רצוי בצפון אבל גם במרכז זה בסדר.
שיח סלימאן Well-known member מנהל 30/4/19 #1 מבדקה לבדיקה הידרוסטטית למיכל צלילה מבקש המלצה למבדקה, רצוי בצפון אבל גם במרכז זה בסדר.
ח חי בר New member 2/5/19 #2 במרכז אני עושה בגורדון גז הם נמצאים ברחוב גינוסר, צמוד למחלף איילון/השלום, בבוקר יכול להיות קצת פקוק בדרך לשם. בצפון נדמה לי פעם חיון כימיקלים היו עושים בדיקות הידרו, אין לי מושג כיום. יכול להיות שיש מועדונים שמספקים את השירות של שליחת המיכל לטסט, יכול לחסוך כאב הראש של הנסיעה הלוך/חזור
במרכז אני עושה בגורדון גז הם נמצאים ברחוב גינוסר, צמוד למחלף איילון/השלום, בבוקר יכול להיות קצת פקוק בדרך לשם. בצפון נדמה לי פעם חיון כימיקלים היו עושים בדיקות הידרו, אין לי מושג כיום. יכול להיות שיש מועדונים שמספקים את השירות של שליחת המיכל לטסט, יכול לחסוך כאב הראש של הנסיעה הלוך/חזור
שיח סלימאן Well-known member מנהל 2/5/19 #3 ראשית תודה על תגובה   נראה לי שאעשה בחיון למרות המחיר היקר יותר אבל זה מחיר שיחסוך נסיעות ויצא בסוף הכי זול והכי מהיר.
ראשית תודה על תגובה   נראה לי שאעשה בחיון למרות המחיר היקר יותר אבל זה מחיר שיחסוך נסיעות ויצא בסוף הכי זול והכי מהיר.
ח חול1 New member 4/5/19 #4 אוסיף שבפוצקר הם כבר לא עושים בדיקות אלו. הם הפנו אותי למישהו באיזור מודיעין שכמובן לא רלוונטי לצפוני כמוני. נאמר לי גם עי עינת שהם לא מחויבים לדחוס מיכל גם עם עבר את הבדיקות אם הבודק לא מקובל עליהם...שים לב.
אוסיף שבפוצקר הם כבר לא עושים בדיקות אלו. הם הפנו אותי למישהו באיזור מודיעין שכמובן לא רלוונטי לצפוני כמוני. נאמר לי גם עי עינת שהם לא מחויבים לדחוס מיכל גם עם עבר את הבדיקות אם הבודק לא מקובל עליהם...שים לב.