מבדקים לעתודאים

sidanb

New member
מבדקים לעתודאים

רציתי לדעת מתי מתקיימים המבדקים השונים לעתודאים באוניברסיטאות וכן אם יש עתודאים שכבר קבלו זימונים פשוט המצב שלי הוא קצת מסובך. אנ הייתי סטודנט שנה שניה להנדסת מכונות תוכנית ברקים בטכניון ומאחר שלא התחברתי למקצוע ומאז ומתמיד רציתי רפואה ביקשתי מהצבא העברה לרפואה. הצבא אישר אבל לאוניברסיטאות קשה לקבוע את המעמד שלי עתודאי או מועמד אחר אז לרוב הם פשוט שוכחים מממני. תודה על התשובה

danc18

New member
אנסה לענות..

אב"ג ערכה את המיונים לעתודאים כמו לכל מועמד מן המניין. אלה שעברו את הראיון הראשון וגם את השני קיבלו הודעת קבלה. כמובן שהסכם שלהם יצטרך לעמוד בתנאים הבסיסיים של הפקולטה. האונ' העברית השנה עובדת עם מבדקי המרק"ם. כל העתודאים זומנו למלא את השאלונים של המרק"ם וחלקם (שהוזמנו באופן אקראי לחלוטין) זומן גם לסבב הראיונות הקצרים. אלה שלא זומנו עדיין לסבב הראיונות הנ"ל, יזומנו אליו ויעברו אותו במהלך ספטמבר, לאחר קבלת ציוני הבגרות. הטכניון שלח כבר הזמנות לראיונות שיערכו שם. הראיונות היו אמורים להיות לאורך השבוע הזה והבא, אולם הנסיבות הביאו לדחיית כל הזימונים- ככל הנראה לסוף אוגוסט או אף לספטמבר. את"א עדיין לא מטפלת בעתודאים עד שאין בידם את ציוני הבגרות שלנו. השמועות אומרות שבמהלך ספטמבר (11.9?) יערכו לנו מבחני המו"ר, אולם עדיין לא נשלחו זימונים אליהם (לפחות אליי..). זה מה שידוע לי לגבי מועמדים לעתודה. מאחר ובידך כבר תעודת בגרות, ייתכן והפרוצדורה קצת שונה עבורך, אבל מי אני שאדע. בהצלחה רבה!

למעלה