מבואסת !!!

מבואסת !!!../images/Emo7.gif

היי - היות והילד ירד הרבה במשקל אין לי ברירה אלא לשאוב לו - אני חייבת לראות כמה הוא אוכל ... אז לבינתיים גמרנו עם ההנקה ישירות מהשד - אני די מבואסת מזה כי אני מאוד מפחדת שככה ייגמר לי החלב למרות שאני שואבת כל 3 שעות . לפני שבוע הצלחתי לשאוב 60 גר' תוך 5 דק' ועכשיו ל 50 גר' בקושי יוצאת נשמתי!!! אני נותנת לו גם תוספות של סימילאק כדי להגיע לכמויות שעליו לאכול וזה גורם לי להרגיש נורא כי אני אנטי תוספות! האם שאיבה תגרום לכמויות החלב אצלי להצטמצם לאט לאט ?? למה כמויות החלב ירדו לי ככה ? ואיך מגבירים את ייצור החלב בגוף? נ.ב אני יודעת שבהנקה שורפים כ 500 קלוריות ביום - האם בשאיבה גם נשרף אותה כמות אנרגיה או פחות??

GAL L1

New member
ממליצה מכל הלב

לפנות לפורום הנקה יש שם המון ידע ויוכלו לטת לך את כל התשובות מנוסות ומקצועויות אבל בנתיים הייתי ממליצה לך בכל מקרה לפחות האכלה אחד של הקטן לחבר לשד לטת לו לינוק כמה שהוא רוצה, שאיבה זה לא כמו הנקה, אם משאבה לא מספיק טובה באמת יכול לגרום להפחתת חלב, כדורי חילבה יכולים להגביר כמויות החלב והכי טוב וחשוב לפנות ליועצת הנקה מוסמכת, יש רשימה של יועצות בפורום הנקה, וביגלל שיש בעיה בריאותית אז אולי כדי לפנות לד"ר ליבוביץ שהיא גם רופא וגם יועצת הנקה והיא מדהימה כל סיפור שאני שומעת ממש רגע לפני שהנקה הייתה מסתיימת הצילה את ההנקה לכמה וכמה בנות

איפה קונים את הכדורים האלה? ואם

אפשר בבקשה לקבל טלפון של הרופאה הזו ?? מאיפה היא בארץ? נ.ב - קניתי משאבה של MEDELA אמרו לי שהיא הכי טובה...

GAL L1

New member
כדורי חילבה

ניתן לרכוש בכל חנות טבע. אין לי טלפון של ד"ר ליבוביץ אבל היא מקבלת באודים שזה בשרון לפי עידכון אחרון היא לוקחת 550 ש"ח ליעוץ, אבל היא באמת באמת עוזרת אני אישית מקירה לפחות 4 בנות שהיא פשוט הצילה להם את ההנקה כאשר לאחת היו בעיות במשקל של הילד, למעשה הילדה לא עלתה לה במשקל. ממליצה לך בחום להיכנס לפורום הנקה של תפוז שם במאמרים יש את כל הפרטים של ד"ר ליבוביץ, או לחלופין את יכולה לבקש את הטלפון וישמחו לעזור לך. המשאבה של מדלה את כנראה מתכוונת למיני אלקטריק, אם זה זאת שעושה המון רעש היא לא תציל לך את ההנקה, זאת משאבה שטובה לשאיבות פעם בכמה זמן, היא לא יעילה למישהיא שצריכה לשאוב כל הארוחות של הילד. חשוב חשוב להמשיך לחבר את הילד לשד כדי שלא ישכח איך זה לינוק מהשד אחרת אחר-כך הם מסרבים להתחבר ורוצים רק בקבוק כי מהבקבוק יותר קל להם. הלוואי ותצליחול התגבר על הבעיות ולהגיע להנקה מלאה. אם את רוצה יותר פרטים או כל שאלה נוספת תשלחי לי מסר

חן123

New member
מצטרפת להמלצה לפנות לפורום הנקה

לגבי שריפת הקלוריות, למיטב ידיעתי השריפה היא מיצור החלב, כך שאין הבדל בין הנקה לשאיבה

למעלה