מבואס קצת אז התחלתי לכתוב שיר קבלו:

מבואס קצת אז התחלתי לכתוב שיר קבלו:

תגובות יתקבלו בברכה: sad side of my life --------------------------- how can my friends see the sad side of my life mybe write them especially song that make them see how i feel then start to sing do a little break and go from them the will not care because always im invisible for them so irs ok everytime see happy pepole and want to cry what is the reason my life so bad i try and nothing change hurt depression go away וזה משהו קצר אבל יכול להיות המשך לזה לא? its side you dont know and i hope you will not you cry you hide you want to go away but its just you that know how depression destroy the happines you have and make fell bad without understand the reason of you feeling bad אשמח לביקורת בונה איך המילים איך הבתים פיזמון עוד אין חחחחחחחח להוציא בתור סינגל? במיוחד אשמח עם כפיר יקרא תשיר ויאמר לי מה דעתו לאבבבבבבבבבבבבבב עומרי

../images/Emo126.gifכבר הגבתי לך במסן ../images/Emo9.gif

../images/Emo214.gifזה דוווקא ממש יפה.

שיר ראשון שכתבת???? הדבר היחיד שלא מצא חן בעיניי, זה שהשיר נגמר ב"הרגשה רעה"
[ציניות, ציניות..]

GIRL אני גם מבין ציניות וזה לא הראשון

אוקיי אני מבין שצריך לאמר לכם אז כתבתי כבר שיר אחד לתוכנית שהיתה ב2006 אקזיט עונה 10 כתבתי שיר סתם לרואת מה קורה כמשלחינים כי היה לי שיר שכתבתי פעם אחת כשהיה לי משעמם אחריי בית ספר אז שלחתי לתוכנית והלחינו אותו רצו שאבוא לתוכנית התביישתי לא באתי טוווווווווב ואז מה? היתה תחרות שהפרס הוא ספפה אז ביקשתי המרבה שידרגו זכיתי ואחריי כמה חודשים:( קיבלתי תספפה והיא ממש פה וכול המשפחה אוהבת לישון בה נמאס מזה זו הספפה שלי XD קיצור ואני לפעמים חושב על שירים לבד והמילים של השיר מאקזיט בנות לא לכעוס גם ככה אני לא מתחבר לשיר הזה ככה זה כשמשעמם את לא בלו'ז שלי יותר היי בי תעופי לי מחייי חיכיתי לך עברת כבר תגבול חיכיתי לך בטעות דרסתי עוד חתול חיכיתי לך עם המכונית המפוארת שקיבלתי ממישהיא מכוערת ובמקרה הזה זו את לא רק ביופי אלא גם באופי פזמון: את! לא! בלו'ז! שלי! יותר! לך אני כבר מוותר תלכי עם האחר תביני שאת לא עמדת במבחן הנחמדות שלי יותר עיצבנת אותי עופי בי בטלפון אמרתי לי הי ועכשיו לא אכפת לך שאני מחכה אז תלכי כבר מחיי מגעילה בואי נגמור את זה כאן ודייי! אמרת לי בוא נקבע נאכל ארוחה נלך לחופשה אותי לא תשחדי! אמרתי לי אתה צודק הייתי מגעילה מה לעשות שרק עכשיו קראת את הטקסט של הסרט שצילמו עלייך שבו אין אף אחד בחייך חוץ ממך מה לעשות שרק עכשיו הבנת איך פגעת בי היית מגעילה אפילו ג'וק לא ייתקרב אלייך פזמון: את! לא! בלו'ז! שלי! יותר! לך אני כבר מוותר תלכי עם האחר תביני שאת לא עמדת במבחן הנחמדות שלי יותר עיצבנת אותי עופי בי בטלפון אמרתי לי הי ועכשיו לא אכפת לך שאני מחכה אז תלכי כבר מחיי מגעילה בואי נגמור את זה כאן ודייי! ועכשיו פתאום אני מבין שסתם הייתי טיפש שביזבזתי תזמן עלייך כל הזמן לא הייתי עם חברים ובכלל לא עשיתי חיים ורק החזקתי שקיות של שופינג ועזרתי לך עם הבגדים ואת בכלל לא התייחסת עליי כאילו מה אני איזה רב המשרתים שלך? אז תעופי מפה עם עדייין לא הבנת נמאסת עליי אז לכי מחיי

ומה שפוץ המלחין אמר על השיר:

המלחין של השיר פוץ הגדיר אותו בתור הגרסא הגברית ל:אל תקרא לי סנוביתXD איזה כבוד:O!!!!!!!!!

אני כל כך פגה כשזה קשור לאנגלית

מה אני יעשה בפסיכומטרי עכשיו עם האנגלית.....
אני לא יודעת כלוווווםם ובאנגית זה רק אוצר מילים!

hug11

New member
חמוד

א. אבל כדאי להשלים כל מילה או משפט עד הסוף ולהימנע משגיאות כתיב. ב. התחילה בבית השני ניגודיות לפי דעה שהיתה יפה, פתאום הוא עומד להיות אופטימי ותוך שנייה הוא חוזר לעצבות והמרירות ומאשים את חבריו שוב. אפשר עוד לפתח את זה
, זה הולך לכיוון טוב. ג. הייתי יוצא מהאוירה של לפני ההתאבדות
הרבה פעמים הכתיבה יכולה לגרור לשם, זה קצת בנאלי- חסר משהו שבאמת ירגש. מקוה שעזרתי ותמיד אשמח, בהצלחה, אלעד.

או הנה ביקורת בונה ממש תודה:)

וואוו איזו ביקורת עוד איך אפשר לשנות אתז ה לרגש ולא ללפני התאבדותO:?

hug11

New member
אחי היקר לכתיבה!

חשוב לי לומר שכאחד שכותב, גם אני אוהב לשמוע ביקורת אודותיה, אבל חשוב לזכור ולהבין שמה שאתה כותב מגיע ממך, מרגשותיך, מראשך ודעותיך. חשוב להנות מהכתיבה שלך, תהיה שלם איתה. לי קצת יהיה קשה לומר לך איך אני הייתי רוצה שזה יהיה כתוב כי זה יהפוך להיות מה שאני רוצה. תקרא, תחשוב, אל תקשה אם עצמך. אם בעיניך הוא טוב אז הוא ישמע טוב. אני לא בטוח שאחרי מעל מאה שירים אני עדיין סגור על כולם, אבל אני נהנה לקרוא אותם ומסתבר שגם אחרים.
אני אשמח לראות את התוצאה. אם בכל זאת ממש תרצה, אשמח לחשוב איתך ביחד. המשך יום נפלא, אלעד.

hug11

New member
מה זאת אומרת?

"גם אתה מהפורום של כפיר?", אם הבנתי נכון את השאלה אז קפצתי לקרוא כמה פעמים, לא חבר קבוע. הכרתי את כפיר לפני קצת יותר מחודש. וכן, עכשיו אני בפורום של כפיר, אלא אם טעיתי במקום.:-S אלעד.

למעלה