מבוגרים באוסטרליה

giba70

New member
מבוגרים באוסטרליה

הורים שלי, בני 60 פלוס, מתכוננים לנסוע לאוסטרליה בעוד כמה שבועות, לבקר קרובים שגרים במלבורן. למעט כמה ימים שיטיילו עם הקרובים, יהיו להם עוד שבועיים בערך לטייל קצת בויקטוריה ואולי בניו סאות' ויילס/סידני. כעת לעניין: הם לא מטיילים מיטיבי לכת וגם לא הולכים לנהוג שם. רציתי לדעת איך הם יכולים להגיע למקומות מומלצים לטיול ללא רכב שכור? אני מדבר על הגעה, טיול ולינה באזורים כגון ה"גרייט אושן רואד", פיליפ איילנד (מצעד הפינגווינים) וכדומה. למי שיוכל לספק כל בדל מידע אני מודה מראש, כנ"ל אם יש לכם המלצות נוספות למבוגרים באוסטרליה, לגבי אתרים מתאימים לביקור לא מאומץ.

offe

New member
רגע לפני חצות ../images/Emo29.gif

לפני שעיניי נעצמות, ברכת ערב טוב. בבוקר בעת נסיעתי באוטובוס הרדיו בישר על פיגוע מנחוס. התכווצתי בכסאי הרגשתי נורא עד מתי נהיה שבויים בזו הגזירה. אלי, אלי, שמור על כולנו מידי מחבלים הצל אותנו. המשך נפלא בשארית היום: מפגש חברות,זה עתה הכרנו ומתברר שההיסטוריה קושרת אותנו. באותו בית ספר למדנו באותן חנויות קנינו באותם רחובות הסתובבנו ובאותם סרטים חזינו. גם בעליהן בסיפור נכללים כי גם הם בשטח היו מצויים. סיפורי הרפתקאות ניסים ונפלאות מיטב הזכרונות יפים וגם קשים, אולם עם השנים באור אחר רואים כי אנחנו הרי מבוגרים ובהילה חיובית אותם עוטרים. שתהיינה חוויות דומות בעתיד - אמן ואמן. (האייקונים לא רוצים לעלות) לכן חיבוק ונשיקה מכל הלב. offe

bimbo.

New member
אופי, נשמע שהיה לך יום נפלא

עם החברות. כן ירבו לכן ולכולנו ימים נפלאים|

emmy5

New member
OFFEאני שמחה בשבילך../images/Emo24.gif

יום עצוב.התחיל כל כך יפה ,עם ברכות ליום המשפחה . עכשיו כל כך הרבה סבל ...כמה משפחות אומללות.. עשה לי טוב על הלב לראות אותך ולקרוא שעבר לך יום נעים עם חברות שקושרות אותכם זיכרונות משותפים.

maxima

New member
אופי ....אני אוהבת...

איך שאת כותבת שיהיו לך רק ימים של אור ושמחה

giba70

New member
שלום לכולם ../images/Emo24.gif

נכון, שאלתי משהו שאולי לא ממש ברור. אז אם במקרה מישהו מכם טייל, או מכיר מישהו בגילאים אלה שטייל באוסטרליה, ויש לכם מידע לגבי הנושא ששאלתי עליו אשמח לדעת. שאלתי גם בפורום של טיולים, אך רציתי "לתקוף את העניין" מכל הכיוונים.
וכל טוב, גיל

bimbo.

New member
מצטערת שלא יכולה לעזור

מאחלת להורים טיול נעים ומוצלח

למעלה