מבוהלת מבולבלת

מבוהלת מבולבלת../images/Emo4.gif

חזרתי ממעקב ראשון!!!! היה סביר מבחינת יחס אפילו נחמד.. אבלללללללללללל שחלה ימין ---אין זקיקים???. שחלה שמאל 8x10 קוטר רירית 5 נוזל בדוגלאס אין היום ה-13 מהמחזור לגבי הזקיק הקטן אני מקווה שהוא יגדל כי הביוץ שלי ביום 20 בדרך כלל. לגבי שחלה ימין??? למה כלום זה בטח משהוא מקולקל אצלי (כצפוי) חודש שעבר הביוץ היה בצד שמאל.. מה קורה לי שם למטה האם חוסר זקיקים זה נורא? לפני חודשיים היו לי כאבי ביוץ בצד שמאל חודש אחרי חודש! מה זה הבלאגאן הזה עזרההההה

אפרסקה

New member
אני לא מומחית, אבל השאלה היא גם מה

אורך המחזור שלך בדרך כלל? כי אם יש לך מחזוןר ארוך, אז זה בהחלט יכול להיולת (עד כמה שידוע לי, אל תתפסי אותי במילה) שהזקיקים עוד לא התפתחו. בכל מקרה, הייתי מתקשרת לרופא/ה ומתייעצת. או אפילו לאחות, הן מאוד מרגיעות ובדרך כלל יותר פנויות להסברים.

גורבי

New member
גם אני לא מומחית,

אבל יכול להיות שעוד קצת מוקדם במחזור, ואולי יש שם זקיקים קטנטנים שעוד לא רואים בא"ס? וגם, עד כמה שהבנתי, במחזור נטול-תרופות (איכסקקלומין וחבריו), הגיוני שיהיה רק זקיק מוביל אחד (זה מה שהיה לי החודש, והאחות אמרה שזה בסדר גמור), וזקיק של 10 מ"מ כ-10 ימים לפני הביוץ נשמע לי אחלה - הם גם גדלים מהר... לסיום, אחרי הנסיון המצוין שהיה לי עם אחיות בזמן האחרון (והניסיונות הקצת פחות טובים שהיו לי עם רופאים), אני מצטרפת להמלצה של אפרסקה לדבר עם אחות - מקסימום היא תמיד יכולה גם להעביר אותך לרופא או לברר עבורך.

m i c h a l y

New member
דארמה מתוקה../images/Emo140.gif

עד כמה שאני יודעת זה ממש ממש בסדר שרק שחלה אחת מבייצת. זה קורה הרבה, ונכון שבד"כ שחלה ימין יותר נפוצה אך אין עם זה שום בעייה!!!!! גם אצלי (טרם האיק') רק שחלה אחת בייצה, והרופא אמר שזה בסדר גמור. אז את יכולה להרגע, את ממש בכיוון הנכון! מיכל.

לא מומחית גדולה אבל...

כל חודש אמור להיות ביוץ רק בשחלה אחת והחודש כנראה שתורה של שחלה ימין, לא?! הכי בטוח לשאול את הרופא/ה בנתיים קחי

שלומית 1

New member
היי דרמה תירגעי

כל חודש מבשילה ביצית משחלה אחרת - אצלי פעם בימין, פעם בשמאל, ובשחלה שבה הזקיק מבשיל, מתקיים עיקר המעקב כשמהשחלה השניה כמעט מתעלמים. בקיצור תירגעי, זה הכי טיבעי שיש. לגבי היום ה13 למחזור-יכול להיות שיהיה לך ביוץ מאוחר (מה אורך המחזור שלך?)אצלי הביוץ הוא בערך ביום ה20, והמחזור כל 33-34 יום בהצלחה!

פּוֹנְג

New member
כמו שכולן כתבו לך

בדרך כלל רק שחלה אחת מבייצת בכל חודש. זה תקין וזה בסדר. זה רק אלו שלוקחות כדורים יש להם יותר זקיקים... את בסדר. יגדל ויפרח ויבייץ ובזמן. הזקיק שלך.

למעלה