מבוהלת

• פותח הנושא sad
  • פורסם בתאריך

sad

New member
מבוהלת

ולא בטוחה אם זה נכון ואם זה המקום אבל מעיזה פעם חשבתי שזה הכי נורא העולם כי לי זה היה הכי נורא בעולם זה ותוספותיו ותופעות הלוואי וההשלכות והים 14.5 ש´ אחרי עוד נלחמת להיות מאושרת להרחיק את הצלקות לא לכאוב כל יום על זה ותוצאותיו וקוראת אתכן, ומכירה אתכן ואת סיפורכן והחרדות העמוקות ביותר שרק בחדרי חדרים ניתן להם מקום עולות וצצות כמציאות שעדיין אין לי תעודת ביטוח ולעולם לא תהיה שאמשיך להאבק שיהיה טוב וזה בכלל לא תלוי בי האם יתכן שהגרועמכל עוד לפני? סליחה אם זה כבד מאוד לפעמים אני כמעט נשברת וכמעט מרימה ידים ולא בסוכות

ורד ע.

New member
ואני רק 7 שנים ו-3 חודשים אחרי...

וכל הזמן מרגישה שהנה, הנה אני נשברת. ולפעמים לא רוצה להמשיך וכמעט מוותרת. ואז פתאום - לא יודעת מהיכן - בא הכוח לעוד יום. לפעמים רק לעוד שעה... ועוברת. האם זה כוח או אולי רק הסחפות עם הזרם האם טעות כך לחיות או אולי איוולת כן, כן, אני יודעת : אין נכון, ואין בסדר. גם בריחה היא דרך התמודדות אבל אני תיכננתי והתכוונתי שחיי יראו אחרת.

מיכל@בר

New member
בכל פעם מחדש אני לומדת שהזמן, יש לו

תפקיד מאד מוזר בכל העניין הזה. הדבר היחידי שמורגש באמת זו היכולת לחיות לצד הכאב. אבל הנפילות, הסיוטים, ההרגשה שהנה את הולכת ונשברת (ורד), כאילו רק אתמול זה קרה. ו sad שחלפו שנים, עדיין כואבת, ואם לא הייתי קוראת את מספר השנים הייתי חושבת שגם אצלה זה קרה רק עכשיו. יש משהו מתעתע בזמן, לפעמים תחושה שלא זז, לפעמים תחושה שטס. ונכון אמרת ורד, אין נכון ולא נכון, הכל כמו שמרגיש לך.. עצוב המשפט הזה שתיכננת שחייך יראו אחרת...

sad

New member
גם אני הרגשתי עצב

כשקראתי את המשפט שלא ככה תכננתי את חיי כבר שנים חייה בהרגשה שעבדו עלי שנתנו לי לחיות באשלייה

sad חמודה

זה נכון שאין תעודת ביטוח גם נכון שהמאבק נמשך כנראה כל החיים אבל הגרוע מכל לא לפנייך והיה כואב לקרוא לפני כמה ימים, כשכתבת שאת לא מבינה על איזה אושר או יגון מדברים. שהכל זה מן עגמומיות כזו. אולי בגלל שכל כך הרבה שנים לא נתת לזה ביטוי. ושיחקת אותה. ורק בשנים האחרונות זה יוצא. גם אני באה משם יקרה. ועל כל שנה כזו משלמים ריבית גבוהה.. אבל הגרוע מכל לא לפניך רק העבודה הקשה. והחיטוט בכל פנה. והפיכת כל האבנים. הבירור של מה שייך למה ומה כבר לא מתאים. ואיפה את ומה את בעצם רוצה. וזה קשה. הרבה עליות וירידות אבל הגרוע מכל לא לפניך וחמודה שלי. לכולם יש רגעים של שבירה. והרמת הכפיים לא כמו בראש השנה.. ולפעמים השבירות הולכות ונעשות קשות. כי הרבדים שאליהם את נכנסת הולכים ונעשים עמוקים יותר ויותר. אבל גם יכולת ההתאוששות הולכת וגדלה. וגם רגעי השמחה והאושר גדלים ככה זה. אין מה לפחד מהשבירות האלה. תני להם לקרות ותלמדי מהם. ותהיי בטוחה כל הזמן שאת יודעת גם איך לצאת מזה. שזה יעבור. כי את באמת יודעת. עובדה.. ואת הגרוע מכל מזמן עברת.. ותגידי... למישהו יש תעודת ביטוח על משהו בחיים?

sad

New member
אני קוראת מה שאת כותבת

ונזכרת למה אני כל כך אוהבת אותך אבל סליחה שדווקא פה אני כותבת זה נכון שאין תעודת ביטוח אבל אני בקושי יודעת להתמודד עם זה ומה אם יקרה עוד משהו אני משערת מה התשובה שלך ובעצם קוראת את הדברים שכולכן כותבות, וזו התשובה אבל בשעות שבירה לא מסוגלת להתמודד עם הבעתה שאולי זה עוד לא הגרוע מכל

sad

New member
כבר יודעת שמשם את באה

ממשלמי הריביות ומסכימה הקושי להמשיך הוא בנוסף לכל גם תשלומי ריבית, הצמדה ופיגורים אז תגידי לי את שמכירה את המסיכות ואח"כ את תביעות התשלום למה זה לא מצליח? וכשנראה שזה מצליח אני לא מוצאת את החוט של המצנח, ונמאס לי מהמסכנות של עצמי ממש משעמם לי איתי

סליחה! מה לא מצליח?!

זה שיש נפילות לא אומר שלא מצליח! שלא תתבלבלי אז תהיי קצת מסכנה ובלתי נסבלת.. מה קרה? ואם את לא מוצאת את החוט של המצנח אז איך זה שאת פה? אה?! זה בסדר להיות מסכנה. מותר. כמה שאת צריכה עד שימאס לך. ולא תצטרכי את זה יותר רק לפעמים. ככה בשביל הפינוק.. אבל לשעמם את עצמך? הו! זה לא!!! מזה באמת אפשר למות!! את יודעת מה? אני מסכימה איתך!! הגרוע מכל עוד לפניך..
ושאני אוהבת אותך כבר אמרתי? כי אני לא רוצה לשעמם אותך חס וחלילה..

חמודה שכמוך

שבירה היא שבירה. וקמים ממנה. למחרת בבוקר או ביום שאחרי הלמחרת או אחרי שבוע.. חודש שבירה היא שבירה נא לתת לה את כל הכבוד שמגיע לה אבל לא יותר ממה שמגיע לה. ומה זה הגרוע מכל יקירתי? אה? שאני אגיד? שאת מאבדת עוד מישהו? אין תעודת ביטוח יקרה שלי אז מתרסקים עוד פעם וקמים המפטי דמפטי נה-אד-נד נה-אד-נד רד עלה עלה ורד מה למעלה מה למטה רק אני אני ואתה תנשמי עמוק יקרה שלי. אל תהיי מבועתת וגם לא מבוהלת או שאת מתה שעזרא יכנס לפה ויתחיל לעשות אנליזות יש מספיק להתעסק עם מה שכבר קרה למה לפתח חרדות ממה שעוד עלול להיות? חסרות לך צרות יקרה? עוד רגע פביאן תגיע לפה ראי הוזהרת!

sad

New member
תודה לא יכולתי להגיד בעצמי

והאמת, מתה שעזרא יכנס לקצת אנליזות יאאללה שכנעת אותי לעכשיו נאד נד רד רד רד ועלה כמו שסבתי היתה אומרת להחזיק מעמד על האצבעות להכניס בטן להכניס טוסיק ליאת תישרי את היד, ולהמשיך למעלה על האצבעות ואפרופו פביאן בדקות אלו יש לחברה שלי צירים מחזיקה לה מחזיק מפתחות אה.. סתם, אצבעות

מיכל@בר

New member
כמו אחת אמצעית, גם אני שואלת למה

לייגע את המוח בשאלות כאלה. אבל אני גם יודעת שזה טבעי, כשיודעים, כשקוראים או כשמכירים, וזה הפחד שבוודאי יושב על כל אמא, על כל אבא, וזה כמו להסתובב סביב הזנב, לומר לך, עזבי, עברת כבר מספיק, ולמה לך.. ושוב, אבל זה טבעי לחשוב כך...

sad

New member
את שואלת למה?

זה טבעי נכון, נושף בעורף גם בלי שיש לזה ביטוי אבל באמת למה? לא יודעת, בשביל שחס וחלילה לא אהיה מאושרת, לא יודעת למה אבל כבר מרגישה קלה, ויותר טוב לי
ו-

ומה לא טוב ביותר קלה?

לא סוג של דיאטה לנשמה כל החרה הזה? (אופס סליחה) והנדנדה? וההליכה במעגלים? לא שורף אנרגיה? אחלה דיאטה להיות קלה ההקלה by product

sad

New member
אבל למה כשבפועל עולים על המשקל

הוא לא מתיחס למעגלים ולהקלה ולקלה ולעול שירד לעת עתה? למה תגידי לי אחלה דיאטה, הייתי צריכה אותה כדי לא להתרס אבל למה מחר בבוקר אף אחד לא ישאל אותי "וואו איך רזית כל כך בלילה אחד?" כי אז הייתי יכולה לגלות לכולם את הסוד שיש פורום אחד מומלץ שדרכו...... ותראי משהו אני אומרת חרא וכלום לא קורה צריך איזה לילה למילים ממש מגעלות וגסות כאלה שאנחנו אומרות ממילא

חשבתי שהלכת לישון..

גם למשקל יש משברים משלו הוא לא אוהב לאבד את הק"ג שלנו.. כל אחד והאובדן שהוא רואה.. לכי כבר לישון תפסיקי לאיים

למעלה