מבולבלים, זקוקים לייעוץ חינם? בתור מתקשרת שרוצה לעזוור לאחרים רישמו שאלות ואענה לכם ננשתמע
ג גלגול2 New member 22/1/05 #1 מבולבלים, זקוקים לייעוץ חינם? בתור מתקשרת שרוצה לעזוור לאחרים רישמו שאלות ואענה לכם ננשתמע
א אלמרה New member 22/1/05 #5 לשאלה זו יש לי תשובה: כן ועוד איך... ואת אוהבת את עצמך בצורה מיוחדת ואופיינית רק לך. ואני מעריך ומוקיר את דרכך בחיים ואופי חייך הכל כך שונה משלי. חיזקי ואימצי...
לשאלה זו יש לי תשובה: כן ועוד איך... ואת אוהבת את עצמך בצורה מיוחדת ואופיינית רק לך. ואני מעריך ומוקיר את דרכך בחיים ואופי חייך הכל כך שונה משלי. חיזקי ואימצי...
שיח סלימאן Well-known member מנהל 24/1/05 #7 אני מחפש מישהי שיודעת לקרוא בקפה נסטלה. שליטה בPHP, ASP חובה ורצוי מאד גם ידע ב VB.
א אלמרה New member 24/1/05 #10 את יפה ואלופה הוא ואני הרי מכירים אותך... יש לך אולי איזה קישור מעודכן בנענע של הביתגמים?
שיח סלימאן Well-known member מנהל 25/1/05 #11 אני אלוף ? אני ? בקושי קורא בקפה נמס עלית וגם זה עם לא מעט שגיאות. לגבי הפתגמים הלינק מופיע בכרטיס שלי.
אני אלוף ? אני ? בקושי קורא בקפה נמס עלית וגם זה עם לא מעט שגיאות. לגבי הפתגמים הלינק מופיע בכרטיס שלי.
א אלמרה New member 25/1/05 #12 תודה רבה. היה נדמה לי ששינו את הכתובות שם בנענע... מומלץ לכל גולש וגולשת לעיין בדף הבית של השיח ולא לדלג על מקורות חיו עד אחרון "הביתגמים של השפוע זה."
תודה רבה. היה נדמה לי ששינו את הכתובות שם בנענע... מומלץ לכל גולש וגולשת לעיין בדף הבית של השיח ולא לדלג על מקורות חיו עד אחרון "הביתגמים של השפוע זה."
S s h o o s h a New member 25/1/05 #13 הייתי, ביקרתי, התרשמתי ורציתי להשאיר את התרשמותי, אָפַל, ספר האורחים סגור. אולי לרגל שיבוצים?
שיח סלימאן Well-known member מנהל 26/1/05 #14 ואללה צודקת ספר האורחים שהיה בסוסיתא נפל. כמה שנות תגובות היו כלא היו. משכילה כבירה.