מבולבלת בנוגע לחזון...

• פותח הנושא elle3
  • פורסם בתאריך

elle3

New member
מבולבלת בנוגע לחזון...

שלום לכולם, קראתי וראיתי הרבה חומר על הסוד, ויש דבר אחד מהותי שלא ברור לי: מצד אחד נאמר שמחשבותיי יובילו למציאות ואם בלוח חזון עסקינן אז ממש לרשום ואף לשים תמונה של הדבר הרצוי. מצד שני נאמר לא לרצות יותר מידי אלא לשחרר לייקום. להבנתי זה דבר והיפוכו..אנא נסו להסביר לי מה הכוונה. תודה

Ofra m

New member
לפי דעתי

השאלה שלך טובה והתשובה שלי היא כזו ברגע שאת כותבת את חזונך והתכווננת לכך במלוא האמונה שזה יתגשם אז את יכולה להרפות כי ברגע שאת כל הזמן עסוקה בלבקש את אותו הדבר את בעצם לא כל כך מאמינה שביקשת ותקבלי את כאילו מרגישה שאת צריכה להזכיר כל הזמן את ההזמנה שלך, את יכולה לדמות זאת לישיבה במסעדה ביקשת משהו מהתפריט ועכשיו נותר לך להאמין שההזמנה בוא תבוא את לא כל הזמן תנדנדי למלצר מה קורה עם ההזמנה שלי ....ונכון יש גם את אלו שמציקים למלצר ונדמה להם כי לא שמו לב אליהם מספיק....עם הייקום הדבר הרבה יותר גדול ואת צריכה להבין שברגע שהזמנת, כתבת את חזונך, את מרגישה שזה בדרך, תאמיני ותשחררי זה יגיע מתי שזה נכון לך,זו הכוונה בלהרפות לדעת שדואגים לך וזה יגיע.

GMjoy

New member
לא לרצות יותר מדי = לשחרר בקשה.

אם את מתעסקת במשהו כל הזמן, את תגיעי לשלב של ספקות בזה. את נותנת זרימה חופשית לדברים, כשאת לא מתעסקת בהם, ובסופו של דבר הם קורים! כשאת מבקשת משהו לטובתך העליונה, ומרגישה משוחררת מדאגה על זה, את נותנת לזה אפשרות להתעצם ולקרות עבורך. לעומת זאת, כשאת מרגישה לחוצה, עצובה ועצבנית אפילו, את משדרת את זה לעליון, ומהעליון מתקבל מסר לא לתת לך את זה. למה ? כי זה לא לטובתך העליונה

elle3

New member
אבל איך משחררים ../images/Emo35.gif

אנא גלו לי את הסוד! אני מבינה את מה שרשמתם לי כתשובה, אבל איך עושים זאת? בבקשה טיפים.......

GMjoy

New member
elle3, אמרנו "לשחרר", לא אמרנו שזה קל.

לשחרר זו עבודה בפני עצמה, והיא חשובה מאוד בדרך להצלחה. אם את מבינה את המשמעות, אז את יכולה להשתחרר מדאגות, ולהיות מוכנה לקבל את ההגשמות לברים שאת מבקשת לעצמך. אבל זה לוקח זמן, ואת צריכה ללמוד, ולהיות סבלנית!!!!!!!!! סבלנו תוביל אותך לשיחרור... תקראי כמה מהמאמרים ששמתי פה לאחרונה.. אני מקווה שהם יעזרו לך...

למעלה