מבולבלת בנושא הויזות לתאילנד ולאוס

מבולבלת בנושא הויזות לתאילנד ולאוס

עד היום הבנתי ש: 1. לא צריך ויזה לתאי´, מקבלים בכניסה ויזה ל-30 יום, ואם צריך להאריך - קופצים ליום בבורמה. 2. ויזה ללאוס מקבלים עם הכניסה, או בבנגקוק תוך כשלושה ימים. היום שוחחתי עם שגרירות תאי´ וקניתי את הלונלי פלנט שעוסק בלאוס ולמדתי ש : 1. ויזה לתאי´ ל-30 יום מקבלים רק אם יש לך טיסה חזרה מתאילנד תוך 30 יום, ואם אין לך - לא תקבל ויזה. אמרו לי בשגרירות להוציא ויזה אצלם תמורת 65 ש"ח.ואני לא יכולה לקבוע תאריך חזרה לארץ ואח"כ, בתאי´, לשנותו, כי אל-על דורשים על קומבינה כזאת 100$ לכרטיס!!! 2. קראתי בלונלי שויזה ללאוס עולה המון כסף, וכדי לקבל אותה חייבים להזמין טיול מאורגן ללאוס של לפחות יומיים בעלויות של כמאה דולר לאדם ליום !!!! מה ?????? מה קורה פה?!?!?!
מי יכול להאיר את עיני ?????

noaaaa

New member
אני אנסה קצת לסדר את העינינים

קודם כל לתאילנד באמת לא צריך ויזה עד ל30 יום,אני נכנסתי פעמיים בלי לדעת מתי אני חוזרת ולא היתה לי בעיה בכלל!!! כמו שאמרת אפשר לקפוץ לבורמה ליום,אבל אם את מתכננת להגיע גם ללאוס אז תסדרי את זה כך שתשהי בצפון תאילנד ותעברי את הגבול הצפוני ללאוס ,ובחזרה לתאילנד לאיים או לכל מקום אחר את תקבלי ויזה לעוד 30 יום בגבול!!! הויזה ללאוס לא יקרה במיוחד,לוקח 3 ימים לקבל אותה דרך כל סוכנות נסיעות בתאילנד,ואם את ממש ממש רוצה אותה יותר מהר פשוט תשלמי קצת יותר,ואין צורך בטיול מאורגן ללאוס בשביל לקבל ויזה. שימי לב מאיזה שנה מעודכן הלונלי פלנט... מאחלת לך טיול מהנה ובלתי נשכח!!!

1simple

New member
נדייק קצת יותר ברשותכם

בבנגקוק ויזה ללאוס תוך יום אחד... באזור הא 70 שקלים אם נתרחק לצאנג מאי לדוגמא באזור 100 ש"ח ושלושה ימים כמובן כמו נועה בלי טיולים וכדומה וגם לגביי תאילנד עשיתי בארץ לאחר שאיסתא שדדו אותי... אין שום צורך לעשות.

אבי -רון

New member
א , ב , ויזות :

תאילנד ויזה לחודש תקבלי באופן אוט´
עם נחיתתך בתאילנד - ולא משנה - כי לא יבדקו - באם יש לך כרטיס-טיסה חזרה, או מועד החזרה. וזאת בתנאי שאת מגיעה לביקורת הדרכונים עם דרכון ישראלי! - זכות זו - להגיע ללא ויזה - לא שמורה לניתני כל המדינות. (ללמדנו: התאיים איתנו !). ויזה ל-3 חודשים אפשר לקבל בשגרירות תאילנד בישראל (תל-אביב). יתרה מכך: אפשרות ל-3 כניסות, ז"א: 9 (!) חודשים -עם חובת 2 יציאות מתאילנד וחזרה. כאמור: יש צורך להגיע לשגרירות תאילנד בישראל - בשעה 10:00 , 2 צילומי-דרכון וכסף (לא זוכר כמה בדיוק, פחות או יותר כ- 80 ש"ח לכל כניסה) - ממלאים טופס בקשה וחוזרים באותו יום ב- 15:00 לקבל הדרכון חזרה עם הויזה. הארכת ויזה לשבועיים נוספים - בתאילנד:- אפשרית. יש להגיע למשטרת ההגירה (יש בבנגקוק, צ´.מאי, פוקט ועוד) - מצויידים ב- 2 צילומי-דרכון, צילום דך התמונה של הדרכון, דרכון וכמה מאות באת´ (לא זוכר כמה...). ניתן "על המקום". הארכת ויזה לחודש נוסף: יש צורך לצאת באחד ממעברי הגבול היבשתיים לבורמה או ללאוס - ואז כשחוזרים - מקבלים חודש נוסף. היעיל ביותר: באם את עוברת ללאוס: אין בעייה: בחזרתך תקבלי ויזה. באם לא - ובתנאי שנימצאת בצפון: בעיירה הצפונית ביותר בתאילנד - מסאי - אפשר לעבור לבורמה למספר דקות - לחזור - ולקבל ויזה לחודש. עלות: 5 $ שמשולם בצד הבורמזי. אין צורך הצילומים ובכלום... קל ויעיל. לאוס: אפשרות לקבלת ויזה בשגרירות לאוס בבנגקוק. אך באם התיכנון ללאוס הינו עד שבועיים: תקבלי ויזה בלאוס - לשבועיים - עם המעבר ללאוס, הן במעבר הגבול היבשתי (בצ´יאנג קונג שבאיזור צ´יאנגראי,או במשולש הברקת שבאיזור אובון) - או בנחיתה בבירת לאוס. כח שושנה - המריאי והצליחי. ושיהיה לך רק שושנים , ללא חוחים !!

למעלה