מבולבלת ואשמח לעזרתך...

hilapi

New member
מבולבלת ואשמח לעזרתך...

אני לומדת כרגע לתואר ראשון דו חוגי,אחד החוגים הוא חינוך והעתיד המקצועי מאוד מעסיק אותי. האם עיסוק בחינוך הוא הייעוד שלי וכדאי לי להמשיך לתעודת הוראה? אגב,גם בענייני הלב אני די מבולבלת...אין מישהו באופק ולא היה כבר המון זמן...אני תוהה אם זה יגיע בקרוב או בכלל... תודה מראש :) ! שמי הילה תאריך לידה 25/05/85

איך אומרים אצלנו בפולניה..

לא יזיק שיהיה משהו ביד (ח..) יש לך גישה לילדים..ואולי תעסקי בזה לתקופה אבל עתידך הוא ביחסי אנוש...ניהול יזמות.. מה כ'פת לך להוסיף כמה קורסים ושיהיה לך גם את התעודה? לי יש אחת...:) אפילו נהניתי מכמה קורסים והכרתי אז כמה אנשים נחמדים... אבל שוב אני 'סרוטה' פה בשל לחץ פולני כבד על אישיותי...ח... ובעינין שב
.. באופק דווקא יש והוא מאוד יאהב אותך אבל אל תשבי ותחכחכי..תצאי ותפגשי..תלכי למסיבות..תפגשי עם חברות..אין מה להתבלבל פשוט לקח לך זמן להחלים מהקשר הקודם..אבל בקרוב...

hilapi

New member
אני מרגישה שקלעת בול :)

וגם אני פולניה אסלית :)...אגב,מה הכוונה יחסי אנוש? משאבי אנוש? כי זה תחום הלימודים השני שלי... תודה !

העין3

New member
מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה.... :)

אז נתחיל מזה שאת תותחית בכל תחום שתנסי צליחי. נכון שילדים הם התחום הנכון לך אבל מעל גיל 6 ... שם תצליחי יותר. יש בך משהו שמוביל ולללא פוליטיקה אלה בגלל הידע וההמינות שאת מקרינה ולכן אני מרגיש ורואה אותך תוך זמן קצר בתפקיד ניהולי. מתאים לך משהו שקשור להפקות ,טלויזיה מהצד הניהולי או השיווקי. מישהו בסביבתך גורם לך לבילבול ומקשה עליך את ההחלטה ... אל תקשיבי לו ... זה לא בא ממקום נקי. בהצלחה.

מתקשור שערכתי בנושא עכשיו

את יכולה לעשות המון דברים, אבל אם את חושבת שמישהו בעולם יכול לתת לך עצה מה לעשות בחיים לפי שם ותאריך לידה אחרי שהוא שמע קולות בראש והחליט שהם מלאכים, בבקשה, אל תלכי להיות מורה.

למעלה