מבולבלת כ"כ...

מבולבלת כ"כ...

אני נערה בכיתה י' יש לי ילד בכיתה שנראלי שנדלקתי עליו אולי אפילו התאהבתי.. אני כבר לא דעת מה אני מרגישה אני כל כך מבולבלת לפעמים קורה שאני חושבת עליו כל הזמן... אולי בגלל שכל כך באלי משהו אז אני מדמיינת שבאלי אותו אבל הוא באמת חמוד, האופי שלו, אך שהוא, הוא גם חמוד ביופי... אבל הוא קצת ילדותי.. הוא נראה לי רציני כזה. בוא נגיד ככה אנחנו ידידים , כאילו מדברים מדיי פעם בכיתה סתם צוחקים וזה אבל לא מדברים בטלפון או משוו הוא גם גר רחוק ממני כך שאני לא רואה אותו הרבה בחוץ... אני גם קצת ביישנית ולא יודעת ממש איך לדבר איתו ואיך להתחיל איתו בלי שממש ישים לב שאני דלוקה עליו או רוצה אותו! כאילו אני אוהבת שבנים מחזרים אחריי ולא ההפך ! אני גם לא דעת אם הוא רוצה... אוףף נו אני לא דעת מה לעשות אני רק יודעת שאני חושבת עליו כל הזמן ובאלי אותו :S ושוב... הוא קצת ילדותי, לא נראה רציני, לא דעת :/ איך אני יכולה לגרום לו שישים עליי? שיתחיל איתי? מה מושך בנים בצורה טובה? מה בנים אוהבים? איך אוהבים שבנות מתחילות איתן..

dragonit12

New member
אממ...

אולי תנסי בהתחלה להציע לו ללמוד ביחד למבחנים. או סתם להתיידד עם החברים שלו ואז תצאו בחברותות וכאלו. ואז לאט לאט אתם תדברו,תפגשו. בהצלחה!

למעלה