מבולבלת כ"כ..

מבולבלת כ"כ..

אני נערה בכיתה י' יש לי ילד בכיתה שנראלי שנדלקתי עליו אולי אפילו התאהבתי.. אני כבר לא דעת מה אני מרגישה אני כל כך מבולבלת לפעמים קורה שאני חושבת עליו כל הזמן... אולי בגלל שכל כך באלי משהו אז אני מדמיינת שבאלי אותו אבל הוא באמת חמוד, האופי שלו, אך שהוא, הוא גם חמוד ביופי... אבל הוא קצת ילדותי.. הוא נראה לי רציני כזה. בוא נגיד ככה אנחנו ידידים , כאילו מדברים מדיי פעם בכיתה סתם צוחקים וזה אבל לא מדברים בטלפון או משוו הוא גם גר רחוק ממני כך שאני לא רואה אותו הרבה בחוץ... אני גם קצת ביישנית ולא יודעת ממש איך לדבר איתו ואיך להתחיל איתו בלי שממש ישים לב שאני דלוקה עליו או רוצה אותו! כאילו אני אוהבת שבנים מחזרים אחריי ולא ההפך ! אני גם לא דעת אם הוא רוצה... אוףף נו אני לא דעת מה לעשות אני רק יודעת שאני חושבת עליו כל הזמן ובאלי אותו :S ושוב... הוא קצת ילדותי, לא נראה רציני, לא דעת :/ איך אני יכולה לגרום לו שישים עליי? שיתחיל איתי? מה מושך בנים בצורה טובה? מה בנים אוהבים? איך אוהבים שבנות מתחילות איתן..

יונתנטן

New member
הייי. מה נשמע? שניייים.

שבנות נדלקות עלי אני קולט את זה מהר מאוד. היא כל פעם מסתכלת עלי, צוחקת כמו מפגרת מכל מילה חצי מצחיקה שלי, משתדלת להיות בסביבתי, נוגעת בי, הרבה פעמים מסמיקה שאני פונה אליה ישירות.. כל מיני דרכים. אממם זה שהוא ילדותי לא אומר שהוא לא מחפש. השאלה היא

יונתנטן

New member
המשך

אם את חושבת שתסתדרי עם אחד כזה. לרוב בנות לא אוהבות ילדותיים. יכול להיות שאת דלוקה עליו מרוב שאת מחפשת. תחשבי טוב לפני כול הציפיות אם את באמת חושבת שאת מתאימה לו ושהוא מתאים לך. זהו לבנתיים. קמתי עכשיו ערני כמו לא יודע מה. אם יש טעיות אז סורי.

חלומית11

New member
זה לא בהכרח "להתאהב.."

למרות שמרגישים משהו למישהו זה לא משנה עד כמה זה חזק עצם עובדת הרגש תטמטם אותך. ולפי איך שאת מדברת.. את מאוד רוצה אותו.. לא יותר כי זה לא גורם לך לשום בלבול או מקרה מביך... את חושבת עליו וזה נחמד ולא יותר.. אם את באמת רוצה משהו מעבר לזה.. את יכולה לשלוח לו הודעה SMS על איזו התערבו שתעשו ולא אם הוא מפתח שיחה ולאן זה חותר .. אם את תשבי ותחכי שהוא יעשה משהו ואת יודעת שאין לו עיניין בך את סתם תתאכזבי.

יונתנטן

New member
פששששששש יפה!...

איזה רעיון מקורי חחח ``שליחת אסמס עם התערבות`` חחח יפה! תודה על הרעיון! אפשר לגנוב אותו לאוסף שלי???

חלומית11

New member
סתם אמרתי את זה שתחפש סיבה לשלוח לו

הודעה לפלאא.. בלי לצאת מטומטמת שתבוא לו עם יציאה על משהו שהם דיברו באיזה הודעה בערב כאילו היה אכפת לה מזה והיא בדקה שיראה שהיא מאמי :)

יונתנטן

New member
תשארי בארור!

נכיר אותך אולי? שלחברי הפורום יהיה קל יותר איתך או משהו חחחח.

יונתנטן

New member
איך - את - יודעת - שיש - לי -

מקושרים?! חח. אממם אני צריך לפתוח חדש כי שכחתי את השם ואת הדואר שלי חחחח.

חלומית11

New member
סבבה רק רציתי לראות תמונות שלך

אתה יכול להגיד תשם? חחחחחחחחחח ראיתיי שהגבת שפתחת..

יונתנטן

New member
זה לא כל כך משנה אם אני יגיד לך תשם

כי עדיין לא שמתי שם תמונה חח. שהמחשב שלי יחזור מתיקון אני אפתח חשבון חדש בלי נדר. אממממם שבוע טוב!

חלומית11

New member
סוג של התחמקות, >>

סוג של משהו שאסור לגבר לעשות אתה רואה איבדתי בזה עניין משכת את זה יותר מידי היית נותן לי את השם לא הייתי רואה תמונות הייתי באה להתלונן תפקידך רק לבצע את בקשתי :)

למעלה