מבולבלת, לגמרי.

מבולבלת, לגמרי.

היום הייתי פעם ראשונה בטיפול. חרי תקופה של הכחשה ולחץ אדיר, של שנה בערך, רופאת המשפחה הפנתה אותי לפסיכיאטר, בגלל אבדן בשינה, התפרצויות, ירידה ענקית במשקל,ומצבי רוח משתנים. כ"עזרה ראשונה", עד הפגישה שלי עם הפסיכיאטר, נתנו לי תרופה בשם קלונקס, בשלבלה אותי לגמרי, וגרמה לי להרגיש נורא. עכשיו, היום בפגישה, הפסיכיאטר אבחן אתל מה שיש לי כ"דכאון המשולב עם הפרעת חרדה" והוא וההורים שלי, לוחצים שאתחיל לקחת פרוזאק. יש כאן מישהו, שניסה? אני רוצה יתרונות, חסרונות, ומידע בכלל, אם אפשר.

עצוב73

New member
לאט לאט....

קלונקס היא תרופה שעוזרת, כמו אקמול לכאב ראש, להתקף החרדה עצמו. התרופה לא מונעת התקפים ורק מקילה עליהם. זו תרופה מרגיעה וקצת מנמנמת, ואפשר גם לקחת חצי כדור, ואז הנמנום / בלבול פחות בעייתי ולראות עם זה מספיק להתמודדות. יש גם תרופה הומאופטית יעילה (לפחות לי) שעוזרת (חפשי בהודעות קודמות שלי לפרטים). לגבי פרוזאק - זו תרופה ישנה ופחות IN. יש תרופות אחרות, חדשות יותר, עם פחות תופעות לוואי, שהן גם נוגדות חרדה וגם מקילות על דיכאון. רצוי שהפסיכאטר יהיה מעודכן (ולא כולם כאלו). עם יש לך ביטוח משלים, את רשאית להתייעץ עם מומחה, על חשבון הקופה, ואז ווה ללכת לפסיכאטר שהוא מנהל מחלקה בבית חולים ולכן גם , בדרך כלל מעודכן יותר. אני מצרף כמה קישורים בהודעה נפרדת לתרופות. בהצלחה

../images/Emo29.gif../images/Emo8.gif

אשה על הירח...וזה נשמע שכרגע בצד האפל של הירח... פסכאטר הוא הרופא המומחה להתיעצות לגבי תרופות שמטפלות במצבים נפשיים וטוב שרופאת המשפחה הפנתה אותך לפסכאטר, ולא בחרה לטפל בך בעצמה. יש לי בעיה עם ה"לוחצים עלי ש...". מה את מרגישה כלפי הלחץ הזה ולגבי נטילת כדורים? האם תוכלי לשלב שיחות אצל פסיכולוג יחד עם נטילת הכדורים כדי לברר מדוע את מרגישה מדוכאת וחרדה?

למעלה