מבולבלת לנצח...

little girl

New member
מבולבלת לנצח...

הגעתי לפורום הזה בטעות, דרך קישור מאתר על הפרעות... התחלתי לכתוב הודעה ומחקתי אותה כבר פעמיים. אני לא יודעת איך לנסח... אז אני אתחיל עם שאלה אחרת. צו ראשון-בבדיקה הרפואית אמרו לי שהרופאים יגעו בי-אני לא מוכנה להיכנס לשם. מה עושים?

ט י ט י

New member
היי ../images/Emo141.gif

אז קודם כל.. ברוכים הבאים לפורום. תראי, אני הייתי בצו ראשון פעם ראשונה במאי. ולא נגעו בי.. הוא אמר לי להיכנס לאיזה חדר קטן להוריד בגדים להישאר עם חזיה ותחתונים ,כמובן שאת יכולה לבוא עם מכנסיים קצרים צמודים זה גם בסדר.. ואחרי שאמרתי לו שאני מוכנה הוא נכנס.. הוא הסתכל עלי ממרחק.. אמר לי להרים רגל ואז רגל שניה ואז להתכופף אמר לי תשכבי על המיטה בדק לי את הדופק בדיוק כמו שרופא רגיל בודק.. שום דבר לא חריג. וזה לא נוראי בכלל. כמובן שאת יכולה לבקש שרופאה תבדוק אותך ולא רופא. אם זה יקל עליך אין שום בעיה . זאת זכותך. כיוון שאת חייבת להיבדק.. את חייבת להיכנס.. כי רק בעזרת הבדיקה הזו והשאלון שענית עליו יכולו לבנות לך את הפרופיל. הבדיקה נערכת בדיוק 3 דקות. שום דבר רציני.. ותאמיני לי שאת שם .. את כל כך רוצה לגמור עם זה כי את מתה ללכת הביתה שאת לא שמה לב בכלל מה הולך מסביבך. אני יוצאת מנקודת הנחה.. שבכל לשכה זה אותו דבר.. אני הייתי בבאר שבע. לכן אני לא יודעת איך זה באיזורים אחרים. אבל בהחלט זה לא רציני. גם אני לפני שהלכתי הפחידו אותי מה יעשו לי ומה יקרה והכל וזה היה הכי מפחיד בעייני. אבל זה לא. אני מבטיחה לך שלא את זה את תזכרי.. אלה את המבחנים ואת התורים הארוכים שלא נגמרים ואת החיילים שהולכים כאילו מישהו מת ושאת מתה לתת להם מכות שיתחילו ללכת יותר מהר כי יש לך אוטובוס לתפוס. אז תחייכי. אין לך כל סיבה לדאגה.
אני מקוה שהצלחתי להרגיע אותך אפילו טיפה..

little girl

New member
תודה...

הצלחת להרגיע אותי קצת.. כמובן שהחרדה שוב תגיע מאוחר יותר, אבל תודה רבה לך על ההרגעה... אני מקווה שהכול יעבור מהר מאוד... תודה.

נראה לי שקיבלת יופי של תשובה

ומעבר לזה, רק רציתי להגיד לך שכאשר את מרגישה שקורה משהו שאינך מעוניינת בו - מותר לך להגיד את זה, גם כאשר מדובר ברופא או כל אדם. מותר לך לבקש את התנאים המתאימים ביותר לבדיקה הזו, כך שתרגישי איתה בנוח, עד כמה שניתן. וכמובן, בהצלחה! שיעבור מהר ובשלום.

באמת שאין לך מה לדאוג... ../images/Emo66.gif

זה הולך בדיוק כמו שטיטי תיארה... וכמו שצות אתר מקום אמר, את תמיד יכולה להגיד אם משהו מפריע לך... וחוצמזה את יכולה לשים מאין גופיית-חזיית ספורט ומכנס קצר צמוד... ואז את בכלל לא ערומה אלא כאילו את בשעור אירובי
בכל מקרה שיהיה בהצלחה בלשכה... ובאמת שהדבר שהכי מציק לך שם זה התורים ללא הסוף...

למעלה