מבולבלת מאוד

• פותח הנושא drslg
  • פורסם בתאריך

drslg

New member
מבולבלת מאוד

יש לי ילד בן 4 אני רוצה לתסף אותו בויטמינים ותוספים אבל אני לא יודעת מה לתסף ואיזה מוצרים?הרופא ילדים שלנו אמר שהכול שטויות ואני דווקא מאוד רוצה לנסות אבל לאן אני פונה?אני רוצה משהוא להתייעץ איתו ולקבל הסבר,הדרכה והכוונה אודה לכם על תגובתכם.

vered73

New member
הי, מה שלומך? מזמן לא ראיתי את השם שלך

בפורומים... שמעי נא - אני אתחיל מהסוף: זה לא נכון שהכל שטויות. גם אם הילד אוכל נכון, פעמים רבות הספיגה לקויה, והויטמינים והמינרלים לא נספגים. אז שטויות זה לא. להתיעץ - אני חושבת שיש כאן לינק בפורום של אנשי מקצוע מומלצים. בודאי תוכלי למצוא מישהו סמוך למקום המגורים שלכם. ויטמינים - אני משתמשת במולטי ויטמין באבקה של קלייר, ומאד מרוצה. כפית אחת שאפשר לחלק אותה לחצי חצי במהלך היום, לתוך משקה כמו מיץ או תחליף חלב פרה, וזה טעים מאד. ניסיתי בעצמי. תוספים אחרים - ובכן, תלוי מה מצב הילד, מה בריאותו, וכו'. לכל תוסף יש משמעות, מטרה, ולעיתים קורלציה בין השניים. תלות (אחד לא הולך בלי השני). ספרי לנו מה עשית עד עכשיו, אולי נוכל לכוון יותר.
אל יאוש, אנחנו הגענו למסקנה מזמן שהרופאים לא מספרים לנו מה שבאמת יכול לעזור לילד שלנו, ואלו שיודעים, לא תמיד מוכנים לקחת את הצ'אנס. אז זה הזמן לשנס מותניים, לקרוא, ולא לפחד מתהליך שבסופו של דבר, עשוי לחזק את מערכת החיסון של הילד שלך ולקדם אותו קצת יותר מהר.
ורד

JacobSk

New member
מצתרף לורד בהמלצות שלה

אני מקבל תגובות טובות מאוד על מולטי של קלייר. גם רצוי להסיף CLO או שמן דגים. יש או דברים אם תרצי תפני במסר אני אשתדל לעזור

למעלה