היי,
אחרי ששנים חשבתי שאני לסבית בארון.. בשנה האחרונה התנסיתי עם נשים והבנתי שלא.. אני כיום מבינה שאני כנראה פשוט נמצאת על הרצף בין א מיני למיני אבל לא מבינה איך אני כן מתעוררת מינית (מאוד) מפורנו אבל במציאות לא. רציתי לשאול האם א מיניים מתעוררים מפורנו?
תודה רבה! קראתי המון על א- מיניות... נכנסתי לפורום כדי לקבל עוד ידע ולהבין אם יש אנשים שדומים לי באיזשהו אופן. אז אם אני מבינה נכון מתשובותיכם, יתכן שאדם יהיה על רצף שבין מיניות ל-א- מיניות ועדיין יתעורר מפורנו אבל לא יתעורר במציאות כשיגיע לסיטואציה עם אדם אחר בפועל.שלום וברוכה הבאה,
קצת סדר. ההגדרה הכללית של א-מיניות היא חוסר משיכה מינית כלפי אחרים/ות.
אצל רוב הא-מיניים, לא מדובר בחוסר במיניות או בחוסר בחשק מיני, לכן אפשר להרגיש דברים בעצמנו, כולל אוננות.
חוץ מזה, לא כל הא-מיניים/ות עשוים מקשה אחת, מדובר בספקטרום שנע בין משיכה מינית וחוסר משיכה מינית ולכן את יכולה למצוא את עצמך נעה על הרצף.
מה שא-מיניות מאפשרת לך, אלה אפשרויות משיכה רבות לפי מה שאת מרגישה בתוכך, גם על פי סיטואציה מסוימת. אני לא יודע מה רמת הידע שלך על א-מיניות, אבל להגדרה הכללית יש כמה הסתעפויות שכל אחת מהן יכולה להתאים למה שאת מרגישה באופן מדויק יותר. יש כאלה שנמשכים מינית אחרי שהם מפתחים רגשות כלפי אחרים, יש כאלה שלא, יש כאלה שהם רומנטים ויש כאלה שפחות. כל אלה כוללים את כל המגדרים הקיימים.
המנעד הא-מיני הוא רחב וקיים ואת היחידה שיכולה לבחור מה שאת מגדירה לעצמך לפי ההרגשה שלך. אנחנו כאן תמיד ומוכנים לעזור, לכוון, לספר על חוויות שלנו שדומות לסיפור שלך ועוד. נשמח לענות על כל שאלה ולחדד דברים אם משהו לא היה ברור.
תודה רבה! קראתי המון על א- מיניות... נכנסתי לפורום כדי לקבל עוד ידע ולהבין אם יש אנשים שדומים לי באיזשהו אופן. אז אם אני מבינה נכון מתשובותיכם, יתכן שאדם יהיה על רצף שבין מיניות ל-א- מיניות ועדיין יתעורר מפורנו אבל לא יתעורר במציאות כשיגיע לסיטואציה עם אדם אחר בפועל.
מצטרף ל-k500. אני א-מיני ויכול לצפות בפורנו. זה צורך בסיסי אנושי... ומצד שני אין לי שום רצון לקיים את זה עם אדם אחר. זה בסדר.היי,
אחרי ששנים חשבתי שאני לסבית בארון.. בשנה האחרונה התנסיתי עם נשים והבנתי שלא.. אני כיום מבינה שאני כנראה פשוט נמצאת על הרצף בין א מיני למיני אבל לא מבינה איך אני כן מתעוררת מינית (מאוד) מפורנו אבל במציאות לא. רציתי לשאול האם א מיניים מתעוררים מפורנו?
היי! גם אני כמוך!היי,
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.