מבולבלת מחוסר הוודאות

iDontKnow2

New member
מבולבלת מחוסר הוודאות

אני בת 20 מתכוונת ללכת ללמוד כלכלה וניהול במכללת עמק יזרעאל העניין הוא שמתמטיקה זה אינו הצד החזק שלי ובשביל להתקבל ללימודים אני צריכה להשלים קורס קיץ במתמטיקה ולקבל ציון גבוה. האם המתמטיקה זה "סבל זמני" או שאצטרך להתמודד איתה רבות במהלך שלושת השנים גם אם אצרה לעשות התמחות בשיווק???? אני כבר לא יודעת מה לעשות, הזמן אוזל והבילבול חוגג. אשמח מאוד לעזרה ממישהו שמבין עניין!

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
מתמטיקה....

מתמטיקה קשורה, מין הסתם, לכלכלה. במהלך הלימודים תצטרכי ללמוד קורסים גבוהים בכלכלה- בין השאר חד"וא ועוד. לאחר הלימודים, אם תעסקי בניהול או שיווק לא תצטרכי מתמטיקה. אם תפני לתחומי הכלכלה וראיית החשבון במובנים הפרקטיים ולא המחקריים גם בהם, ברוב הפעמים, לא תצטרכי להתמודד עם מתמטיקה גבוהה מידי (אם כי כמובן שמדובר בתחומים ריאליים-חישוביים).

iDontKnow2

New member
עוד שאלה אם אפשר...

קודם כל תודה רבה על התגובה לצערי היא דיברה בדיוק על מה שחששתי ממנו. אבל לא נורא כלכלה זה לא המקצוע היחיד בחיים ואני מניחה שצריך להתחשב במגהלות כאלה ואחרות. התחום היחידי הנוסף שמעניין אותי והוא די מנוגד לכלכלה זה תקשורת - עיתונאות/ תחקירנות וקריינות בעיקר. עד כמה ההיבט הפרקטי של המקצוע שמקבלים תוך כדי למידה במכללה עוזר להשתלב בסופו של דבר במקצוע אחרי הלימודים ועד כמה באמת יש עבודה בתחום לאחר הלימודים והאם תואר בתקשורת מאוניברסיטה יכול לעזור לי יותר אם אני מקווה להגיע בסופו של דבר לעבודה בטלוויזיה, אם הדבר אפשרי בכלל בלי פרוטקציות מטורפות. מקווה לקבל תשובה ותודה שוב על הטרחה.

למעלה