מבולבלת נורא...

מבולבלת נורא... ../images/Emo4.gif

היי אנשים. אני רואה שכולכם כאן מאוד אמפאתיים ומקסימים, ולכן החלטתי להפוך את המטבע ולתת לעצמי להיות הצד הנועץ לשם שינוי. לפני כ8 חודשים חוויתי פרידה קשה מאוד מגבר שמאוד אהבתי. במשך כל השנה שהייתי איתו הוא היה נופל למצבי רוח, בעיקר בגלל האקסית שלו, ממנה הוא נפרד כשבועיים לאחר שהכיר אותי. לדעתי אני אשמה בחלק מזה, כי הסכמתי להכנס איתו לקשר, למרות שהוא רק נפרד מהאקסית... בכל אופן, בשנה שהיינו יחד נורא סבלתי מרגעי המשבר האלו שהוא חווה בגללה, וניסיתי להפרד אין ספור פעמים אלא שהוא לא נתן לי אף פעם. זאת עד שהוא עצמו החליט שנמאס לו לפגוע בי כל פעם מחדש, ושמגיע לי יותר (ואין לי שום וויכוח עם זה. אני יודעת שמגיע לי יותר מהתנהגות כזו). זה לא מנע ממנו לחזור לי בכל כמה חודשים לחיים מחדש, ולערער אותי שוב. פעם הוא אפילו הגיע אליי הביתה, ולאחר נסיונות שלו שניסיתי להדוף כבר לא יכולתי והתנשקנו בלהט. באותו זמן יצאתי עם מישהו אחר בנסיון להתחיל את חיי מחדש, והמצפון שלי דחק בי לספר לו. מיותר לציין שהוא נפגע נורא וגילגל אותי מכל המדרגות. חצי שנה עברה והיום אני יוצאת עם מישהו אחר כבר קרוב לחודש וחצי. ואז, פתאום, שוב הוא מתקשר אליי. אומר לי שהוא מת לראות אותי, מתרגש לשמוע אותי, מתגעגע אליי... משתתק ומתאכזב לשמוע שיש לי מישהו אחר... הוא טוען שאין לו אף אחת כרגע, אבל ברור לי שהוא מנסה להסתיר מישהי מסויימת (שמעתי אותו). אני מתכננת להפגש איתו בעוד כמה ימים. אולי כי הוא היחיד שאהבתי ושמעולם לא התגברתי עליו. אולי כי אני מקווה שקיים עוד סיכוי קטן... אולי רק בשביל הפעם הזו, היחידה והאחרונה, לראות אותו שוב... ואני לא רוצה להרוס לעצמי את הצ'אנס עם הבחור החדש. אני יודעת שחלקכם יחשוב שהוא סתם זבל. אבל הוא באמת לא. אני מכירה אותו טוב. אני רק לא יודעת אם אני עושה את הדבר הנכון. להיות ידידה שלו אני לעולם לא אוכל. אבל גם להתנתק ממנו לגמרי זה קשה לי - כי כשהוא הלך חלק מהלב שלי הלך יחד איתו. מה אני עושה עכשיו???

avital golan

New member
את יודעת משהו......

שמעתי משפט חכם לא מזמן: "את לא פה כדי למצוא את התשובה, את פה כדי לשמוע שהתשובה שהגעת אליה היא לא התשובה הנכונה." ומה שאני מתכוונת לומר לך בזה הוא שאת, בתוכך, בתוך חדרי לילבך יודעת ומשוכנעת שאת לא צריכה לראות אותו שוב! אסור לך, זה יערער אותך שוב וחבל לי על ליבך כי הוא לא מסוגל לספוג הרבה ובטח שלא כל כך הרבה מאותו אדם. חווית פרידה קשה שאני בטוחה שאת לא רוצה שהיא תחזור שוב. הוא היה צריך אותך כדי להתנחם שאין לו אף אחת ועכשיו הוא צריך אותך כי כנראה לא טוב לו בקשר שבו הוא נמצא עכשיו (אם בכלל...את זה את יודעת) בקיצור, זה לא בריא, זה מפתח מחלות. קשה להתנתק אבל התוצאות יהיו שוות. לא את לא צריכה אותו בחיים שלך. את שווה יותר וראויה להרבה יותר ממשחקים נואשים במצבי הרוח המשתנים שלו. בהצלחה בתהליך ההתנתקות אם זו הדרך שתבחרי.

היי אביטל ...

לצערי, המודעות לזה שהוא עלול לגרום לי צער נוסף לא גורעת מהרגש שלי כלפיו, ולא מוחקת את החסרון שאני חשה כשהוא לא נמצא בחיי. והעניין הוא שאני ממש לא יודעת אם אני צריכה לראות אותו שוב ואם זה בריא לי. קרו יותר מדיי דברים שאומרים לי שאסור לי לוותר. ואיתו הרגשתי שיש פה משהו גורלי... אני לא יודעת איך אחרת להסביר את זה אבל אני בטוחה שמי שחווה את החוויה הזו - יודע על מה אני מדברת... אני לא חושבת שיש לו מישהי רצינית עכשיו. אחרת הוא לא היה אומר לי שאין לו אף אחת, עוד אחרי שהכרזתי בפניו שאני יוצאת עם מישהו חדש... יכול להיות שאני באמת לא צריכה אותו בחיי. אבל נורא קשה לי להתנתק... תודה על תגובתך המהירה מתוקה :) אגב, לגברים שביניכם - בבקשה תתרמו קצת מהבנתכם את נבכי הנפש הגבריים ואולי תפקחו את עיניי, או תעזרו לי להבין מה הוא רוצה... תודה לכם :)

גברברת

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה

ומצטרפת להצעה שכבר קבלת. כנראה שהתשובה כבר אצלך בהצלחה עם מה שתחליטי

תודה גם לך...

ואגב - הוא לא היה צריך אותי אז כדי להתנחם שאין לו אף אחת, כמו שציעה אביטל. הוא נפרד ממנה שבועיים לאחר שהכיר אותי כי חשב שהוא באמת רוצה להיות אותי, ושהוא באמת התאהב בי... רק בדיעבד התברר לי שהייתי על תקן כדור אקמול לשיכוך כאביו...

גברברת

New member
לא התייחסתי לזה בתשובתי, אני

באמת ובתמים מאמינה שאת יודעת מה הטוב עבורך יותר טוב מכל מי שיגיב לך כאן

zsahr1

New member
היי מתוקה ../images/Emo42.gif

המצב שלך בהחלט מורכב, ואני מבין אותך ,זה נכון שקשה להתנתק מבין אדם שאוהבים, זה כמו ליכרות איבר בגוף כשהוא עדיין חי אבל לפעמים האיבר נגוע וצריך להוציא אותו כדי להמשיך ליחיות , אני חושב שעשית טעות שהתחלת לצאת איתו ישר אחרי שהוא נפרד מהאקסית שלו אבל אסור לבכות על חלב שנשפך. נכון לעכשיו אני חושב שאסור לך בשום פנים ואופן להפגש איתו במיוחד שיש לך עכשיו חבר חדש(תני לו צאנס כי יכול להיות שהוא יוציא אותך ממנו ), כי נראה לי שהוא מתקשר אליך כשחסר לו סקס ,והוא יודע שהוא יוכל לקבל את זה ממך . הוא יודע שאת אוהבת אותו ושאת תעשי הכל בשבילו . את צריכה לקבל החלטה מאוד קשה או להתנתק ממנו לגמרי או להשאר ליד הטלפון ולחכות כל פעם שהוא יתקשר , ותאמיני לי יכול להיות שבהתחלה הוא יתקשר אבל עד שהוא ימצא לו משהי חדשה ואת תשארי בלי כלום . הדבר היחיד שאת צריכה להשאיר לו זה פינה חמה בלב בתור אדם האהבת בעבר וזהו. תמשיכי הלאה מתוקה מגיע לך יותר ואפילו הוא אמר לך את זה אז לא נשאר הרבה .

ריגשת אותי עד דמעות...

ממש מרגש לקרוא דברים של הזדהות כל כך עמוקה ולדעת שמישהו באמת ובתמים מבין... לא הרבה מצליחים להבין את ההתלבטות האיומה הזו שלי, להזדהות עם הקושי והכאב. אז קודם כל על זה - באמת המון תודה... בקשר למה שאמרת שהוא מתקשר אליי כשהוא צריך סקס - זה בטוח לא העניין כי אני באמת חושבת שאין לו שום בעיה למצוא.. אנחנו גם די רחוקים ואני לא חושבת שהוא יבוא רק בשביל זה ממרחק, כשיש לו הזדמנויות די קורצות ליד הבית... הוא כבר לא יודע שאני אוהבת אותו. אמרתי לו שיש לי מישהו חדש ושאני כבר לא מאוהבת בו. פרט לכך - כבר בפעם ההיא שסיפרתי שהוא בא אליי והתנשקנו, לאחר הפרידה, שום דבר מעבר לזה לא קרה. למרות שבתוכי אני יודעת שהוא רצה... אבל ידעתי שזה יכאיב לי עוד יותר אז לא נתתי לעצמי להיסחף עד כדי כך... אני יודעת שיש סיכוי גדול שאתה צודק בכך שאני צריכה להתנתק לגמרי. אבל ניסיסתי כל כך חזק במשך 8 חודשים... וזה כל כך קשה... אני מצידי, מעולם לא יצרתי קשר לאחר הפרידה. רק הוא. לכן זה קשה... אבל התשובה שלך דרמה לי להבין שאולי האהבה שאני מרגישה אליו זו אהבה אל "הבית שגרתי בו". אל משהו שהיה שם, בגלל שההוויה היתה שיצרתי איתו. דבר שעכשיו בעצם לא קיים, אלא בתור פינה חמה בלב... אני עדיין צריכה ללבן לעצמי את הנקודה הזו... המון המון המון תודה לך...

zsahr1

New member
ושוב שלום

כדי לחזק אותך אני רוצה לומר לך עוד דבר . ועכשיו אני מדבר עליי , החיים לפעמים הם כל כך קשים שלפעמים הייתי כל כך מיואש שחשבתי על כל מיני דרכים כדי להוריד מעליי את הסבל. את יודעת מה אני לא יודע למה אבל אני רוצה לספר לך : היתה לי חברה 6 שנים במהלך השנה השישית קבענו חתונה סגרתי את הכל רציתי שהיא תהיה מאושרת ושהארוע שלה ואני מדגיש שלה יהיה הכי הכי , אבל אני בתוכי מתתי ובטח את שואלת למה , אז אני יגיד לך למה ,אני הומו . כל ה-5 שנים הראשונות היו מצויינות איתה הסקס היה מצויין, היא ואני היינו הכי מאושרים בעולם אבל בשנה השישית היצר והתאוה לגברים חזר אליי והכרתי בחור מקסים שגרם לי להתאהב בו וכבר לא ידעתי מה לעשות מצד אחד החתונה ומצד שני הוא האהבה האמיתית שלי (אותה גם אהבתי אבל זה היה שונה מהדבר האמיתי )אולי את לא מבינה אותי ואומרת שאני מניאק שעשיתי לה את זה אבל מה שאני רוצה להגיד לך זה שלפעמים צריך לקום ולהתנער מהעבר ולקחת החלטות שישפיעו על העתיד שלך . אני בטוח שיהיה לך קשה להתנתק ממנו אבל את חייבת את זה בישבילך , מה את חושבת שלי לא היה קשה להפרד מהאקסית שלי ולבטל את החתונה אחרי שכל הישוב שלי דיבר והתכונן ,שברתי את ההורים שלי אבל אין מה לעשות . אני יודע "שהבעיות שלי " ממש לא מזכירות את שלך אבל חשבתי אולי שזה יעזור לך קצת . ביי ביי ואני יתן לך עוד

פגישה או לא פגישה

אין שום בעיה להיפגש עם מישהו מהעבר, וגם לא עם מישהו מהעבר שיש עוד רגשות אליו. השאלה היא האם את לא סומכת על עצמך... זאת אומרת, האם את לא יכולה להיפגש איתו בלי שהוא יגרום לך לשכב איתו... אם את מסוגלת, סבבה... ואם לא, מקסימום תקבעי איתו במקום ציבורי כמו בית קפה. עכשיו... אם בפגישה הראשונה הוא כל הזמן רק ינסה לגרום לך לשכב איתו, תדעי שזה מה שהוא מחפש... מצד שני אתם יכולים להיות ידידים טובים. ומה פתאום שהוא חייב לקלקל לך עם הבחור החדש? מה הקשר? מה, אסור לך להיפגש עם ידידים מהעבר? אפילו שיש טיפה רגשות? אז מה? מה, אנחנו חיים בעולם סטירילי? אולי אם תנסי להתייחס לזה קצת יותר בקלילות, תראי שאפשר גם ליהנות מקשר ידידותי עם מישהו שאת מעריכה, ולא רק להרגיש מאויימת. ברזל

היי

לא שזה שאני אפגש איתו לכשעצמו יהרוס לי את הקשר החדש. אני חושבת שכבר כתבתי את זה, אבל פעם שעברה שנפגשתי איתו כשהיה לי מישהו חדש - התנשקנו. והייתי חייבת לספר לבחור החדש על זה. לא יכולתי לשמור. ואז הוא זרק אותי מכל המדרגות. זה מה שקלקל. אני הולכת להפגש איתו. במקום ציבורי. והוא לא יקבל ממני כלום. יש בי רגשות מעורבים של אהבה ושנאה... קצת קשה להסביר... בכל אופן - תודה על התגובה :)

Urik82

New member
U always leave part of your heart

To the man u separate with. It is really not an easy issue. I know it but u have to study to manage with it. Other way u are lost man. Its or now or never! U have to in thrue it and continue your own life no one asking u to forget its not easy just foot say attention

למעלה