מבולבלת נורא../images/Emo70.gif איך מוצאים כיוון../images/Emo35.gif
מצטערת אם ייצא ארוך .. אודה לכל מי שיעזור לי
אני בת 21 וחצי אחרי שירות לאומי של שנתיים בבית חולים בעיקרון נורא אהבתי את העבודה ונורא רציתי להישאר לעבוד שם אבל בסוף הייתה בעייה של תקנים ולא הייתה אפשרות אז עזבתי עשיתי פסיכומטרי שהלך דיי גרוע וכרגע אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי.. אני מנסה לחפש עבודות לא מוצאת..כמה ימים אחרונים חשבתי על קורס קצר של מזכירות רפואית ושוב לנסות להיכנס לתחום הבריאות עד שאני אחליט מה אני רוצה מעצמי אבל חברה טובה שלי אמרה לי דבר נכון אם אני נכנסת לזה יהיה קשה לי לצאת כי זה הרבה מאמצים ולא תמיד קל.. והיא אמרה לי עוד משהו מה זה משה שאת רוצה להיות מזכירה רפואית כל חייך? להרוויח משכורת של 5000 וזהון עם זה נתקעים לכל החיים כי מהחום הזה אין להן להתקדם.. אז נכון מקום עבודה גדול, הרבה אנשים עבודה אחלה תנאים והטבות ובמיוחד תחום שמעניין אותי אל תגידו לי ללמוד רפואה אז כי אין לי את הנתון של750 בפיכומטרי ואני יודעת שאני גם לאגיע לשם אז חבל. אז הינה ירדתי מהעניין הזה שוב כל שני וחמישי אני מתלבטת מה ללמוד אני מאוד רוצה להיכנס לתחום של עובדי מדינה עם הטבות מעולות ולא סתם ללמוד נגיד תואר להיכנס לעבודה של אנשיים פרטיים בלי הטבות וזכויות למדתי בתיכון מנהל עסקים וכלכלה.. חשבתי גם על הכיוון+ משאבי אנוש הזה אבל זה משעמםם זה תיאורטיי ואני לא שלמה עם זה וחוץ מזה לא מענין אותי לנהל אירגון מסויים או למצוא עבודה לאנשים מובטלים בעקבות השיחה עם החברה שהיא אמרה לי ללמוד תואר מסויים ושבו אני אוכל ממש להתקדם.. אז חשבתי על נושא הייטק שדיי הולך היום הבעייה שאני לא מתה על תיכנות מחשבים וגם בעבודות כאלה של הייטק יש מלא השתלמויות בארץ ובחול דבר שלא ממש מושך אותי אז נכון אני לא בחורה עם שאיפות גדולות להיות מנכלית או מנהלת (לטובה או לרעה) תנו לעשות תעבודה שלי בחברה גדולה עם תנאים טובים וזהו אז אחרי כל החפירה... ממה דבר ראשון אתם מציעים לי? כמו שאתם רואים אני בבלאגן רציני עם עצמי.......
מצטערת אם ייצא ארוך .. אודה לכל מי שיעזור לי