מבולבלת, תוהה

שביעית7

New member
מבולבלת, תוהה

בהריון הקודם קיבלתי המון מהפורום הזה, וכיום כשאני מנסה שוב, אני מוצאת בכן כתובת לשתף/לפרוק:

יש לי איחור של 4 ימים. אחרי יום עשיתי בדיקה ביתית, יצא שלילי.
היום בבוקר בדקתי שוב בבדיקה ביתית. יצא שלילי, אבל במקום שאמור להיות הפס השני אני רואה קצת מוצלל.

קצת רקע - למדתי ומשתמשת בשמ"פ. אני יודעת מתי היה הביוץ. אני ממש מרגישה שהמחזור עוד לא עומד להגיע.

ואני תוהה מה קורה פה.

יכול להיות שזה סוג של הריון כימי, והדימום יגיע אוטוטו?
יכול להיות שזה הריון חוץ רחמי ולכן הצל בבדיקה. כי יש קצת HCG?

אני אפילו לא יודעת למה אני כותבת לכן, אולי סתם בשביל לפרוק... לא מספרת לאף אחד, רק בעלי יודע. וקשה לי לסחוב את המתח הזה לבד.

הרופא שלי בחופש עד יום ראשון. רציתי לעשות בדיקות דם, לבדוק הכפלה.. אז גם עם זה אני צריכה לחכות.

אשמח לתובנות, עצות או סתם תמיכה.

תודה למי שהגיעה עד לכאן.

לא יכולה לעזור לצערי.

למרות שבהחלט מכירה לא מעט מקרים של בדיקות הריון ביתיות שליליות
והריונות שהולידו ילדים בריאים ואמיתיים

מקווה בשבילך שמה שצריך לקרות אכן קרה (לא יודעת אם רצית הריון או לא)
ואולי שווה לנסות לבקש הפניה לבדיקת דם כבר למחר בבוקר דרך רופא אחר
מהקופה, או דרך רופא המשפחה.

מדדת את חום הבוקר?

אם את בהיריון חום השחר אמור להשאר גבוה אחרי הביוץ.
דרך אגב - גם בהריון כימי וגם בהריון חוץ רחמי הורמון ההריון עולה,

שביעית7

New member
אז

זהו שלא מדדתי את חום השחר. הסתמכתי על הסימנים האחרים. אז עכשיו אין לי אינדיקציה ברורה מה קורה איתי.

מחזור עוד לא קיבלתי.

בהריון חוץ רחמי הורמון ההריון עולה אבל ברמה הרבה יותר נמוכה שסביר שבדיקה ביתית לא תזהה את זה, לא? לכן אני קצת מוטרדת.
עדיין יכול להיות הריון תקין שמתחיל עם בטא נמוכה עד כדי שהיא לא מזוהה בבדיקה ביתית גם 4 ימים אחרי האיחור?? זה מה שמעניין אותי בעצם לדעת כי אני לא מכירה סיפורים כאלה...

בינתיים חוץ מלחכות אין לי הרבה מה לעשות. מנסה לתרגל הרפיה

לפחות נחמד לי שיש איפה לשתף ולשאול, כי בלייב אני לא משתפת אף אחד (חוץ מבעלי) - לא אמא, לא אחות, לא חברה.
יומקסים ותודה

מזכיר לי מה שהיה לי..

גם אני עקבתי לפי שיטת הפוריות הטבעית וידעתי בדיוק מתי היה הביוץ.
לאחר איחור של 4 ימים עשיתי בדיקה ביתית שיצאה שלילית ולאחר עוד שבוע עשיתי עוד בדיקה שיצאה שלילית גם היא. מכיוון שהמחזור המשיך לא להגיע, עשיתי בדיקת דם (במכבי אגב אפשר לבקש דרך אתר האינטרנט הפניה מרופא המשפחה ולא רק מרופא נשים) ו..היא יצאה חיובית..

אז למרות שהמחזורים שלי מאוד סדירים, כנראה שהביוץ הספציפי הזה בחר להתעכב... נסתרות הן דרכי הגוף...

(אחרי שכתבתי ראיתי שההודעה שלך יחסית ישנה, את כבר בטח יודעת מה קורה, ואני מקווה שהופתעת לטובה).

שביעית7

New member
נחמד לשמוע שזה קורה...

אחרי עוד כמה ימים שהמחזור לא הגיע עשיתי בדיקת דם ויצאה חיובי ב"ה.
מעניין מאד כי אני יודעת מתי היה הביוץ..

שמחה לשמוע!

גם אני עדין לא מבינה איך זה יכול להיות שלמרות המחזורים הסדירים-שעון-שוויצרי שלי, הרופא החזיר אותי שבוע אחורה מבחינת גיל ההריון...

לפי US

הוא אמר שגיל ההריון כפי שנראה בUS לא תואם את תאריך הוסת האחרונה ולכן "החזיר אותי אחורה" בשבוע. מאז כל המדדים אכן מתאימים לתאריך שהוא קבע...

למעלה