מבולבלת, תוהה
בהריון הקודם קיבלתי המון מהפורום הזה, וכיום כשאני מנסה שוב, אני מוצאת בכן כתובת לשתף/לפרוק:
יש לי איחור של 4 ימים. אחרי יום עשיתי בדיקה ביתית, יצא שלילי.
היום בבוקר בדקתי שוב בבדיקה ביתית. יצא שלילי, אבל במקום שאמור להיות הפס השני אני רואה קצת מוצלל.
קצת רקע - למדתי ומשתמשת בשמ"פ. אני יודעת מתי היה הביוץ. אני ממש מרגישה שהמחזור עוד לא עומד להגיע.
ואני תוהה מה קורה פה.
יכול להיות שזה סוג של הריון כימי, והדימום יגיע אוטוטו?
יכול להיות שזה הריון חוץ רחמי ולכן הצל בבדיקה. כי יש קצת HCG?
אני אפילו לא יודעת למה אני כותבת לכן, אולי סתם בשביל לפרוק... לא מספרת לאף אחד, רק בעלי יודע. וקשה לי לסחוב את המתח הזה לבד.
הרופא שלי בחופש עד יום ראשון. רציתי לעשות בדיקות דם, לבדוק הכפלה.. אז גם עם זה אני צריכה לחכות.
אשמח לתובנות, עצות או סתם תמיכה.
תודה למי שהגיעה עד לכאן.
בהריון הקודם קיבלתי המון מהפורום הזה, וכיום כשאני מנסה שוב, אני מוצאת בכן כתובת לשתף/לפרוק:
יש לי איחור של 4 ימים. אחרי יום עשיתי בדיקה ביתית, יצא שלילי.
היום בבוקר בדקתי שוב בבדיקה ביתית. יצא שלילי, אבל במקום שאמור להיות הפס השני אני רואה קצת מוצלל.
קצת רקע - למדתי ומשתמשת בשמ"פ. אני יודעת מתי היה הביוץ. אני ממש מרגישה שהמחזור עוד לא עומד להגיע.
ואני תוהה מה קורה פה.
יכול להיות שזה סוג של הריון כימי, והדימום יגיע אוטוטו?
יכול להיות שזה הריון חוץ רחמי ולכן הצל בבדיקה. כי יש קצת HCG?
אני אפילו לא יודעת למה אני כותבת לכן, אולי סתם בשביל לפרוק... לא מספרת לאף אחד, רק בעלי יודע. וקשה לי לסחוב את המתח הזה לבד.
הרופא שלי בחופש עד יום ראשון. רציתי לעשות בדיקות דם, לבדוק הכפלה.. אז גם עם זה אני צריכה לחכות.
אשמח לתובנות, עצות או סתם תמיכה.
תודה למי שהגיעה עד לכאן.