מבולבלת

מבולבלת

היי. אני בת 25וחצי, דתייה, עד השנה הזו לא הייתי בקשר עם אף בחור (בין היתר בעקבות פגיעה מינית קשה שעברתי לפני כמה שנים), במהלך השנה החולפת, נוצר ביני לבין בחור שהכרתי, קשר שכלל מגע פיזי (אני עדיין בתולה), הוא היה אפילו הראשון שאיתו התנשקתי. הסיפור בינינו מיוזמתי נגמר בחדות מכמה סיבות (שלא אפרט). אבל התאהבתי בו עד מעל הראש, ואני מנסה לשכוח אותו כבר תקופה ארוכה, אבל מרגישה שאני רוצה אותו ויותר.
בזמן האחרון, אני מרגישה, שאני חייבת.... מגע פיזי. ורק איתו. בהתחלה התביישתי בזה, אבל נעשייתי חסרת סבלנות כ"כ, שכבר לא אכפת לי!!!
שאני חושבת על לצאת עם בחורים אחרים/להכיר, לא בא לי, זה מגעיל אותי ואפילו אף אחד לא עושה לי את זה, אף אחד לא מושך אותי..
אבל רק הוא.. הבחור הקודם, גורם לי להשתגע ולסבול לבד...ניתקתי כל קשר איתו, אבל מתגעגעת אליו כ"כ
אני מתחילה לחשוב אולי ליצור איתו קשר ולהחליט אפילו רק על קשר פיזי בלבד (אם בן זוג הוא לא יכול להיות, לפחות מאהב שיהיה).
אני באמת סובלת, התחושות האלה שאני חווה, זרות לי, אבל אני כבר כ"כ סובלת

לשכב איתו פעם אחת יפתור את זה

לא, זה יהיה אפילו יותר גרוע (במיוחד אם זו תהיה חוויה נעימה).
&nbsp
את חושבת שהוא יהיה מוכן להיות יזיז קבוע שלך
שהוא לא ירצה חברה/אהבה

שלום

כדתיה את אמורה לדעת את האמת שנפש האדם חשובה מגופו. אם תהיה לך אהבה עם אדם, אפילו אהבה ידידותית, תרצי אותו בגלל הקשר הנפשי ולא בגלל הגופני. אם יש לך איזשהו רגש חיובי כלפי הבחור ההוא, אני מציע שתהיו באיזשהו קשר רגשי, אפילו קשר פשוט של ידידות נחמדה ופטפוטים מדי פעם, ואז ההרגשה של צורך במגע גופני אתו תתועל לרצונות נעלים יותר של שמירת הקשר הרגשי אתו.
&nbsp

מסכימה איתך

אם היו שואלים אותי לפני בערך 2-3 על קשר גופני עם מישהו, הייתי פוסלת מיד. כמו שאמרת: "נפש האדם חשובה מגופו..". רק שאז מבחינתי "רק הנפש הייתה חשובה, בלי מגע פיזי".
היום הדברים קצת אחרת, בזכותו..
אני זוכרת לו רגעי חסד נדירים (וגם בהתחשב ברקע ה"בעייתי" שלי, שלמרות זה, הוא היה עדין, סבלני, ומתחשב ומקסים).
&nbsp
&nbsp

לא צריך לפסול

אפשר להיות בקשר גופני כחלק מקשר רגשי, כך שהקשר הרגשי חשוב לנו יותר ואילו הקשר הגופני נוצר מתוך הקשר הרגשי ומגיע כביטוי שלו. הרעיון שלי היה שאדם צריך להיות חשוב לך בגלל נפשו ולא בגלל גופו, ואם יש לך עניין באדם הזה גם ידידות פשוטה אתו יכולה לתרום לך ולגרום לך הנאה.

supersonic777

New member
אח שלו,זה יפה שאתה נותן לה עצות רוחניות...

אבל היא לא רוצה פילוסופיה,היא רוצה תכלס...

תשובה

מה שתיארת נראה לא חשוב, מין גחמה. אולי תנסי להעסיק את עצמך בכל מיני דברים שאת אוהבת ושמעניינים ומהנים אותך עד שתשכחי ממנו. אם הקשר שחשוב לך אתו רק חומרי, אני מאמין שתוכלי להתגבר על זה בעזרת עבודה עצמית. כדאי גם שתשאפי לאט למצוא מישהו להתחתן ואז יהיה לך הכול. כמו שכתבתי לך, אולי כדאי שתשמרי עם הבחור על איזו ידידות קלה ופשוטה וכיפית וכך הרצון החומרי בו לאט יתחלף במשהו יותר נוח ומתקבל.

הכול התחיל בינינו בידידות

והאמת לזה אני מאוד מתגעגעת.
הוא היה ידיד מקסים, שטותניק, מצחיק, כיפיי
&nbsp
ככה חשבתי שזה יימשך, לא האמנתי שאני אגיע איתו לקשר פיזי לא לזה "התכוונתי" בהתחלה,
רק הגיע עם הזמן.
&nbsp
יש לנו חברים משותפים, אני לומדים באותו חוג לימודים, הקשר הידידותי איתו מאוד חשוב לי

מה אני רוצה? אוזן קשבת

בשביל זה נכנסתי לפורום. אחרת לא היית פונה לפה!!
אני מתלבטת עם עצמי, ורוצה לשמוע עצות מה כדאי לי לעשות.
&nbsp

supersonic777

New member
תראי,את רוצה שנייעץ לך אם "לעשות" או "לא לעשות"...?

אם את יודעת למה אני מתכוון...
זה עניין אישי שלך...
&nbsp
&nbsp

אוזן קשבת זה להקשיב

ואם תספרי לעצמך עוד כמה פעמים מה קרה ומה קורה איתך, אולי תגיעי לבד לתשובות הנכונות יותר עבורך.
במיוחד שאת זאת שניתקת את הקשר. ממליץ לא להאמין לאף עצה כי עצות טובות ומועילות באמת הן יגיעו ממך או בעבור השקעה
כספית בעבודה על עצמך. בקצרה- נשמע ששרפת חצי שנה על לדמיין ולא על להתקדם.

רואה 6 6

New member
כמה זמן יצאתם?כיצד התייחס אליך? כמה זמן אתם פרודים?

ומה הסיבות לפרידה?
אי אפשר להציע לך בסיס כלכך מצומצם של אניפורמציה.

זה לא היה מוגדר

רק לקראת סוף הקשר, חשבתי לעשות את השיחה "יחסינו לאן", אך לא "Vספקתי", כי גיליתי משהו עליו (שקשור גם עליי כמובן), וחתכתי את זה מיד.
&nbsp
בקשר- הוא התייחס אליי מאוד טוב, קשוב, עדין סבלני, היה לי כיף איתו, נהניתי לדבר איתו.
אבל היו לו צדדיים אחרים: מידי פעם פגע בי (בטענה שאני לא מבינה צחוק).
&nbsp
כבר חצי שנה אנחנו לא בקשר

רואה 6 6

New member
אני מבינה, ועדיין,עוד שאלות,

האם הוא ידע שגילית משו או שחתכת בלי לדבר? מה האפשרות לדסקס את נושא הגילוי,לפתוח אותו ברוגע ולראות לאן יוצאים מימנו? מה הסיכוי שתחזרו אחד לשני?
במצבך,אני לא רואה קשר יזיזות כבריא במיוחד. אני חושבת שאת מאוד מבולבלת ונסערת מההתנסויות שעברת איתו. יזיזות וסקס חסר מחויבות דורשים חסינות נפשית ונסיון חיים ואין לך את אף אחד מאלה. במקרה שלך,לימוד טוב יותר ייתכן דרך קשר ולכן,או שתיצרי קשר ותדברו ותבדקו אפשרות חזרה,או שתעבירי הלאה בסבלנות.

רוני ד

New member
את צריכה לדבר איתו, אל תפספסי שיחה

לשמוע, להגיד, לומר
&nbsp
צרי איתו קשר ותראי אם זה יתפתח שוב

חזרנו לקשר ידידותי

מיוזמה שלי בהתחלה, והוא כבר המשיך אם זה.
אנחנו רק מדברים ומקשקשים, עדיין לא פתחנו את כל הסיפור שהיה.
אני מאוד רגועה עכשיו, ואפילו שמחה שלפחות בתור ידיד, זכיתי בו שוב
&nbsp
מה יהיה אח"כ, אם יהיה בכלל, לא יודעת, בינתיים זה בסדר ככה

למעלה