מבולבלת

לוני90

New member
מבולבלת

היי לקבוצה הנהדרת,
הפסקתי גלולות לפני כחודשיים, וסת אחרונה עוד בהשפעת הגלולות ב-15.9.
מאז- כלום ושום דבר. היו תחושות של קבלת וסת, ממש לרמה של טפטוף, אבל לא היה שום דימום. בדיקת הריון שלילית נכון לשבוע שעבר...
החל מאתמול [יום 53] מעט הפרשות חומות יותר בניגוב. אך זה בטוח לא דימום.
יודעת שזה תקין לאחר הפסקת גלולות, אבל מבולבלת כיצד לנסות לחשב את מועד הביוץ. האם מה שיש לי עכשיו זו אולי וסת בצורה מצומצמת מאוד?
בנוסף- קיבלתי תגובה קצת מלחיצה בייעוץ אונליין עם רופא שטוען שזה לא תקין ושייתכן ומדובר בציסטה שחלתית, אז אני בכלל בסרטים
מה עושים? נרגעים וזורמים? או הולכים לרופא?

רונה1210

New member
היי

יכולה להגיד לך שהייתי בדיוק במצבך ואני עדיין.
אני הפסקתי לקחת גלולות בסביבות ינואר, קיבלתי ארבעה מחזורים סדירים ולאחר מכןן לא קיבלתי, הלכתי לרופא אחרי חודש וחצי והוא אמר לי פשוט לחכות ואם המחזור לא מגיע ועברו כבר חודשיים מהמחזור האחרון לחזור אליו. חזרתי אליו והוא נתן לי כדדורים בשם פרוגילוטון שמדמים את התהליך שהגוף עובר בזמן המחזור החודשי. לאחר שהפסקתי אותם קיבלתי מחזור. ועכשיו אני שוב מחכה למחזור, אז נראה שאצצלי זה עבד לחודש אחד ועכשיו חזרתי למצב הקודם.
אצלי הבעיה הייתה שהרירית הייתה דקה ולכן לא קיבלתי.
לדעתי כדאי ללכת לרופא, חבל לחכות ולבזבז את הזמן כך או כך אין לך מה להפסיד.

לוני90

New member
תודה!

האם לדעתך אפשר להחשיב את אותן הפרשנות לאולי סוגשל וסת ראשונה מאז ההפסקה? זה בכל זאת נמשך כיום וחצי, ולא נקודתי..
אקבע תור בהקדם.

רונה1210

New member
גם לי היו כאלו

היו לי כאלו הפרשות אבל לפי מה שהבנתי מחזור צריך להיות עם דימום וההפרשות האלו הן לא מחזור. אבל אני לא רופאה אז תקחי הכל בערבון מוגבל.
תקבעי תור והלוואי שזה יפתר בהקדם!
מאחלת לך ולכולנו חודש מוצלח

למעלה