מבולבלת....

מבולבלת.... ../images/Emo101.gif

אני מקווה שתוכלו לעזור לי להבהיר את הרגשתי... אז ככה, הכרתי בחור חדש באינטרנט ויצאתי איתו כבר כמה פעמים. הבחור מקסים, מלא שמחת חיים וכיף לדבר איתו, מבחינה חיצונית הוא די הטעם שלי בבחורים. לבחור היו שתי מערכות יחסים שאותן הוא הכיר מלפנים והוא לא כל כך מנוסה בעניין הבליינד דייטים. אני יודעת שהוא מתלבט לגבי המשך הקשר וכך גם אני, אבל לדעתי צריך לנסות כדי לדבר ולא לשבת בבית ולהתחבט במחשבות. אתמול הוא אמר לי שהכל טוב חוץ מהקטע הפיזי, עד היום הוא ידע מיד אם הוא נמשך לבחורה או לא ואיתי זה לא ברור לו, הוא אומר שזה בא והולך והוא מבולבל. הוא חושב שאנחנו צריכים להפגש שוב. עד כאן טוב ויפה אבל... מה שהוא אמר גרם לי לתחושות חזקות של חוסר בטחון וזה ממש כמו אגרוף ל"בטן הרכה" שלי שהיא הבטחון העצמי. אני לא יודעת איך להתנהג כשנפגש, אני לא סובלת את שיחות ה"יחסינו לאן" הללו ואמרתי לו שאם נפגשים אז מבלים בכיף ולא מדברים על מה יהיה. אמרתי לו את כל מה שאני מרגישה לגבי זה אבל אני לא יודעת מה לעשות הלאה. אני מאוד רוצה לפגוש אותו אבל מרגישה שאני לא מושכת ולא סקסית בגלל שאני יודעת מה מפריע לו. סליחה על האורך, אשמח לשמוע דיעות נוספות כי אני מרגישה מועקה גדולה

seeyou

New member
הוא אמר לי שהכל טוב חוץ מהקטע הפיזי

את מרגישה לא מושכת ולא סקסית? אני בטוח שיש לך כול מה שיש בחורה "פצצה-סקסית"-אם לא מאמינה לי תעמדי מול המראה בעירום! בכול זאת מה השוני? בהתנהגות הביקורתית שלך על עצמך,בפרושים שלך,בחוסר ערכה עצמית... אם את לא מקבלת את גוף שלך באהדה למה שאחרים כן? נכון,ישנם אפילו ילדות שמתהלכות בצורה מינית מתגרה... A woman gets thirty percent of her beauty from nature and seventy percent from makeup. -Chinese Proverb

אני כל כך משתדלת... ../images/Emo4.gif

אני יודעת שיש לי בעייה עם הקטע הפיזי והבטחון העצמי. ודבר כזה פשוט מכבה אותי לגמרי...

niva99

New member
שרינקי.

אל תתני למה שהוא אמר לך לפגוע בביטחונך העצמי. הוא לא מכיר אותך מספיק טוב. (אני לא קונה את פאסדת ה"מבולבל")- בדכ' הבן אדם יודע היטב האם הוא נמשך או שלא.אין באמצע-כמו שאין חצי הריון. אני חושבת שאת צריכה לתת הזדמנות נוספת לקשר- השיחות "יחסינו לאן"- הן עדיין מוקדמות - כי אילו יחסים יש כאן? הרי הקשר הוא די בתחילתו. לפגישה עשי כמיטב יכולתך להיות מדהימה בעיני עצמךכי איך שתרגישי עם עצמך- זה גם מה שתשדרי. אני מאחלת לך המון הצלחה. ושלא תפלי ברוחך.

כל כך נכון!

אמרתי לא כבר כמה פעמים שהשיחות האלה מיותרות. וצדקתי! השיחה רק עשתה לי רע... בשלב כזה מוקדם כל מה שצריך לדעת זה האם אני מעוניינת בפגישה נוספת איתו או שמיציתי ולא כל הדיבורים וההתלבטויות הללו. אמרתי לו גם שכמו שיש לו הרבה חברות אז שינצל את זה ויתייעץ איתן לגבי זה כמו שאני עושה עם חברותי. ושאני לא מוכנה שיתלבט עליי ועוד איתי ביחד!!! זה ממש לא לעניין מבחינתי. מבחינתו הוא פשוט אומר את האמת ומשתדל להיות כנה ככל האפשר אבל לי זה לא טוב.

צופית5

New member
מתוקה שלי../images/Emo140.gif

ב"ה לפי דעתי הבחור לא סגור על עצמו ולא דווקא בגללך...לפי דעתי הוא צריך להחליט ימינה או שמאלה כלומר כל עוד הוא לא סגור על עצמו את תפגעי ממנו... הוא ילד גדול שיחליט...

אני יודעת...

ואני יודעת גם שאם תהיה לי סבלנות זה ישתלם בסוף, אבל בינתיים אני משתגעת! נמאס לי מהשטויות האלו... למה הדברים לא יכולים להיות פשוטים יותר? שפעם אחת ילך משהו בקלות, זה יותר מדי לבקש?

adiad

New member
גבר מבולבל = נורה אדומה מהבהבת

כאשר גבר אומר לך שהוא מבולבל זה אומר שהוא מכין לעצמו פתח מילוט .

niva99

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo8.gif../images/Emo92.gif../images/Emo50.gif../images/Emo91.gif

magenta73

New member
שרינקי...

עצוב וקשה לי לכתוב את המילים האלו אליך עכשיו... אבל... אין דבר כזה גבר מבולבל מבחינת אם הוא נמשך אליך או לא. הוא כנראה לא, וא. קשה לו להגיד את זה ורוצה לצאת בסדר ב. שומר אותך על אש קטנה. בשבילך, תחושת הביטחון העצמי שלך, השקט הנפשי שלך, עזבי, שחררי... יבוא משהו בלי בלגן, בלי שטויות, עם פשטות וקלילות...

כנראה... ../images/Emo4.gif

הקטע הוא שהוא לא רוצה לשחרר. הוא טוען שהוא בכלל לא אמר שהוא לא נמשך אלי אלא שזה מטושטש לו. והוא מאוד רוצה להפגש שוב וגם שומר על קשר רציף כל יום וכל הזמן מנסה להגיד לי שהוא לא מחפש בינתיים שום דבר אחר. ובכלל אם הוא לא היה כזה נחמד הייתי מעיפה אותו תוך שניה אבל משהו עוצר אותי בקשר אליו, מין קול קטן שאומר שהחיפזון מהשטן וצריך סבלנות. לדוגמא, יש לי חברה שיצאה עם בחור שעדיין היה מאוהב בחברה הקודמת כשהם התחילו לצאת אבל היום הם נשואים עם שתי בנות קטנות והוא פשוט מעריץ אותה ומאוהב בה עד עמקי נשמתו. היא אמרה לי שהיא לא מאחלת לאף בחורה את מה שהיא עברה איתו בשנה הראשונה אבל הסבלנות בהחלט השתלמה לה.

orit281

New member
אולי שיחליט?

מצד אחד מבולבל ולא בטוח מצד שני בטוח שלא רוצה לשחרר??? לא מאמינה בזה מתוסבך לטעמי אבל.. מאחר ואתם רק בתחילה ונראה לי שגם את לא ממש רוצה לעצור לפני שוודאת אז כמה עצות- קודם לפגישה תתלבשי הכי פיצוצי שאת יכולה (פן/ מעצבים איפור בגדים שאת מרגישה איתם סקסית) אח"כ תבקשי ממשהו שאת יודעת שאוהב איך שאת נראית שיגיד מה דעתו עליך (טפשי אבל יעיל) ואז מחוזקת בביטחון עצמי תצאי לבלות, תהיי עצמך ואל תחשבי בכלל עליו תראי לו שאת בטוחה בעצמך ובמראה שלך גם אם תצתרכי לזייף בטחוןדבר נוסף- אם הוא יתחיל בשיחת יחסינו לאן תגידי לו עזוב, אני בעצמי לא סגורה שזה מה שאני רוצה אז בוא נזרום עם זה ילך ילך לא ילך נפרד כידידים ברגע שהוא ירגיש שגם לך יש כוח לפרק הוא יחשוב יותר ברצינות ולא איתך אלא עלייך למרות הכתוב לעיל- גברא שרוצה אותך בא מ ת לא מדבר על יחסינו לאן אלא ממשיך איתך ומראה לך את זה בהצלחה בקריאת המגילה ובהמשך הדרך

lollaT

New member
לי זה קרה

תיראי, כשאני התחלתי לצאת עם מי שהיה חבר שלי במשך שנתיים, לא נמשכתי אליו. לקח לי זמן עד שראיתי עד כמה הוא סקסי ועד כמה אני רוצה להיות איתו. בהתחלה לא אמרתי לו כלום על זה, ופשוט זרמתי כדי לראות לאן זה יוביל. ובסופו של דבר היה לנו מדהים ביחד, וביחוד מבחינת הסקס. בכל אופן, במקרה שלך, עד שהוא יחליט מה הוא רוצה, תחליטי עם עצמך אם מתחשק לך לתת לו הזדמנות, ובאמת לומר (כמו שהציעו לך כאן בפורום
) שאת לא לחוצה לכלום, ואת איתו כי כיף לך כרגע... האמת היא שאני עשיתי את זה בעבר, ואמרתי לבחור שיצאתי איתו שהוא לא צריך להחליט אם הוא רוצה להיות איתי, ופשוט המשכנו ככה תקופה מסויימת, עד שהבנתי שזה רק פוגע בבטחון העצמי שלי (הרעוע ממילא), להישאר עם מישהו שלא מוכן להחליט אם הוא רוצה אותי או לא!!

s h i r k u s h

New member
מבינה אותך כל כך...

לדעתי תתנו לזה צ'אנס, תיפגשו, תזרמו עם מה שקורה ואז תחליטו.

orlyne

New member
שקרן

לדעתי מה שהוא רוצה ממך כרגע זה רק סקס,והוא גם די נהנה. לכן הוא מושך את זה,וממשיך להפגש איתך. לגבי מיסוד הקשר הוא מבולבל. תאמרי לו שאת חותכת ותראי את תגובתו.

למעלה