מבולבלת

חןdd

New member
מבולבלת ../images/Emo4.gif

היי חבר'ה!! רכשתי את המשחק בהפנינג, ברצוני לדעת מס' דברים מאחר ואני ממש לא מצליחה למצוא ידיים ורגליים (תרתי משמע...) אז ככה- החצים שלי לא זוהרים כלל (איך עושים שיהבהבו ?) כמה קלוריות שורפים בזה ? (אני חייבת לדעת !) האם יש אפשרות להכניס שירים משלי ? אם כן אז איך ? ומתי נדע אם עוברים רמה ? מצטערת על הבורות, אני פשוט ממש לא מבינה בזה ואשמח לקבל הסבר קצרצר..... תודה!!!

CajU9

New member
אמממממ

בקשר לחצים אין לי מושג, אולי זה משהו בהגדרות של המשחק או בגלל שקנית מדאנס פארטי ולא מאיתנו :( בקשר לקלוריות שנשרפות אין איזה כמות מדוייקת בקשר למשחק, וגם ככה שריפת קלוריות שונה אצל כל בנאדם, בכל מקרה תחרשי, ותאמיני לי את תורידי מספיק ^_^ איך להכניס שירים משלך אמממ יש פירוט איך להכין שלבים ב-www.iddr.co.il ועוברים שלב כשאהה... מרגישים שהרמה הנוכחית קלה מדי P:

אממ..

תיכנסי להגדרות של המשחק ותראי אם החצים מוגדרים בתור flat. אם הם מוגדרים ככה תשני את זה. כמה קלוריות שורפים בזה? קשה להגיד בדיוק. אבל מה שכן, זאת פעילות אירובית, ובפעילות אירובית מתחילים לשרוף שומנים (שזה מה שצריך לשרוף בשביל להוריד, כי עד אז פשוט שורפים גליקוגן ואני לא ארחיב בנושא, כי יכול להיות שאני פשוט טועה) רק אחרי בערך 40 דקות. יש אפשרות להכניס שירים משלך, אבל את חייבת לכתוב להם צעדים. יש הסבר איך לכתוב צעדים לשירים באתר! אם רמה מסוימת נהית לך קלה, כלומר רוב החצים שלך הם "מושלמים" ויש לך הרבה ציונים סופיים של B וA, אז זה פחות או יותר השלב שבו כדאי לעבור לרמה יותר גבוהה. בהצלחה :]

למעלה