מבולבלת=S עזרה בבקשה...;]]]

ש י ר י15

New member
מבולבלת=S עזרה בבקשה...;]]]

אני בכיתה ט', ויש לי חבר כבר שבוע [וקצת] . החבר האחרון שלי היה בכלל בכיתה ו' אני חושבת, לא זוכרת. אבל חבר רציני לא היה לי הרבה זמן. אנחנו מתנשקים בפה והכל רגיל, ואז לפני כמה ימים, התנשקנו. כאילו הצטרפתנו [מילה דוחה שונאת להגיד אותה =\] וזה היה ממש ממש מגעיל. כאילו הייתי מוכנה לזה והכל, לא יודעת. זאת הנשיקה הראשונה של שנינו בסה"כ, אז הוא לא היה אמור להיות כזה טוב, אבל זה היה ממש דוחה. אני עכשיו דיי נגעלת ממנו, אני מנסה לא להיות איתו לבד כדי שלא נתנשק שוב. אני לא רוצה להגיד לו שאני לא רוצה שנתנשק כי הוא יפגע ממני. אני אוהבת אותו, אבל אני לא יודעת למה אני נגעלת ממנו עכשיו. אני חושבת שהוא התנשק איתי רק בגלל שחברים שלו לחצו עליו ואמרו לו שהוא צריך להתנשק כבר. כאילו, חשבתי שזה משהו כיף. אבל אני לא רוצה לעשות את זה שוב עכשיו, כי זה היה ממש מגעיל ולא כייפי כמו שחשבתי. אני לא יודעת אם אני אתנשק איתו שוב, כי רק לחשוב על זה זה מגעיל אותי. מה לעשות ? אני לא יודעת עכשיו. אני לא רוצה ליפרד ממנו כי אני אוהבת אותו, אבל אם נגיע שוב למצב של נשיקה [ואם לא בימים הקרובים, אז מתישהו כן] אז שוב אני לא ידע מה לעשות עם עצמי. אוף.

בלאגנית

New member
איזה חמודה את

עוד 5 שנים תעשי חיפוש תחת השם שלך בפורום הזה ותראי את ההודעה הזו ותיצחקי

למעלה