מבולבלת..

מעיין51

New member
מבולבלת..

אביב , מאמין באלוהים או לא? כי שמעתי אותו כמה פעמים מדבר בזלזול על אלוהים.. ואומר שהוא לא מאמין.. ובשירים זה לא נראה ככה.. דעתכם?

התעוט

New member
בגדול הוא יודע שמישהו ברא תעולם

ושומר עליו,ולכן הוא לא מבין איך הוא רואה תפשע בעולם ושותק(בשירים אבדון ושומקום),והוא בעצמו אומר שאלוהים ברא תחושך,והחלומות זה הסם הכי טוב של אלוהים(המכתב),ואלוהים ברא את הגבר ואת האשה(עצוב בלעדייך)

Hosh17

New member
הוא פשוט נצלן ומשתמש בדמות אלוהים לשירים שלו

מעבר לזה הוא לא בדיוק מאמין...או מאמין בדרך שלו.

hagzi

New member
לא נראה לי שהוא יוכל לענות../images/Emo29.gif

על השאלה הזאת... הוא מאוד אמביוולנטי לגבי היחס שלו לאלוהים, אבל בזמן האחרון נראה שהוא נוטה יותר לאמונה שכן יש איזה חבוב שם למעלה שברא פה ושם כל מיני דברים (כמו כסף... *זה היה בצחוק נא לא לפתוח שוב שרשור התמסחרות וכאלה אלא אם בא לכם מאוד*)

אלינה מ

New member
אממממ...

אני לא יודעת בדיוק את התשובה.. אבל לפי מה שזכור לי אביב לבש כיפה בהחיים על פי וואי [הוא לבש על דעת עצמו] אני לא בטוחה אם זה אומר משהו אבל אולי בכל זאת../tapuzforum/images/emo4.gif

nini6

New member
כל מה שכותבים לך פה

זה פרשנות לשירים שלו וכל אחד יכול לחשוב אחרת אבל בתוכנית ביס שאביב השתתף הוא אמר למארח הדתי שלו בהתנחלות שהוא לא מאמין באלוהים שלו ובשבילו אלוהים הם הפינק פלויד.

התעוט

New member
לא נכון הם היו כיפים!זה אלבום אהוב

עלי ביותר.איזה יפה זה היה שהוא הופיע בטלויזיה עם כל התעויוט בלבן,לא כמו היום שהוא בא עם חליפות ועניבות..

ליאורנר

New member
גם בממנטו מורי ביצפאן...

אז כולם באו עם חולצות של ממנטו מורי, ואז היה עוד ראיון אחרי כמה זמן וכולם באו רגיל ורק שלומי קינן שכנראה אין לו חולצות בבית בא עם חולצה של ממנטו מורי

התעוט

New member
חחח נכון.אבל לבוא עם חליפות?זה ממש

מצחיק.ורק אביב הבוס בא עם חולצה פתוחה למעלה.

מעיין51

New member
אני שמעתי את זה..

וזה תרם לבילבול שלי.. אם הוא לא מאמין, למה הוא שר עליו כ"כ הרבה?

למעלה