מבולבלת..

מבולבלת..

לפני כמה שבועות הכרתי בחור.. הוא חייל ויצאנו רק שלוש פעמים.. אבל בגלל שלא יכולנו להפגש כי הוא היה בבסיס דיברנו המון, נורא התקרבנו והרגשנו שזה נהיה רציני.. היו לנו שיחות אישיות ונעימות וכל הזמן התגעגענו. הרגשתי שסוף סוף הכרתי מישהו שונה.. שמבין אותי ושיש כימיה ושמחתי. בפגישה השלישית הוא בא לישון אצלי.. החלטנו מראש שהוא יבוא וגם היה ברור מה הולך לקרות.. הרגשתי שאנחנו מספיק קרובים ושסקס רק יקרב יותר ושאנחנו בוגרים ואין מה לחכות, זה היה טיפשי.. עם כמה שזה הרגיש קרוב ואמיתי טלפון זה טלפון.. ובמיוחד זה היה מוזר כי עד הפגישה הזאת בקושי היה מגע.. בעיקר בגלל שאני לא רציתי שיהיה ולא היה לו בעיה אם זה, להפך הוא התחשב וגם בפגישה האחרונה הוא נזהר והיה עדין.. אחרי ששכבנו הוא נהיה ממש מוזר .. מרוחק ושונה. דיברנו על זה ואמרנו שזה היה מהיר אבל שנינו רוצים לראות אם יש לזה המשך וזה לא סתם משהו זול וסוג של סטוץ. בואו נגיד שהוא לא בדיוק התנהג ככה.. ואפילו אמר פה ושם כמה דברים לא בדיוק מעליבים אבל לא כל כך נחמדים. לא יכולתי לשלוט בעצמי ושלחתי לו הודעה אחרי שהוא הלך.. כן אני יודעת שזה טעות.. בכל מקרה אני נהייתי מרוחקת ומלאת ספקות והוא אדיש.. אחרי כמה זמן דיברנו בטלפון וזה היה יבש ומרוחק ושניתקנו הוא ישר שלח הודעה רומנטית שמוזכר בה הערב המשותף.. ובגלל שלא יצאנו ערב אחרי כמו שתיכננו הוא שלח לי הודעה שנחמד לו שם (במקום שהוא יצא אליו) אבל הוא היה שמח אם הייתי שם וקרא לי יפה שלי וכל זה.. בקיצור מצטערת על החפירה אבל רק רציתי לדעת מה נראה לכם שזה? ומה אני אמורה לעשות? קשר טוב לא אמור להתחיל כל כך מגעיל לא? ואולי הוא משחק בי ולא רוצה להיות בודד (חייל וכל זה) ואולי פשוט נגמרה הציפיה וההתרגשות מכל זה ואין מה לעשות.. לי פשוט נמאס להפגע .. זהו.. תודה

זכוכיות

New member
קשר טוב לא אמור להתחיל בכך שהפרטנר שלך

אומר לך דברים מעליבים. יש כל מני סוגים של אנשים בעולם, אני לא יודעת מה הוא ומי הוא אבל יש בעולמינו לא מעט קשרים מעולים ונפלאים (עד כמה שקשר בין שני אנשים יכול להיות כזה) שבהם הדברים זזו מהר (הרבה יותר מהר מאשר אצלך, אפילו), אז כנראה שקשר טוב כן יכול להתחיל כך. מה שתיארת דווקא לא נשמע לי מהיא בכלל, הרגשת בטוחה- מה צריך יותר מזה? בכל אופן, תעדכני. וגם אם הוא מאלה שמושפעים מדברים כאלה אל תתבאסי, כנראה שלא הייתם כ"כ קרובים כמו שחשבת אז ההפסד לא כזה גדול.

הממ...

את בבעיה כי אתם לא מתראים הרבה... אז יש סיכוי שהוא רוצה להיות רציני איתך.. ויש סיכוי שהוא סתם רוצה שיהיה לו סקס כשהוא יוצא מהבסיס אחרי שהוא סוגר שבוע שבועיים... או אפילו שלוש... אז לא יודע מה לומר לך... תעשי תשיקולים שלך.. מלכתחילה לפי דעתי את לא אמורה לצאת עם מישהוא שכבר בהתחלה אתם בקושי מתראים.... זה יהיה קשר דפוק וזה מיועד לכישלון מראש.. סורי על הפסימיות.. זו דעתי.. גוד לק..

Lir האחת

New member
היי ../images/Emo13.gif

תראי, דעתי בנוגע לסקס בפגישות מוקדמות קצת חלוקה. יש סיפורים לכאן ולכאן. שמעתי זוגות שהקשר שלהם התחיל מסטוץ' אז ככה שלהתרחקות שלו לא בהכרח יש קשר לזה שכבר שכבתם. מצד שני, יש אנשים שברגע שהמטרה הזאת מושגת אצלם במהירות יחסית, הם מאבדים את המוטיבציה והחשק להמשיך את הקשר. אם הוא סוגר הרבה בבסיס, תהיה לך קצת בעיה לבדוק עד כמה הוא רציני איתך. יכול להיות שהוא יישחק אותה רציני בטלפונים, אבל לא באמת ירגיש משהו רציני כלפייך. ויכול להיות להיפך, שזה כן יראה על כוונות אמיתיות. אם נחמד לך איתו, והוא מוצא חן בעינייך, אני לא חושבת שאת צריכה לסיים את הקשר שלך איתו. אני מניחה שאת תדעי להשתמש באינטואציה שלך ותגלי בזמן הקרוב מה הוא מרגיש לגבי הקשר ביניכם. אם הוא העליב אותך בשיחה שהייתה לכם...אני לא יודעת בדיוק מה נאמר שם, אבל את זה את יודעת, אז אולי אין טעם לקשר. בכל מקרה, נתתי לך כמה נקודות מחשבה לאור מה ששיתפת...אני מקווה שזה עזר. שיהיה בהצלחה

pain is MY love

New member
אני לא רוצה להיות פסימית

ולהגיד שהסקס הרס את הכל כי אני לא רוצה ישר לקפוץ למסקנות אני רק אגיד שהוא לא נראה לי בחור שמוכן כרגע להיכנס למערכת יחסים רצינית פשוט כי הוא עוד לא ממש יודע להתנהג.. אני לא ממש רואה שהוא משקיע יותר מדיי בקשר הזה או מטפח אותו ומתייחס אלייך כמו שאת ראויה... בקיצור, תתפסי קצת מרחק ותראי מה יהיה אם הוא ירדוף אחרייך אז הצלחת אם לא, אז הוא פשוט לא הבחור בשבילך.

Dark Muse

New member
נראה לי שמצאת ערס קטן

או לפחות אחד כזה חבוי. באסה אבל לא נורא... אם את רואה שזה לא זז אז תחתכתי את זה לפני שאת מתחילה לבזבז את זמנך. לא נורא, העיקר היה לך כיף בלילה הזה? זה מה שחשוב.

זרדוז

New member
מממ... מאחל לך שזה יסתדר

בטבעי אני אופטימי לכן אני מאחל לך שזה יסתדר לשניכם. אני לא בטוח ש "הסקס הרס את הכל". עברתם שלב מקשר אפלטוני לקשר מיני. זה חייב לשנות משהו. לעיתים , גם אם לא מעוניינים בזה, מגע אינטימי גורם לבלבול רגשי אצל שני המינים. הבן אדם מתחיל לשאול את עצמו שאלות, מצבי רוח מתחלפים, הבן אדם צריך לסדר לעצמו את התחושות לחשוב על המשך הקשר וכו'. אני מציע לך לקבל באופן זמני את תקופת האי ודאות הזאת, עד שהמצב יתבהר. הלבטים שלך והחשדנות שלך כלפי החבר, נשמעים לי ענייניים. אל תלחצי על הבחור לספק לך מידע על רגשותיו ועל כוונותיו. את עלולה לקבל שקרים במקום את האמת לאמיתה. אם את רוצה את ה"אמת", עלייך להמתין לפגישות הבאות שלך איתו. אז האמת כבר תנבע מהתנהגותו ולא מדבריו. חוץ מזה, לא הבנתי בכלל מה את מרגישה כלפי הבחור. האם הקשר הזה מתקיים רק בזכות רגשות הבחור כלפייך ? לא ברור

האמת..

שזה כבר לא כזה ברור מה אני מרגישה.. וגם לא מה הוא.. אבל כמו שאמרת צריך לראות בהמשך בפגישות הבאות.. כי זה באמת מבלבל שקורה שינוי כזה בקשר כלשהו ועוד אחר כך הוא חוזר לבסיס... אבל זה בטח יתבהר ומה שיהיה יהיה אני מניחה.. :)

למעלה