מבולבלת

מבולבלת

אז ככה: יום רביעי שעבר פתחתי ב- 0.75. לאחר שהבנתי שאני מגיעה מאוד לא טוב מבחינת המשקל. כאמור, ביום רביעי שעבר משקלי עמד על 47 קילו.
איך לכל הרוחות - 5 ימים אחרי, משקלי 52 קילו? דהיינו "דפקתי" קילו בכל יום?
נכון - האוכל עובר כמעט ברוב שעות היממה. נכון, אוכלת על מנת להעלות במשקל, נכון - מרגישים על מידת המכנסיים של שילב שנהיו צמודות יותר, אבל 5 קילו ב- 5 ימים???? זה אומר עוד 10 קילו בעוד 10 ימים??????
לא מעלה במשקל מנשימת אויר. מעלה כי אני אוכלת. כן, שוב יודעת שצריכה לאכול ושצריכה להשמין קצת אבל קצב העלייה לא מוזר למנותחים הותיקים ויודעי הדבר?
האם לגשת לסגור בחזרה ברבע על מנת שהעלייה תהיה מתונה יותר? כי גם להעלות במהירות זה לא בריא. גם ככה אחרי ארוחות מסויימות אני נתקפת בעוויתות שאלוהים ישמור איזה כאבים עד שהם עוברים לי.
ואיך אתמודד אם יסרבו לסגור לי קצת בחזרה. להפוך שולחנות אני לא יודעת וזה לא הסגנון.
ממני - המבולבלת

קוביd1

New member
שרון יסמין

את מעלה במשקל כי את זוללת לא אוכלת ככה נראה לי מקיצוניות אחת את עוברת לקיצוניות שנייה
זה שפתחת ב0.75 לא אומר שאת צריכה להתפרע ,תאכלי יותר אבל לא להגזים
למה אחרי ארוחות מסוימות יש לך עיוותים וכאבים בגלל שאת בולסת ?
אני לא מציע לסגור 1/4 אני מציע להמשיך לאכול אבל בתבונה ובשכל ,זה שעלית 5 ק"ג ב 5 ימים לא אומר שתמשיכי לעלות כל יום ק"ג אולי הגוף הגיב בקיצוניות אחרי תקופה ארוכה שהיה לו מחסור באוכל
תראי מה יקרה ואם עוד שבוע תראי שהעלייה נמשכת יש אפשרות לסגור ב1/4 לא יותר

קובי

מיכול10

New member
לשרון יסמין - אני מבינה על מה את מדברת...

קודם כל, הגוף מחזיר לעצמו נוזלים ואחרי ירידה של כ-40 ק"ג במקרה שלך, אני מניחה ש-4 ק"ג לפחות הם נוזלים (אם לא יותר)
אז קודם כל , תניחי לגוף שלך לחזור למצב של בריאות , רווי וחיוני.
דבר שני, בשלב הראשון ,הייתי מציעה לך לאפשר לגוף "למלא " את עצמו בנוזלים ועדיין לא בשומן. בשביל זה אני ממליצה לך - תאכלי דל ותרבי לשתות.
אני יודעת שאיפשהו בתהליך הלמידה עם הטבעת אנחנו פועלים באופן מוטעה-מה שנכנס אוכלים ,מה שלא נכנס לא אוכלים ומפסיקים לאכל כשאי אפשר.
אבל,למרות שאת שנה וחצי עם סגירה מגבילה ביותר , את צריכה "לצאת" מהתפיסה הזאת, לתת אמון בעצמך וביכולת השליטה שלך ולדעת שאם את לא תגבילי את עצמך, בסגירה ידידותית ,
האופציה היחידה היא לחיות בסגירה הדוקה ביותר ע"מ לשמור על ההישגים.(וזה בלתי אפשרי לגוף ולנפש)
לכן - אני ממש מבקשת ממך לטובתך - תמשיכי לשתות והרבה אבל ללא סוכר כמובן. לגבי תזונה , תני לגוף שלך אוכל טוב,במיוחד אחרי תקופה כ"כ דלה.
תאכלי בכל ארוחה הרבה ירקות חיים, זה מאט את קצב האכילה עם טבעת.תכיני ירקות מבושלים ,סיר גדול , תוסיפי לסיר כוס או שתים של אורז או פתיתים.
חזה עוף למשל , הולך מצוין עם רוטב של רסק עגבניות,קצת שמן,שום,מרק עוף ומים בתנור(אני מכינה בחום הכי גבוה)טעים ומזין.
תמעיטי בפחמימות תרבי בירקות וחלבונים(במיוחד בשרי שממלא )
כך תעשי עד שתתאזני על המשקל ואז תחשבי איפה את עומדת ולאיזה משקל את רוצה להגיע.
כרגע את עדיין נסערת אחרי פתיחה ,סה"כ שנה וחצי את היית כ"כ סגורה שכחת מה זה לאכל ולשתות ופתאום אחרי פתיחה תחושה של איבוד שליטה.
קחי את הזמן שלך, את בשליטה המזונות הנ"ל יעזרו לך להשיג את האיזון,ותמשיכי הלאה.בהצלחה.

אופירA

New member
מנהל
טעות אופטית - תקני אותה וכל השאלות ייעלמו

מי אמר לך שמשקלך עמד על 47 קילו? הוא לא עמד ולא בטיח. היית בתת תזונה ותת נוזלים, וזה מתבטא במשקל, אבל זה לא משקל הגוף שלך. זה אולי משקל הגווייה שלך, אם היית ממשיכה בכיוון הזה. הגוף החי שלך שוקל יותר. הוא צריך מים שחסרים לו, ומים שוקלים קילו כל ליטר מים.
אם את מכניסה לו מים - אז הוא יחזור למשקלו הנכון. 47 קילו זו טעות אופטית. מבטיחה לך.

זה בדיוק כמו שבבוקר אני שוקלת 73 קילו, עם חלוק מאוד מסוים ולאחר שנת לילה והתרוקנות בשירותים.
ואילו אחה"צ, עם הבגדים של העבודה אני שוקלת 75.5 קילו!!! מה, עליתי 2.5 קילו בחצי יממה? ברור שלא... סתם טעות אופטית של בגדים ותחלופת נוזלים.

תעני לי מהיגיון - 5 קילו ב-5 ימים זה אומר 100 קילו ב-100 ימים? נו, באמת. די עם השאלות המוזרות האלה.
זה מזכיר לי חברה שלי, שהתחילה את הדיאטה ה-200,000 בערך, וירדה 3 קילו ב-3 שבועות ראשונים. אז היא עשתה חישוב שהיא תוריד 54 קילו בשנה (אם היא ירדה יותר מ-5 קילו בדיאטה הזו, אני צנצנת. מי זה עושה סיכומים וחישובים אחרי 3 שבועות???).

את לא צריכה להשמין ולא לרזות ולא כלום. את צריכה להיות בריאה. הקיבה שלך הצטמקה כמו אצל אנורקטים קלאסיים, והעיכול כרוך בעוויתות בקיבה. קורה לך בזעיר אנפין מה שקרה לניצולי השואה שקיבלו מהצבא האמריקאי המשחרר מאכלים כבדים מידי לקיבה החולה והמצומקת שלהם.
תאכלי תזונה קלה ומבריאה - מרקי עוף, ירקות קלים (תפו"א, גזר, קישוא), אורז לבן, כלכלה רכה וקלה.
אין לך מה לסגור. אז אפשר להשאיר את השולחנות שלמים ובריאים. את צריכה לעבוד עם מרקים וכלכלה רכה, ויהיה לך יותר טוב, לאט לאט.

ליבי3617

New member
שרון, שרון

אני חושבת שאת יודעת את האמת יותר טוב מכולנו.
הגוף שלך כל כך התרגל לחוסר תזונה שבמצב הזה כשהוא כן מקבל משהו - הוא נדלק מכל קלוריה.
עכשיו כל מה שאת שותה, נכנס ויושב. מה שאת אוכלת - נכנס ומתקבע.
לא די בזה... אלא שסוף סוף את באמת יכולה לאכול.
זה כמו אחרי צום. כל כך רוצים לאכול ואז כואבת הבטן.

אז בגלל שאת "חדשה" או מתחדשת לאכילה - זה צריך להיות מתון ולדעתי גם בעזרת אנשי מקצוע כמו דיאטנית בריאטרית.
ויקירתי, שום ניתוח וגם הגבלת הטבעת הגבוהה ביותר, לא יכולה לגרום לך להיות רזה באמת... רזה בראש.
ומי שלא רזה בראש ימצא את הדרך להשמין גם אם לעיתים זה ייראה כאילו הוא אנורקטי.
דיברתי עם אנורקסיות לא אחת ולא שתיים. תתפלאי על התאווה שלהן למזון.. על הבולמוסים שלהן.
לא סתם הרבה מהן הופכות לבולמיות או משמינות הרבה.... יש מישהי דתיה שראיתי שהייתה אנורקסית תקופה ארוכה כולל אשפוז ועכשיו היא יותר ממלאה.

קשה לשמור על איזון.
אבל איזהו גיבור הכובש את יצרו.
נתנו לך כלי... אל תשחיתי בעזרתו. תנצלי אותו טוב
ליצירת אדם רזה ובריא בשם שרון.

אני איתך מותק

שמחה37

New member
התחרפנת ?

47 ק"ג מה נסגר איתך?

אם הייתי פווחדת שתעופי הייתי נוסעת לתת לך מכה בטוסיק

תקשיבי ותקשיבי לי טוב הגוף שלך בתת תזונה הוא עכשיו כמה (מלשון כמיהה) לאוכל.

מותק הבעיה האמיתית היא בראש. ותטפלי בה היום לפני מחר.

וכן אני צועקת כי אני אוהבת אותך ודואגת לך

שמחה

למעלה