מבולבלת

morfix75

New member
מבולבלת

שלום לכולם!
הייתי קוראת בפורום לפני כמה שנים, שמחה לראות שהוא עדיין פעיל.
אני נמצאת בסיטואציה מבלבלת ואני לא מרגישה בנוח לדבר עם אף אחד קרוב על זה, לכן הפורום נראה לי פתרון אופטימלי, תודה מראש למי שקורא\מגיב. אני מזהירה מראש על תוכן מיני ויוצאת מנק' הנחה שכולנו מבוגרים :)
לפני בערך חודש יצאתי ממערכת יחסים אינטנסיבית של שנה וחצי, כאשר חצי השנה האחרונה היינו בעיקר און-אוף. היו לנו הרבה ריבים, בין היתר על ענייני מין - הוא כעס עליי שמספיקה לי פעם אחת ביום והרגיש לא מסופק וזה יצר הרבה תסכול.
לפני כמה שבועות הכרתי בחור חדש ואני נורא נמשכת אליו, אבל ישנה בעיה - בפעמים שעשינו יחסי מין קורה מצב שהוא גומר לפני שאני גומרת וזהו, שם זה נגמר. המצב מעורר אצלי הרבה כעס, וקשה לי להבין ולהתמודד עם הכעס הזה. אני מרגישה שזה קשור למערכת היחסים הקודמת.
בפעם השניה שזה קרה, הערתי לו על כך (בעדינות, כמובן) והלכתי לישון כועסת. בפעם השלישית הוא כבר שם לב שזה מעצבן אותי. לאחר הפעם השלישית (שקרתה אתמול) הוא אמר לי שהוא מרגיש שאנחנו מתקדמים מהר מידי.
אני מרגישה מאוד מבולבלת, יכול להיות שלא נתתי לעצמי מספיק זמן להיות לבד ואני גוררת כעסים מהעבר. אני מבינה מאיפה תחושת ה"מתקדמים מהר מידי" שלו נובעת, אני מרגישה שאני מנסה לכפות עליו את מערכת היחסים הקודמת שלי.
בקיצור - לא יודעת מה לעשות. להוריד פרופיל בינתיים? לתת לו ליזום קשר וכו'?

Shamy

New member

אין מצב שזה אמיתי

לא ברור

הי מורפיקס,
כהמ דברים לא ברורים לגמרי ממה שכתבת:
1. את מרגישה שאת משליכה משהו ממע' היחסים הקודמת לנוכחית. מה את משליכה? מדוע את מייחסת את חוסר הסיפוק המיני שלך בקשר הנוכחי למה שקרה בקשר הקודם? כיצד את כופה עליו את מערכת היחסים הקודמת?
2. את אומרת שאת מבינה את הטענה שלו שאתם מתקדמים מהר מדי. כיצד זה בא לידי ביטוי? וכיצד המהירות קשורה לכך שהוא גומר לפניך (מלבד המהירות בצורך שלו לסיפוק, לפנייך)

אם תבהירי את שתי הנקודות הללו, אולי נוכל להתקדם

morfix75

New member
היי גלית,

1. אני מרגישה שהכעס שלי קשור גם לריבים עם האקס על חוסר הסיפוק שלו. אני מרגישה שאני עושה לנוכחי את מה שהאקס עשה לי. בנוסף, עצם העובדה שאני מכניסה כעסים ודרישות ליחסי המין גורמת לי, בדיעבד, לחוסר נוחות.
2. אנחנו יוצאים רק שבועיים ואני כבר באה בדרישות וכעסים, כנראה שאני מתנהגת כאילו אנחנו זוג למרות שאנחנו עוד לא. כאן בא לידי ביטוי העניין של "מתקדמים מהר מידי". מצד שני, אני לא יודעת מה לעשות ואיך לגשת לכל הנושא...

כעסים ומהירות

אני חושבת שזה לגיטימי ואפילו חשוב להגיד לאדם עמו את מקיימת יחסי מין, גם אם אתם לא זוג מוצהר, שאת לא מסופקת. הרי את גם רוצה להנות, ואם את לא נהנית, את נהיית מתוסכלת.
יחד עם זאת, את מתארת שזה מכניס אותך לכעסים ודרישות, במקום להיות במקום בו את מסבירה בנועם למה את זקוקה. הכעסים הללו אכן יכולים להיות קשורים לבן הזוג הקודם, ומושלכים על הנוכחי.

אז מסכימה עם מי שכתב שאולי נכנסת לקשר הזה מהר מדי, מבלי לעבד עדיין את מה שעבר עלייך בקשר הקודם (זה לא קל לשמוע כל הזמן מבן זוגך שאת לא מספקת אותו).
מצד שני, אם את רוצה לנסות בכל זאת את הקשר עם הנוכחי, ולאור התיאור של הפנים האחרות של הקשר, אני לא בטוחה שאי ההבנה המינית ביניכם היא סיבה לפרק הכל.
אם הוא נכון לנסות שוב, כפי שאת, אולי שווה לנסות, אך הפעם לאט יותר, להשקיע קודם בלהכיר אחד את השני. והכי חשוב- להיות קשובה לעצמך, לקצב שלך, למה שאת צריכה (פיזית ורגשית), וללמד אותו את זה עם הזמן.

רואה 6 6

New member
קודם כל,את העצלן הקטן תשלחי הביתה

מי שלא אכפת לו אם גמרת או לא,לא ממש אכפת לו מימך באופן כללי.
עם זאת אין ספק שאת עוד לא נרפאת מהפצע הקודם והמקום הכי פגיע משתקף גם עכשיו. את לא צריכה פסיכולוג או משהו אבל לנוח קצת באמת נראה לי שכדאי.
לפני חודש סיימת קשר ארוך ובאותו זמן קפצת על העגלה השניה. זה משקף בעיה הרבה יותר ממוכנות לקשר חדש.

morfix75

New member
ככה גם אני חושבת,

הרצון של הפרטנר לגרום לי להגיע לסיפוק מבטא עד כמה הוא מעוניין.
במהלך הסקס הוא כן נוגע ומנסה וכו', הבעיה היא שאחרי שהוא גומר, האקט, מבחינתו, נגמר.
מצד שני, הוא משקיע - מתקשר, מכין ארוחות בוקר\ערב וכו', מה שגורם לי להרגיש שאכפת לו.
אני יודעת שאני אמורה לקחת קצת זמן לעצמי, אבל לא בא לי לוותר עליו.

לגיטימי מאוד

שהוא יבוא על סיפוקו וגם את תבואי על סיפוקך!
למה שהוא יחווה אורגזמה ואת לא?

את יכולה לנסות להמחיש לו את העניין שבאמצע האקט תעצרי הכל ותגידי שזהו.
כשהוא יתלונן על זה וישאל למה, תגידי שככה את מרגישה כשהוא גומר ואת לא גומרת. זה אמור להעביר את המסר.

למעלה